Milanezi s Balkana
Svaka cast catillejo i ringhio. svaka vam cast. Ma vi ste nasi fenomeni
Koje mi budale imamo u klubu, ako ovo smece od trenera nr otjeraju, bolje da ne idemo u ch ligu. Cuj razmisljaju o produzenju ugovora gattusu. Veceras se ponovo vidi Gattusovo iskustvo kao protiv Olimpiakosa
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Mrtvi, raspali Iter nas dobija Smile taman da nam pokaze koliko jos moramo da radimo da se vratimo na stare puteve slave. Ovaj Inter je ocajan, a ipak nas je lagano dobio.
Reply
Svaka cast Interu koji je odlucno usao u tekmu i trazio vise. Zabili su gol u pocetnim minutama i od tada se postavili da traze sva 3 boda. Mi nismo imali sredine. Potpuno lose postavljeni. Kessie Baka i Paqueta, nisu imali sanse. Potpuno ih je sjebao Gattuso sa svojim glupostima, uz to igramo od pocetka s igracem manje u vidu Susa. Primamo preglupe golove, imamo srece da Inter nije zabio jos koji u prvom poluvremenu. Naprijed nismo nista pokazali jer je Inter cijelo vrijeme bio fino postavljen jer niko iz sredine nije gurao.
Sve u svemu zasluzena pobijeda Intera, a Gattuso nek ide u tri lijepe... pošto sam ga neki dan branio sad naravno imam pravo da kazem da je glavni krivac za ovu mizernu prezentaciju s nase strane.
Gubimo od Samp, gubimo od Juve i eto nas opet 6-7. Tu nam je i mjesto sa ovim imbecilom na klupi
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
to je to, ako smrdljivi Inter nam zabije tri, necu pomisliti sta bi City ili Barca nama uradio...ako idemo u LP.
Reply
Jebi*a, ovo je Gatuzov poraz. Prvo poluvrijeme je sve promašio sa taktikom što se moglo promašiti. A ovo se moglo lako dobiti, nije Inter ništa posebno pokazao, ali smo mi pokazali još manje. Jednostavno pogrešna formacija i pogrešan odabir svega što se moglo odabrati. Možda je ovaj poraz i dobrodošao.
Jedina stvar koju bih prokomentarisao je Gatuzovo slijepo držanje prvih 11 već 3-4 mjeseca, treba malo više da rotira, da se svako bori za prvih 11, kao Bakajoko koji sad više grize nego kad je bio na klupi. Yaista ne bi bilo loše da Paqueta, Kesi ili Hakan a pogotovo Suso pogledaju koju utakmicu sa klupe. Castillejo zaslužuje da počne nekoliko utakmica, uvijek je sa klupe ušao maksimalno i svaki put je donio nešto.

U svakom slučaju zanimljiv derbi ali ne i kvalitetan fudbal. Učinili smo da igrači Intera izgledaju kao svjetske klase, od Politana, Vecina, Gagliardinia, D'Ambrosia pa do Lautara.
Reply
Gatuzo se izgleda uvek u derbiju pogubi i ne zna gde bije ni sa taktikama ni sa cim...I prosle derbije je katastrofalno vodio...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Winstonwolfe, odlicna autocenzura Smile
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Reply