Milanezi s Balkana
Makar je igra brža bez Kesia, Susa i Biglie.
Reply
pojma mi nemamo. nevjerovatno koliko sporo reaguju na prodorne lopte. Leao i Piatek trce u slobodni prostor a ovi se razmisljaju bil dodali ili sta da rade s loptom. sramota. igranje castileja 2 tekme za redom je za otkaza. pa ovo vise nigdje nema. ne kontam kojim zaslugama se tretiraju biglia, suso i castilejo, da MORAJU igrat od prve minute. jbt fudbal debilni
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
jel ono Pioli ima stuntman-a hahahahahaha
čelo isto Pioli izgleda, jos isto obukao hahahaha
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
tek sad shvatam koliko nam fali Bakayoko. nikad mo vise necemo imat onakvu zvijerku na sredini terena. jer sa njim i Kessiem, imali smo zatvorenu sredinu terena. sad gledaj ove prosječne pacove koje zarađuju milione nrmaju mjesta ni u Perugi
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Rebić je apsolutno najlošiji igrač. Potpuno je nepotreban kada igra ovako kako igra. Ko bi reka da je on u Njemačkoj mogao biti tako dobar. Bez baluna je očajan, sa balunom u nogama ne zna šta da napravi pa ga doda čisto da ga se riješi. Totalni promašaj.
Reply
Sljedece kolo u Torino po jos jednu blamazu, samo da ne bude neko brukanje 5:0, a veoma moguce je da se to desi. I kad pogledam raspored ovih ekipa ispod nas, lako mozemo nakon narednog kola biti na 15. poziciji Smile A onda nakon vjerovatnog poraza i od Napolija na 16. ili 17. Big Grin Nisam mogao nikad ni sanjati da ce ovako nisko spustiti klub.
Reply
(11-03-2019, 10:51 PM)huss Wrote: Sljedece kolo u Torino po jos jednu blamazu, samo da ne bude neko brukanje 5:0, a veoma moguce je da se to desi. I kad pogledam raspored ovih ekipa ispod nas, lako mozemo nakon narednog kola biti na 15. poziciji Smile A onda nakon vjerovatnog poraza i od Napolija na 16. ili 17. Big Grin Nisam mogao nikad ni sanjati da ce ovako nisko spustiti klub.

ja sam bio jedan od tih koji su pljukali po Gattusom. Ali vrjeme je pokazao da Gattuso za MG i Pioli je Guardiola
Reply
Pobedise nas na nasem terenu u prvenstvu posle 30 godina...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Evo kazu Romanjoli prenio Maldiniju da tim zeli Gatusa za trenera Smile Koji je ovo cirkus. A da su ostavili covjeka na klupi, sigurno ne bi bili ovako losi. Kod Gatusa se makar moralo trcat i znao se neki red.
Reply
[Image: IMEX-GREEN-TEAM.jpg]
Dobra za Zemlju, loša za nogometni klub
Reply