Milanezi s Balkana
Kratak sukob u tunelu nakon utakmice!?
Peppe Di Stefano iz Sky-a izveštava:
"Naime, Hakan Çalhanoglu je prišao da se pita Sandru Tonaliu, a Sandro je odbio njegovu ruku i odgurnuo ga uz sledeće reči:
"Ako ti pružim ruku neću moći da operem s.... sa moje ruke do kraja života. Pokazao si da si nezahvalno g...., onom proslavom si uvredio svakog Rossonera, a ja sam jedan od njih. Ne znam jesi li toliko glup da ne razumeš zašto te čašćavaju zvižducima i psovkama. Prešao si u redove jednog od najvećih, ako ne i najvećeg Milanovog rivala, eto da te obavestim. Kraj, tačka na bilo kakvu komunikaciju."
Brzo su se razišli, Çalhanoglu je ostao bled i nem na sve ovo."
SANDRO UNO DI NOI!??️?
Ovo je poslednja objava na kojoj će se videti p.... sa slike na stranici, nebitan je.
#GrandeSandro ?
Reply
A sta drugo covek i moze ocekivati od njega... Jedino mi zao sto Tatarstan njemu nije odbranio penal... A onaj Balo Ture... ne znam sta je ono, ali fudbaler sigurno nije...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Eto Big Grin

https://twitter.com/MilanPosts/status/14...8189795329
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Da je Droljaruma ostala, imali bi trojicu u reprezentaciji. Tonali odlican, Kalabrija odradio koliko treba (na levoj strani).
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Reply
Pioli opet "briljira" van terena Big Grin Trazi da se uvede tajm aut u fudbal i da se zaustavlja vreme tokom prekida kao u kosarci...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Bernardeschi se rastao od Raiole. Shvatio da mu kvari karijeru. Romagnoli neku noć bio na večeri sa Raiolom, I navodno i on želi da raskine. Jer Raiola neće da prihvati smanjene plače Romagnoliju na 4,5 miliona.
A sa Gigiom je napravio vrhunac, gdje su igrači vidjeli da ono sa Pogbom nije slučajnost. Tipa apsolutno ne zanima karijera vec pare. 
Nadat se da ga i Romagnoli sitne i produži s nama. Jer gledao sam ga, on je idalje vrhunski odbrambeni. I sa ovom trojkom smo zabetonirali odbranu.
A Kessie, ja vise ne znam sto mu daju da igra. Nek trenira i nek sjedi na klupi  iovako ide u januaru ili najkasnije u junu. Neće on ostat kod nas, i njega su udarile pare u glavu. I za takve nema mjesta u Milanu. Jedini koji zaslužuje milione je Ibra Jer njegov mentalitet vrijedi svi ti 7 miliona. On je i vratio ovim momcima samopouzdanje i pokazao im da sa 40 godina moze da pukne kontra i zabije golcinu Romi ali mu sudije poniste
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
A gubavac kmeči po novinama, žali se kako je utučen jer nije očekivao da neće biti prvi golman kad je potpisao za PSŽ.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Trebao je biti legenda kluba. Znas li bolan sta ti znaci da se tvoje ime spominje uz Baresi, Maldini, Costacurta... e moj balavac. Pa zar ti nije dovoljno da je jedan Ibra, koji nema gdje nije igrao, kaze da se samo u Milanu osjeća kod kuce.
Šteta. Zao mi je, jer sam očekivao nesto veliko, da bude ikona kluba, ali nismo svi rođeni sa srcem.

I nek mi neko kaze nesto za pare, jer dobro je Maldini rekao, nudili smo mu 7+1 miliona godišnje. Halo, 8 miliona za klinca. Pa bolan ako voliš taj klub onda ne želiš da ga odzeparis, vec da uspijete zajedno. A ne da ga maltretiras na taj način. Ali 4 miliona više na kontu su važniji od ljubavi i obraza.

Zato imamo sad Magnana kao novog Didu, I Plizarija koji je rekao da ne želi nigdje da ide vec želi da se bori sa Mikeom za startnu poziciju. Bravo
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Smeta Ibra
Treba odma na poluvremenu ubacit Giroud. On bi do sad već zabio 2 gola. Ovi su prenosi nazad. A Ibru danas neće lopta
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Evo ,krenulo ga Big Grin
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply