![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
Fave Players: Seedorf,Nesta
![]() |
Niko Kranjcar in Hajduk.Yeah!!!
Hajduk Split have bought Niko Kranjcar from Dinamo Zagreb,their rival club for 1,8 million euros.For those who wanna to know this.
Forza Hajduk!
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
![]() |
Eeeeeh yey
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
Starija vijest drug, čuo sam za ovo puno ranije. Drago mi je što je otišao u Hajduk. Od vaših hrvatskih klubova najdraži mi je Hajduk..
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
I meni je drago iako navijam za Dinamo..kako nam nogometom vlada sacica primitivaca ovakve stvari uopce nisu cudne..Sramota je prodaja najboljeg igraca samo da bi se nesto novaca strpalo u dzep, a kad se to dogodilo uopce mi nije krivo sto je zavrsio u hajduku..samo, prijatelji iz dalmacije, nemojte misliti da ga je Stimac doveo radi vas..covjek samo zeli zaraditi na preprodaji..
Inace, Niki sve najbolje, a sto se hajduka tice, ako zasluze neka pobijede u prvenstvu.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
Fave Players: Seedorf,Nesta
![]() |
Nisam ni mislija da je kupija ga zbog nas.svi mi znamo ko je ŠTIMAC.
|
|
|
|
#6 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
Fave Players: Albertini, Gatusso, Maldini, Ambrosini
![]() |
Hajduk Split is my favourite team in Hrvatska since I was there last summer. Paid a trop to the stadium. Very impressive.
|
|
|
#8 |
|
Registered User
![]() |
Hajduk Split - Partizan 1-0
Niko Kranjcar played very well with some excellent passes and proved his talent once again..Hope he'll continue playing good and become our star in the future..Forza Niko.. ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
![]() |
I like Hajduk because, half of our Bosnian NT plays in Hajduk, including our coach Blaž Slišković.
![]()
|
|
|
#10 |
|
Registered User
Fave Players: San Marco, Zvone Boban
![]() |
Kranjcar, the man predicted as the next zorro ?
I wanna see his match...
In my solitude night, I dream on you.. In my busy working day, I'm thinking of you.. In my every single holy prayer, mostly I call ur name.. Oh LOrd, if this one isn't coming from Thou, set us far away... But if she is, tie us and bless with Thy shiny face... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
Fave Players: sheva,KK
![]() |
give the kid some time...great future awaits him...Forza Hajduk
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
e da i ja san procitala da je niko dosa u hajduk i mogu van rec da mi je stvarno drago jer momak igra super Baka je napravija cudo od ekipe(bar tako pisu novine),niko se skroz dobro uklopija,torcida ga je prihvatila(a nisan vidila razloga zasto i nebi)!i na kraju nas Stimac ubire sve plodove,ali neka napravija je veliku stvar!(iako mi se nesvidja kao osoba jer smatram da je prepotentan i pun sebe)!!i sve mi se cini da ce HAJDUK ove sezone bit PPPPPPPPPRRRRRRRRRRVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
![]() |
Bok splicanko..
potpuno se slazem s tobom, iako navijam za dinamo..hajduk je ove godine puno bolji i bit ce mi drago ako osvoje prvenstvo..Ako zelis, postoji forum 'milanezi sa balkana' pa nam se pridruzi tamo i pisi sto god ti padne napamet.. pozdrav.. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
Svaka čast Baka, NAJBOLJI SI!!!!!!