(12-16-2013, 10:00 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]Cirkus golman...pa ovo je tolika glupost da ni djete od 5 godina nebi napravilo nesto takvo....
pod hitno otjerat govno iz Milana....
Bolji je i mrtvi Amelia od njega 100 puta...
ja razumijem mlade golmane da pogrijese...ali ovakvu glupost ne trpim...
eee moj mario....dze ces ovo promasit minutu do kraja.......ma daaajjj...
Ja ne mogu da vjerujem kakva utamkica...CIRKUS....
Montolivo do ulaska Matria uopste nije znao gdje treba da stoji u formaciju, smeta Kaki, navlaci svoje igrace na igraca koji ima loptu...isto kao neko dijete da su pustili, da igra s njima...
Poli...Boze sacuvaj, najgora tekma od kad je stigao...
Mutari on se definitivno pali na guranje, kako se rastrcao nakon gola strasno, a do gola...ko da su mu noge krive...spor, netacnih pasova milion...
De Jong najbolji u veznom redu...vratio je staru formu, odlicna tekma...
Zapata kod prvog gola se setka na terenu, isto kao Mutari dok nije zabio(ni on ne zna kako), bio je ocajan poslje ok...
Bonera opravdava ono sto sam prico...od kako se vratio daleko najbolji stoper u nasoj odbrani...nek sam i to docekao...
De Sciglio bezpotrebe panicari par puta...prepao se Gervinha ali je igrao trudio se...
EMANUELSON....SVAKAAAAA CAST....NAJBOLJA UTAKMICA STO SAM GA JA GLEDAO U MILANU...samo da nema debila Gabriela da ga ne povrjedi i da nastavi ovako dalje...
Kaka isto los...svadja se sa Maxom...ni on ne zna gdje mu je mjesto u formaciji...
Mario nakon odlicne dvije tekme vratio se na starom...momak je sifra...kako je odigrao protiv Livorna i borio se protiv Ajaxa...ovo veceras nesto se gura...i profula 100%sansu u 92 da je skoncetrisan bar malo vise zabio bi hladno...ali sad sam vidio kopacke u kojima je igro...https://pbs.twimg.com/media/BboyiJZCUAA_Oo4.jpg:large .... kad mu glava nije na terenu zna biti gori od Matria
Eh sad Gabriel...sve je to ok momak je mlad treba mu vremena...kukali smo ovde svi da treba sansu da dobije i dobio je...ali se naprimao golova i golova...sa 35 m u 94 slobodan protiv Parme i ovo veceras je kap, za mene, koja je prelila casu...u januaru ljepo posudba pa nek se kali negdje drugo..ima potencijala nema govora ali ovo je previse...
Mi smo iz skoro nikakve igre zabili Romi 2 gola, do sad nije niko...i samo da su malo bili smireniji i koncetrisaniji, i bez gluposti Gabriela mi smo mogli laganu uzet 3 boda...skinut Intera na 7 i sljedeci vikend u direktnom okrsaju probat skinut na 4...i eto ti vratis se nazad u igru prije kraja polusezone...Al ne mozes ti....
Gledao sam ocajno prvo poluvrijeme. Nemam komentara na nasu igru, Roma nas ubila prvih pola sata a poslije malo srece za nas i zabismo nekako jedva. Na kraju 2-2, ne znam sta se dogadjalo u drugom dijelu ali za mene je ovo uspjeh, bod ko kuca. Protiv ovakve Rome ovo je super. Igraju ljudi savrsen nogomet, svaki napad im je opasan, bravo Roma.
Sto se tice onog sto sam ja gledao Zapata je bio nas najbolji igrac, zabio gol i onda nakon toga Gervinhu skinuo cisti zicer maestralnim uklizavanjem i time je vjerovatno spasio gol. Nakon toga jos jeedno uklizavanja i par dobrih ciscenja. Sto se mene tice on je igrac utakmice.
Prodati Maria i Matria pod hitno, ako bi se naslke kakve budale pa da izvucemo 30 miliona za obojicu to bi bilo najpametniji potez ove uprave u zadnjih 10 godina. Ljudi su totalni promasaji, prvi samo pada i ima 10 padova po utakmici pokusavajuci da izvuce prekrsaj ili penal iako realno nista od toga nije za prekrsaja, a drugi je prirodni antitalenat koji se ne moze sastaviti s loptom. Da ponovim jos jednom, Pazzini je izmislio ovu igru za obojicu i sto je najgore ne moze dobiti prostora od ovih klocova. Jedine pozitivne stvari su Emanuelson koji je odigro na visokom nivou, uvijek dobri De Jong i djelimicno De Sciglio....Da naravno i Zapata

Nisam preterano zadovoljan iako su 2 gola ovakvoj odbrani Rome i povratak 2 puta za pohvalu, jednostavno imam utisak da smo mogli više a bezveze nismo dotle došli. Loše smo ušli, vezni potpuno prepustio posed i ostavio odbranu na udaru. Moram pohvaliti prekide, nema više glupih skraćenih kornera, Birsa i Kaka lepo izvode, koriste se skakači i Milan je već zabio nekoliko na taj način. Do ove sezone jedva da smo ih koristili. Ne baš organizovana igra na trenutke, eksperiment sa Montolivom iza napadača ne uspeva ponovo, gužva se stvara i igrači smetaju jedni drugima.
Gabriel, strašno. Nisam skoro ovako izvredjao ispred tv-a nekog našeg igrača, mlad je ali on je bez ikakvog razmišljanja postupio da nemam reči. Takodje dosta je više da ne komunicira sa defanzivcima prilikom centaršuteva, treći put ako se ne varam noakutira saigrača. Štoperi odlični i to već par utakmica za redom. Svega par propusta karakterističnih za igrače takvog kvaliteta ali van toga mnogo čišćenja, pravovremenog izletanja i sprečavanja sigurnih golova. Dobra skok igra koju Roma nije eksploatisala a itekako zna. To je ono što rekoh početkom sezone, nije morao štoper vrhunske klase, čisto neko da se rotira kada ovima ne ide. Čim se Bonera vratio i uskočio napredak je očigledan a svi znamo kakav je on igrač, nema grešaka kao pre i individualno su obojica bolji. De Jong standardno, drži tu odbranu da se ne raspadne, borben, svuda prisutan, ne da prilaz golu, ne greši na rizičnoj poziciji. Poli slabo, najgora partija otkako je stigao. Muntari igra po principu toplo-hladno, tako amaterski na trenutke a nekad tako borbeno i nezaustavljivo. Šteta što je lenj i igra na motivaciju. Montolivo pogubljen u formaciji, par dobrih poteza ali se nije snašao kako treba. Kaku par puta prelako zaustavili, nervozan što mu je uticalo na igru ali je opet 3 puta dao loptu asistentima tj. bilo bi 3 puta da je Mario dao gol. Baloteli se vratio na padanje čim ga pipnu i frustraciju a to ga uvek koči pa i sad.
Izgleda 3 naša meča, iz sezone kad smo uzeli titulu.
Oni danima pripremaju ( navodno ) utakmicu, i onda nakon 10min nitko ziv ne zna gdje treba stajati! Kaki MAx viče da VISE RADI PREMA NAZAD ( slusao na sky komentatore, nađe se link na netu koji...), KAka' se dere na Muntaria, Monto ide nazad po loptu, Muntari 70min stoji i onda 20min igra... I Mario se derao na Muntaria i onda je ovaj kao nesto trcao... Bonera je jedini školovani igrač u zadnjoj liniji uz De Sciglia koji je mlad a mladima nije lako u raspadnutom timu igrati.
Ne mogu vjerovati da je ovo AC Milan. Jedva cekam da prođe sezona, da zamjene ovog govnara Allegria, da ubace jos kojeg direktora uz Galliani ( direktor Verone prelazi kod nas ako niste culi...) i da se ekipi prikljuce: Saponara, Cristante, FOSSATTI i jos koji igrač. Fossatti igra prvu postavu U21, jedan od najboljih u serie b sada, svi ga hvale. Cristante jedan od najboljih igrača NA SVIJETU u svom godištu. Na cijelom svijetu... Treba i malog Perina iz Genove uzeti, koji pokazuje taj svoj talent vec sada u konstanti, bit ce klasa ako sve bude ok. I imas bazu odličnih igrača koji mogu igrat dobar nogomet. A ne ovo sranje.
Mi kod kuce protiv Rome igramo 4-5-1 na daj ajde... koja sramota. Fuj!
Samo da ne moram vise gledati tog demagoga Allegria i ulizicu na klupi kako nas pravi budalama. Galliani isto moze doma ako misli raditi za sebe a ne za Milan.
P.S.
Honda je nas igrač, dobit ce br. 10. Kaze MAx mogu igrati u liniji Elsha, Matri, Balo i Honda. Eto, pa vi to komentirajte...
I navodno ce kod nas D'Ambrosio, bek Torina, 24 god. Kakav je taj???