Meni je potpuno ludacki da Milan bude prva ekipa nekom treneru. Bez obzira da li je to Sedorf ili bilo ko drugi. Pa Inzagi makar ima nesto iskustva sa mladjim kategorijama. Ne kazem da je to dovoljno, ali je bas nesto.
(12-22-2013, 04:59 PM)maharaja Wrote: [ -> ]Meni je potpuno ludacki da Milan bude prva ekipa nekom treneru. Bez obzira da li je to Sedorf ili bilo ko drugi. Pa Inzagi makar ima nesto iskustva sa mladjim kategorijama. Ne kazem da je to dovoljno, ali je bas nesto.
Ne bi bilo prvi put, valjda smo tad nešto naučili.
Jel moguce da jedan trener ekipe ne vidi kako moze dobro koristiti Saponaru...jel moguce da je Matri dobijao sansu prije njega...gurne ga u vatru prvi derbi u karijeri i odigra poluvrijeme kao da mu je 101 a ne prvi....
Pa jel moguce da on nista ne pokazuje na treningu pa da mu nedaje sansu..tek kad je pola veznog povrjedjeno ili suspendovano...
Constant i Zapata su nam dva glavna neprijatelja...
Saponara igra brzo i jednostavno, čini desnu stranu znatno aktivnijom. Kaka par puta kasnio sa dodavanjem, malo bolje odluke očekujem od njega. Bonera nastavlja sa odličnim partijama. Samo da nas neki naš ne pokopa, bolji smo i treba to pretočiti u rezultat.
Zgazili smo ih prvo poluvrijeme....
(12-22-2013, 09:38 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Jel moguce da jedan trener ekipe ne vidi kako moze dobro koristiti Saponaru...jel moguce da je Matri dobijao sansu prije njega...gurne ga u vatru prvi derbi u karijeri i odigra poluvrijeme kao da mu je 101 a ne prvi....
Pa jel moguce da on nista ne pokazuje na treningu pa da mu nedaje sansu..tek kad je pola veznog povrjedjeno ili suspendovano...
Constant i Zapata su nam dva glavna neprijatelja...
Saponara je bio ozljeđen konstanto do prije 4-5 sedmica !!
Saponara-matri izmjena je rijesila utakmicu....crkni majmune....snage nemamo preocito je a on vadi veznog igraca uvodi kretena....crko dabogda majmune...dabogda te ubili negdje mater ti jebem stoko jedna...
Jaoo debila.....pa kad je ubacio Matria raspali smo se doslovo....Jebem mu mater glupu da mu jebem ...kakvu on utakmicu je izgubio...Jedno veliko bravo za idiota...Odlazi debilu debilni
Ps...Bonera svaka cast ...
Strašna greška Maksa, sve ste rekli, uništili nas kontrama jer niko ne pokriva sredinu, samo sam čekao da nam zabiju. Štopere će nam namagarčiti u svakoj utakmici i to nije ništa novo, Zapata je dokazani prosek naspram jednog Palasia ali napadači ništa nisu uradili a nije da Inter ima neku odbranu. Nekako mi se sve smučilo posle ove partije, isto bih se osećao i da smo uzeli bod.
nadam se da ne postoji neko ko ce braniti allegrija nakon ovog poraza...