(12-23-2013, 10:43 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Par situacija analizirano sa sinocnje tekme
http://acmilan-balkan-fans.blogspot.com/...-meca.html
pojedinci na forumu i dalje misle da je max najbolji trener svijeta...to su ovi koji sute vec duze vrijeme..
iako pola slika nemaju veze s vezom...na drugoj polovici je ocito da je max vrhunski trener
Kao ja na primjer hahahhaha

Druze moj ja sutim jer nemam sta da kazem, jer ne vrijedi, ne vrijedi ni rijeci da trosim na ovo. Ovo je toliko jadno da se cak i sramotim jadati se
Izgleda da je Berlu konacno odlucio da uzme stvar u svoje ruke. Navodno je vec odlucio da proda Balotelia u januaru. E ovo bi bila jedna od boljih stvari ako bi bila istina.
Sad kažu da nije istina.
Ako bismo odradili tim novcem idiotski posao kao sa Matrijem nikako, samo kad bi se klub zaista ojačao jer je previše prosečnih igrača u klubu da se odreknemo nekoga ko može igrati na vrhunskom nivou.
(12-28-2013, 02:54 PM)huss Wrote: [ -> ]Izgleda da je Berlu konacno odlucio da uzme stvar u svoje ruke. Navodno je vec odlucio da proda Balotelia u januaru. E ovo bi bila jedna od boljih stvari ako bi bila istina.
Ma odlicno, kao da nije dovoljno sto je u napadu Matri.
Baloteli ima uspone i padove, valja se po terenu, ali ume da postigne gol. Plus donosi i novac od prodaje stvari sa njegovim imenom jer je jedna od retkih zvezda u timu.
Pa ako ode Balloteli Allegri nece imati pojma sta ce u napadu...moze jednostavno stavit Matria ili oporavljenog Pazzinia i molit se da ih krene...Mario kao sto kaze maharaja ima uspona i padova ali kad hoce pomaze ekipi kad cuva loptu izvlaci stopere iz zadnje linije da ga prate visoko itd...samo je problem to "kad hoce", a trener je taj koji mu mora stavit do znanja da svaku utakmicu mora moci i htjeti....
Elsha je operisan nema ga do marta...steta za momka...to vjerovatno znaci da ne ide na svjestko...Honda ce nadokanditi to mjesto....Niang je vec otisao u Montpellier....Zaccardo se izgleda vratio u Parmu...znaci za sad Rami i Honda...bilo bi sjajno kad bi doso Naingolang i onaj mali Muuru iz Cagliarai...mislim da nista nece uraditi u ovom prelaznom roku ako ne dovedu nekog beka...ili bar nekog ko lici na beka...
Ja se iskrneo nadam da ce Saponara ostati u ekipi i da ce dobiti vise prostora...medjutim poznavajuci Max on sigurno ide na posudbu...
Ma ko zna, možda ga neke šanse za odlazak na sp malo razbude pa ne bude onako odsutan kao posle svake povrede.
Za Radju se navodno interesuje još par ozbiljnih klubova, ako je tako neće biti lako dovesti ga, pričao je skoro da ne razume zašto ga ne zovu u reprezentaciju samo zato što ne igra u jakom klubu a Milan trenutno ne deluje kao takav.
Na kraju ce nam Roma uzeti ispred nosa ovog Naingolana, kao sto je i prosle sezone Ljajica. A sto se tice Balotelia tu ima jos jedan problem- njegova velika plata koju treba pokriti sljedece godine kad ne bude prihoda od LP.