Nije po meni loša igra, jeste Atalanta užasna u poslednje vreme ali protiv ovakvih bunker ekipa obično ne stvaramo ovoliko prilika, bolja kretnja u napadu nego obično. Kristantea pojela trema na sredini ali doprinosi napadu, zna i da pošalje loptu a i dobro se ubacuje iz drugog plana. Kakva šteta za Urbija i njegovo šetanje godinama po raznim pozicijama, u ovakvim utakmicama kada pozadi uglavnom treba da stigne da se vrati za šta je dovoljno brz a napred ima dovoljno prostora je jako koristan. Kaka zabio 100-ti, mislim da će mu Honda poboljšati igru jer će mu skinuti taj teret organizacije i moći će više da ulazi u prilike poput ove.
Evo sad ne igraju bunker pa nas gaze...
I opet robinho se spetlja pred golom ali sreca kaka naletio...
Znam da imas bombu kristante...pa pucaj cesce...ovo ce mu dati ogromno samopouzdanje...allegri ga drzi na klupi cijelu polusezonu...bravo allegri....
Da, interesantno kako kad god povedemo lako pustimo protivnika da preuzme inicijativu, zavlada panika i loptu ne mogu da sačuvaju. Sad nas je Abiati nekako spasavao i onaj gol je prelomio utakmicu baš kad treba.
DES polako uvodi slalome u svoju igru, De Jong je početkom utakmice slabo pokrivao ali se popravio kasnije, bitno je što je uvek brzo i efikasno predavao loptu pa smo imali silne kontre. Mario iako bolestan istakao kvalitet ali previše igra za sebe.
Al' smo aktivni.
Roma kupila Radju za 3+6 što je specijalnost Galianija pa izgleda nismo ni imali ozbiljnu nameru da ga dovedemo. Šteta jer će sa boljim saigračima tek pokazati svoj kvalitet ali barem će Kristante i Poli imati mesta za napredak.
Interesujemo se za Fernanda iz Porta koji je dobar ali nam ne treba takav tip igrača, to je omiljena pozicija Montoliva i De Jonga pa ne znam gde bi se ugurao mada sve zavisi od formacije.
Zbog Japanaca bismo mogli da imamo sve više termina u pola 1 kao što je danas bilo predstavljanje Honde.
Spominje se zamena Matri-Petanja. Bilo bi lepo jer mi je draže da ovaj mali napreduje i stekne iskustvo iako učinak možda neće biti puno bolji pošto se u Sampi nije baš nametnuo ali pitanje koliko je to realno zbog Maksovog fetiša a Galiani bi ispao zvanično namagarčen.
Druga tekma u Montpellier-u i vec drugi gol Nianga. Al kod nas nema pojma. Kako moze igrac da nema pojma kad je odlican bio igrac i idalje jest. Vec mi imamo idiota na klupi koji ga ne zna koristit vec u svom jebenom Matriu vidi Messia. Ma neda mi se uopce komentarisat, jer ne vrijedi. Djubre ostaje djubre i jedva cekam dan da napusti Milanello.
Zabio je iz 2 penala (drugi na odbitak), polako.
Sta mislite o ovoj ideji posudbe Essiena? Moze igrat ligu prvaka, ima mnogo iskustva...
(01-11-2014, 12:07 PM)huss Wrote: [ -> ]Sta mislite o ovoj ideji posudbe Essiena? Moze igrat ligu prvaka, ima mnogo iskustva...
Imamo De Jonga, ne treba nam ovaj.
(01-11-2014, 11:48 AM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Zabio je iz 2 penala (drugi na odbitak), polako.
da ali je bio mozda cak i najbolji igrac sinoc