Uđem ponekad na forum posle meča, jer ih ne gledam više, da pročitam koji izveštaj ali imam šta i videti.. nakon pobede od 3 0, ni reči o igri, već tri (ne)čoveka se takmiče ko će grđi epitet okačiti igraču koji spašava sezonu.. bože ti sačuvaj ludaka..
slažem se da svako ima diskreciono pravo na svoj stav, rečnik i podržavam sve vrste psovki i kritika kad neko igra loše, slabo, ispod nivoa koji je nedopustiv.. ali kad igrača koji je proveo deceniju u ovom klubu kao udarna igla, nazivaš đubretom, govnetom i nakaradom u trenucima kada je isti najbolji igrač na terenu u više vezanih mečeva, a pri tom uzdižući najveću belosvetsku bagru poput ibre, van bomela, cassana, kojima je san siro samo usputna ili poslednja stanica... e onda se trebate dobro zapitati da li je došlo vreme da posetite lokalnog psihologa..
iskreno me boli kurac da li će Milan osvojiti titulu, iz već navedenih razloga, ali ako već dođe do toga, najzaslužniji za taj poduhvat će biti:
1. Andrea Pirlo.. tačnije njegov izostanak.. neko je davno napisao Pirlo out, Scudetto IN.. i sad se tek vidi koliki je to bio kočničar poslednje 3 godine.. čak je i Seedorf sa svojih 35 proigrao upravo zahvaljujući tome što sad umesto komiranog na terenu Trči neko drugi.. al i pored toga što je najgori igrač Milana duuge 3 godine, nikada ga nisam , niti ću ga nazvati đubretom, govnetom i nakaradom, jer je on neko ko treba biti upisan zlatnim slovima u istoriji ovog kluba..
2. I svakako tandem benitez-leonardo.. možda čak i zaslužniji od nestanka pirla, ali iz poštovanja ka ovom klubu , staviću ih na mesto broj dva. sigurno 2 od 3 najgora „stratega“ u ovoj deceniji, a ne sumnjam da će postati i svih vremena.. poremećen taktički i igrački odabir, nenormalne rokade, nedisciplina, crne rupe, magareći pogledi.. su glavni „aduti“ ove dve budale zbog kojih je merda praktično bila zmija bez otrova ove sezone..
A pošto vidim da se ovaj nesrećnik zagorakis osilio i da koristi svaku priliku ne bi li ispalio neku jeftinu ispraznu provokaciju na moj račun, moram da ga podsetim svih gadosti kojima je prljao ovaj forumski lokalitet..
Dakle, krenimo s citatima:
Ovde je komentar suvišan, čitajte i plačite..
vidim da ibrahimović dobiva sve više i više simpatija na ovom forumu ali ipak nije on prijeko potreban milanu i nadam se da nece doci u milan..
..da se vratim na ibrahimovića, on je precijenjen igrač(sa reprezentacijom nikakav rezultat,tek prosle sezone je zabio gol u nokaut fazi CL,njegova igra drastično pada kada se utakmica lomi protiv velikih ekipa a ne protiv neke parme ili genoe kada je interu donosio prvenstvo),uostalom to je mourinho i skuzio i poslao ga u barcelonu za eto'o-a,zar jedan pato nema veci potencijal od tog ibrahimovica koji sljedece ljeto puni 30 godina
Pokušaj stavljanja 2 grčka mesara u istu recenicu sa umetncima, po cemu je i dobio nickname
hahahahahahaha fudbal je pobedio....8 golova u 7 utakmica pa to me podsjeca na grčku 2004,ali ipak svi smo mi robovi medija,jer kada xavi i iniesta naprave dupli pas na centru nama je to sjajan potez,a da su katsuranis i zagorakis onda je to umorstvo nogometne ljepote....nije li to malo licemjerno?
Zatim, verovatno u naletu ludila ili konzumiranja psihoaktivnih supstanci postavlja mrkiju pitanje sledece sadrzine, jer koliko god on bio priorodno poremećen, ne verujem da je pri cistoj svesti ovo napisao:
reci mi zasto mislis da je hiddink bolji za milan od leonarda?? pretpostavljam šta ćeš reći ali baš želim to vidjeti napisano.
I vec antologijska izjava nakon koje je stekao planetarnu slavu:
evo brazil je dobio irance....pato igrač utakmice,a pogledajte njegovo primanje kod gola,klasična špica,to krilo ne radi....
dalo bi se tu pronaći još neverovatnih bisera koji vređaju elementarno poznavanje ove igre i koji se kose sa osnovnim postulatima logike, razuma i čula vida, ali mislim da bi bilo previše.. svako ko nije nakon čitanja ovih citata povratio ili bar dobio proliv, ima sve predispozicije da za kratko vreme počne pisati u zagorakis stilu, nakon čega će ovaj forum postati stacište psihopata koje će svojim izbljuvcima oterati svako zdravo mišljenje i čistu savest koja je ionako na ivici nestanka.
najgore od svega nije to što taj čovek misli da je leonardo bolji od hidinka.. Ne. Najgore je to što on ismeva druge bez ikakvog povoda, osnova, praveći hiperbolu od nečijih izjava, stavova i mišljenja, pri tom ne obazirući se na sva govna koja je izasrao po ovom forumu.. to je ono što je gore od njegovog „razmišljanja“.. jer glupost je oprostiva ako je priordna.. ali sujeta, podlost i oholost, to je oličenje malih i slabih ljudi.
Nekad sam zaista mislio da ovako moze da razmislja samo drogiran čovek , a onda sam se setio činjenice da moja pokojna strina nije bila narkoman (umrla od ciroze), već pijandura.. e druže, nije tebi lako, ali ako shvatiš na vreme ima leka..
Efekat zar nisi reko da ides sa foruma, ajd Bogati postedi nas svog pametovanja.
leptir se vratio.hehe.,malo predug tekst al nasmijao sam se.zanimljivo je.kako kome.
sedorf je svoje odradio u milanu,ovo sto igra dobro u zadnje vrijeme je njegova dobra volja.nista vise.nagodinu ne bi ni njega ni pirla.neko je rekao da se ostavi gatusa kao pojavu.apsolutno se slazem.ostavio bi i van bomela koji jos moze vrhunski igrati sezonu-dvije.ne znam sta je s ambrosinijem,mozda bi i njega ostavio kao pojavu.heh.volio bi da ibra ostane,ne bi ga mijenjao za stotinu djeki,ma kakav djeko.nije on ta klasa.mozda bude za koju godinu.ostavio bi robinha,i casana,sve bi ih ostavio,bice oni nagodinu jos bolji.doveo bi tog gansa ili neymara i to je sve sto se tice napada.i jos nam ostaju bocni i vezni i to je to.a tu nemam pojma ko bi bio pravo pojacanje.bale preskup.ili taj coentrao,i to je to. nema bas nesta bocnih te klase.a veznog,hm,treba otic ne u brazil vec u portugal traziti nekog novog rui costu.nema nam druge.
(04-17-2011, 09:59 AM)Efekat Leptira Wrote: [ -> ]Uđem ponekad na forum posle meča, jer ih ne gledam više, da pročitam koji izveštaj ali imam šta i videti.. nakon pobede od 3 0, ni reči o igri, već tri (ne)čoveka se takmiče ko će grđi epitet okačiti igraču koji spašava sezonu.. bože ti sačuvaj ludaka..
slažem se da svako ima diskreciono pravo na svoj stav, rečnik i podržavam sve vrste psovki i kritika kad neko igra loše, slabo, ispod nivoa koji je nedopustiv.. ali kad igrača koji je proveo deceniju u ovom klubu kao udarna igla, nazivaš đubretom, govnetom i nakaradom u trenucima kada je isti najbolji igrač na terenu u više vezanih mečeva, a pri tom uzdižući najveću belosvetsku bagru poput ibre, van bomela, cassana, kojima je san siro samo usputna ili poslednja stanica... e onda se trebate dobro zapitati da li je došlo vreme da posetite lokalnog psihologa..
iskreno me boli kurac da li će Milan osvojiti titulu, iz već navedenih razloga, ali ako već dođe do toga, najzaslužniji za taj poduhvat će biti:
1. Andrea Pirlo.. tačnije njegov izostanak.. neko je davno napisao Pirlo out, Scudetto IN.. i sad se tek vidi koliki je to bio kočničar poslednje 3 godine.. čak je i Seedorf sa svojih 35 proigrao upravo zahvaljujući tome što sad umesto komiranog na terenu Trči neko drugi.. al i pored toga što je najgori igrač Milana duuge 3 godine, nikada ga nisam , niti ću ga nazvati đubretom, govnetom i nakaradom, jer je on neko ko treba biti upisan zlatnim slovima u istoriji ovog kluba..
2. I svakako tandem benitez-leonardo.. možda čak i zaslužniji od nestanka pirla, ali iz poštovanja ka ovom klubu , staviću ih na mesto broj dva. sigurno 2 od 3 najgora „stratega“ u ovoj deceniji, a ne sumnjam da će postati i svih vremena.. poremećen taktički i igrački odabir, nenormalne rokade, nedisciplina, crne rupe, magareći pogledi.. su glavni „aduti“ ove dve budale zbog kojih je merda praktično bila zmija bez otrova ove sezone..
A pošto vidim da se ovaj nesrećnik zagorakis osilio i da koristi svaku priliku ne bi li ispalio neku jeftinu ispraznu provokaciju na moj račun, moram da ga podsetim svih gadosti kojima je prljao ovaj forumski lokalitet..
vidim da ibrahimović dobiva sve više i više simpatija na ovom forumu ali ipak nije on prijeko potreban milanu i nadam se da nece doci u milan..
..da se vratim na ibrahimovića, on je precijenjen igrač(sa reprezentacijom nikakav rezultat,tek prosle sezone je zabio gol u nokaut fazi CL,njegova igra drastično pada kada se utakmica lomi protiv velikih ekipa a ne protiv neke parme ili genoe kada je interu donosio prvenstvo),uostalom to je mourinho i skuzio i poslao ga u barcelonu za eto'o-a,zar jedan pato nema veci potencijal od tog ibrahimovica koji sljedece ljeto puni 30 godina
Pokušaj stavljanja 2 grčka mesara u istu recenicu sa umetncima, po cemu je i dobio nickname
hahahahahahaha fudbal je pobedio....8 golova u 7 utakmica pa to me podsjeca na grčku 2004,ali ipak svi smo mi robovi medija,jer kada xavi i iniesta naprave dupli pas na centru nama je to sjajan potez,a da su katsuranis i zagorakis onda je to umorstvo nogometne ljepote....nije li to malo licemjerno?
Zatim, verovatno u naletu ludila ili konzumiranja psihoaktivnih supstanci postavlja mrkiju pitanje sledece sadrzine, jer koliko god on bio priorodno poremećen, ne verujem da je pri cistoj svesti ovo napisao:
reci mi zasto mislis da je hiddink bolji za milan od leonarda?? pretpostavljam šta ćeš reći ali baš želim to vidjeti napisano.
evo brazil je dobio irance....pato igrač utakmice,a pogledajte njegovo primanje kod gola,klasična špica,to krilo ne radi....
dalo bi se tu pronaći još neverovatnih bisera koji vređaju elementarno poznavanje ove igre i koji se kose sa osnovnim postulatima logike, razuma i čula vida, ali mislim da bi bilo previše.. svako ko nije nakon čitanja ovih citata povratio ili bar dobio proliv, ima sve predispozicije da za kratko vreme počne pisati u zagorakis stilu, nakon čega će ovaj forum postati stacište psihopata koje će svojim izbljuvcima oterati svako zdravo mišljenje i čistu savest koja je ionako na ivici nestanka.
najgore od svega nije to što taj čovek misli da je leonardo bolji od hidinka.. Ne. Najgore je to što on ismeva druge bez ikakvog povoda, osnova, praveći hiperbolu od nečijih izjava, stavova i mišljenja, pri tom ne obazirući se na sva govna koja je izasrao po ovom forumu.. to je ono što je gore od njegovog „razmišljanja“.. jer glupost je oprostiva ako je priordna.. ali sujeta, podlost i oholost, to je oličenje malih i slabih ljudi.
Nekad sam zaista mislio da ovako moze da razmislja samo drogiran čovek , a onda sam se setio činjenice da moja pokojna strina nije bila narkoman (umrla od ciroze), već pijandura.. e druže, nije tebi lako, ali ako shvatiš na vreme ima leka..
Vratio se je !!!
Sedorf nije igrac koji nam spasava sezonu, vec je u zadnje od zadnje 3-4 utakmice 2 odigrao dobro a dvije pristojno. Za ovu sezonu, do sada, po meni u prvom redu moramo biti zahvalni Alegriju (citavu sezonu, osim mozda u 2-3 utakmice) je odradio izmedju vrlo korektnog i odlicnog. Dalje mozemo biti zahvali Ceribaši (koji nas je vukao citavu polusezonu), Princu (koji je kljuc vecine nasih pobjeda - dok je bio zdrav), Robinju i Patu (prvi je mogao biti zlatna kopacka Evrope samo da je mirniji pred golom ali koji sa mene igra vrhunsku sezonu a drugi je nastavio gdje je Ceribaša stao), Jepesu (koji je povremeno odsustvo Neste i ponekad T.Silve apsolutno nadoknadio) i onda ostalim igracima koji se povremeno bljesnuli - medju kojima je i Sedorf (ponekad Kasano , ponekad Sedorf, ponekad Rino i u zadnje vrijeme pocesto Abate).
A sto se izjava tice - sjeti se Del Nerija.
I ako si se necim nasao uvrijedjen osjećaj se slobodnim prijaviti me moderatoru (radi bana) kao i prosli put.
Fališ čovjeće
(04-17-2011, 08:05 AM)deejaysale Wrote: [ -> ]Da,treba da mu rezerve budu Merkel i Strasser!! Kad bi mu trebale biti rezerve,kad budu imali 32 godine? Pa bar je Merkel pokazao da potencijala ima,Strassera nismo toliko vidjeli,ali i on je pokazao volju za trkom i trud za razliku od Pirla i Seedorfa.
Neznam ko je rekao da je Seedorf đubre,ali nij,on je za mene govno jer je trebao otići prije 2 godine i svi bi ga gotivili i zauvijek pamtili kao velikog igrača,a ovako ću ga zauvijek gledati ko plaćeničko smeće koje razmišlja samo o sebi,a ne o timu. Ni jučer osim gola nije posebno odigrao,bez tračanja(klasika),gomila pogrešnih dodavanja....
Ja recimo ne mogu razumjet da ga netko opravdava? Pa je li vi gledate cijelu sezonu utakmice Milana? Jer ako gledate onda vam je Tv slika očito jako mutna,slažem se da je odigrao protiv Tottenhama u Londonu i derbi odlično,ali ljudi mi smo ove szone odigrali 50-tak tekmi,a on je odigrao 2 u kojima je bio odličan, 5 prosječnih,15 očajnih,ostale nije ni igrao,pa šta je to statistika igrača za Milan??
Zanimljivo kako se svi riješavaju tih starijih igrača(pričam o velikim klubovima) kad pređu 30-tu i počnu padat u formi,nama Pirlo i Seedorf padaju u formi već 2-3 godine,ali su još tu.Točno me sad više ne čudi što uprava tako razmišlja kad i pojedini navijači to podržavaju pa ćemo slijedeće sezone opet do Dana Žena čekat da Seedorf proigra.
Ok,ja sam još alergičniji na njega jer sam svojim očima gledao kako samo što nije polizao guzicu cijelom Santiagu Bernabeu ove sezone,a nas nije došao ni pozdravit,ali realno NE ZASLUŽUJE novi ugovor i NIKAD mi neće biti jedan od najvećih igrača jer osim svega navedenog nosio je dres od Merde,AMEN!!
Seedorf VAN!!
...
Sale brate i Pirlo je igrao za inter,ali ga netreba pljuvati zbog toga kao ni Sedorfa,koji je htjeo ti priznati ili ne jedan od najvecih igraca zadnjih 15 godina,i ja sam ponosan sto je jedan takav igrac bio dio naseg MILANA...
Volim Sedorfa jer je Milanu dao puno vise nego vecina igraca..Ako ce Sedorf odigrati jos jednu sezonu za manju platu onda neka ostane i zavrsi VELIKU karijeru u VELIKOM klubu..Nismo mi tamo neki inter ili real pa da tako tjeramo legende kluba...
Forza Milan...
Ok @alberto ,nismo mi Real ili Inter pa da tjeramo,ne mi smo u stvari još gori jer dopuštamo svim tim igračkim veličinama da iskorištavaju taj klub koliko god mogubez obzira na trenutnu formu,snagu......
Koliko god to bilo lijepo za ko fol neki imidž gospodskog kluba to nas košta poprilično već desetljećima.Mislim meni su Baresi i Costakurta skupa sa Maldinijem najveće legende ovog kluba,ali su ta dvojica svoje karijere uprljali sa izvedbama zadnjih 2-3 sezone. Seedorf ne može s njima u rečenicu zato što jednostavno ne poštuje navijače Milana koliko bi trebao,gleda samo svoje dupe i ne ostavlja srce na terenu.Nekad je ostavljao i zato ga se cijenilo,a sad kad mu se uredno svako toliko zviždi jer se ne oznoji onda on glumi uvrijeđenu zvijezdu i još ironično plješće na taj postupak,a kažem doživio sam na Santiago Bernabeu da je napravio 2-3 počasna kruga i ljubio guzicu cijelom stadionu pa se potpisivao im na majice i kojekakve postere,a nama jadnim 3000-4000 koji smo potegli do Madrida ( i koji smo NJEGOVI NAVIJAČI (WTF??) da bi gledali kako se vuče po terenu nije došao ni mahnut.I vi sad meni govorite kako mogu reći da je smeće,govno,đubre i slično,pa jebote kod nas igra 10 godian,a u Madridu je proveo neznam ni ja točno,ali 1-2 sezone,znači njima lizanje guzice,a meni niti jednostavno dizanje rukom!!
Pirla neću u istu rečenicu s njim,taj čovjek nikad nije napravio nikakvu lošu gestu i uvijek je znao cijenit to što igra u Milanu i za njega bez obzira na njegove loše partije prošlih 2-3 sezone nikad neću reći da je govno nego ću ga cijenit kao legendu milana za razliku od ove debeloguze nezahvalne svinje sa velikom kurčinom i još većim egom!!
Točka,više se nečću uvlačit u raspravu oko njega.AMEN
Ja našu sezonu uopće ne bhi ocjenio kao odličnu nego samo kao vrlo dobru, i to zbog toga što ćemo - vjerojatno - osvojiti scudetto. Budimo realni, niti je Milan (osim u ovom zadnjem periodu ) odigrao toliko dobru sezonu, niti je Allegri cijele sezone bio precizan i odličan, niti nam je ekipa bila kompaktna itd.
No ja ću biti zadovoljan time što cemo vratiti scudetto nakon milion godina na naš dres, i što smatram da ova momčad ( počevši od trenera ) ima potencijala za DOSTA veliki napredak.
Ukoliko nagodinu napravimo na mercatu ono što moramo, uz stabilizaciju Allegrievih zamisli koje su varirale od odličnih prezentacija od LOŠIH, te otpisa igrača koji nam više NE TREBAJU ( Pirlo + Seedorf + Marek + Oddo + itd. ), Milan bi mogao biti odličan slj. sezone.
Allegri je imao problema sa Dinhom, pa sa tim gdje ce staviti Pirla, pa Seedorfa itd. Nagodinu mislim da cemo gledati Bommela na zadnjem veznom, Princa na srednjem i Gansa na polušpici... s tim da kažem kako nam nedostaje JOŠ JEDAN pravi veznjak ako mislimo osvajati LP.
Sljedeća je Brescia, i to je ono što nas zanima... Na ljeto cemo vidjeti sto ce biti. Pato je vjerujem opet out bar 2,3 kola tako da... sreca nasa sto je inter izgubio.
Forza Udinese!
(04-17-2011, 09:59 AM)Efekat Leptira Wrote: [ -> ]Uđem ponekad na forum posle meča, jer ih ne gledam više, da pročitam koji izveštaj ali imam šta i videti.. nakon pobede od 3 0, ni reči o igri, već tri (ne)čoveka se takmiče ko će grđi epitet okačiti igraču koji spašava sezonu.. bože ti sačuvaj ludaka..
Kad sam pročitao tvoj post, prvo sam se jako nasmijao, pa sam htio napisati neke argumente,pa sam te htio prijaviti administratoru, ali kad sam malo bolje i detaljnije pogledao tvoj post, u kojem si izvukao van konteksta neke moje postove brinem se za tebe jer si ti postao opsjednut mojim likom i djelom....
Prijatelju nema tu šta zanimljivo, ja sam student povijesti, igram košarku, igram PES sa frendovima, imam djevojku, radim i neki poslić sa strane jer mi treba lova i to je sve...nisam vrijedan tvog vremena i truda da se baviš sa mnom....
Meni je dobar Allegri, a loš mi je Del Neri;ne volim Furiju, ali volim Elf, Hiddink je za mene precjenjen, smatrao sam da je Leonardo potencijal, ali vidim da sam bio u krivu jer ne napreduje, Benitez mi je uvijek bio očajan....
Ako se hođeš svađati preko ovog foruma da zadovoljiš neku svoju potrebu samo naprijed, ali prijatelju meni se ne da...ti shvaćaš nogomet na svoj način , a ja na svoj...ni jedan ni drugi nije pravilan, zato i jesmo navijači, naše je da izražavamo želje i nadamo se da će se poklopiti sa željama uprave Milana, ali ne možemo na njih utjecati....
Srdačan pozdrav iz Istre!!!!
Pokušavaš da zameniš teze i uloge, da objasniš neobjašnjivo, ali si i sam svestan da to ne ide tako lako..
Budi realan i iskren, kao u jednom delu svog posta.. svi znamo koliko si puta spomenuo del neria u poslednjih godinu dana aludirajući na mene, da si držao čak i njegovu sliku kao avatar jedno vreme, i uporno negativno provocirao.. seti se samo da si upravo ti prvi mene uvredio na ovom forumu, da si me zvao mađarom.. čak i zamerao što ja uopšte komentarišem bilo kog stratega samo zato što sam rekao da bi voleo da del neri bude trener Milana, i to samo ako spaleti ili kapelo već ne mogu.. Za sve to vreme, ja ti nisam gotovo uopšte odgovarao, niti spominjao tvoje izjave do sad.. iako su, realno , mnogo veći „Greh“ od „mog“ del neria.. Prema tome, ja nikako ne mogu biti opsednut tobom.. može biti samo obrnuto..
A citate sam izvukao jer si dozlogrdio, preterao i zaboravio neke stvari.. verovatno nisi ni bio svestan svega ovoga što sam ti kopirao, pa si se našao u čudu.. A kopirao sam ti u nadi da ćeš shvatiti da ljudi greše.. i da sam isto tako ja mogao godinu dana da nipodaštavam tvoja mišljenja i stavove jer si verovao da je leo dobar a ibra loš.. i ja ti ponavljam, ne zameram ti.. ima mnogo gorih od tebe.. koji uopšte nemaju sopstveno mišljenje i stav.. koji se pojavljuju samo kao generali posle bitke (evo kaka bi još uvek virio iz svoje rupice da se ja nisam oglasio).. ali ti skrećem pažnju, da je zlobno, oholo i neprimereno za jednog studenta da konstantno provocira u jednom negativnom tonu.
Ponudi svoje mišljenje, napadni tuđe, posvađaj se ako treba, obrazloži, prihvati, ne prihvati.. ali nemoj beskonačno vređati, provocirati i ismevati jer svako od nas ima svoje greške, pogrešne procene, kriva ubeđenja, i zato smo samo forumaši, kojima ipak ne bi trebalo uzeti za zlo..
Pozdrav i tebi iz vetrovite Subotice.
(04-17-2011, 03:01 PM)Efekat Leptira Wrote: [ -> ]Pokušavaš da zameniš teze i uloge, da objasniš neobjašnjivo, ali si i sam svestan da to ne ide tako lako..
Budi realan i iskren, kao u jednom delu svog posta.. svi znamo koliko si puta spomenuo del neria u poslednjih godinu dana aludirajući na mene, da si držao čak i njegovu sliku kao avatar jedno vreme, i uporno negativno provocirao.. seti se samo da si upravo ti prvi mene uvredio na ovom forumu, da si me zvao mađarom.. čak i zamerao što ja uopšte komentarišem bilo kog stratega samo zato što sam rekao da bi voleo da del neri bude trener Milana, i to samo ako spaleti ili kapelo već ne mogu.. Za sve to vreme, ja ti nisam gotovo uopšte odgovarao, niti spominjao tvoje izjave do sad.. iako su, realno , mnogo veći „Greh“ od „mog“ del neria.. Prema tome, ja nikako ne mogu biti opsednut tobom.. može biti samo obrnuto..
A citate sam izvukao jer si dozlogrdio, preterao i zaboravio neke stvari.. verovatno nisi ni bio svestan svega ovoga što sam ti kopirao, pa si se našao u čudu.. A kopirao sam ti u nadi da ćeš shvatiti da ljudi greše.. i da sam isto tako ja mogao godinu dana da nipodaštavam tvoja mišljenja i stavove jer si verovao da je leo dobar a ibra loš.. i ja ti ponavljam, ne zameram ti.. ima mnogo gorih od tebe.. koji uopšte nemaju sopstveno mišljenje i stav.. koji se pojavljuju samo kao generali posle bitke (evo kaka bi još uvek virio iz svoje rupice da se ja nisam oglasio).. ali ti skrećem pažnju, da je zlobno, oholo i neprimereno za jednog studenta da konstantno provocira u jednom negativnom tonu.
Ponudi svoje mišljenje, napadni tuđe, posvađaj se ako treba, obrazloži, prihvati, ne prihvati.. ali nemoj beskonačno vređati, provocirati i ismevati jer svako od nas ima svoje greške, pogrešne procene, kriva ubeđenja, i zato smo samo forumaši, kojima ipak ne bi trebalo uzeti za zlo..
Pozdrav i tebi iz vetrovite Subotice.
Jebiga imaš pravo, neke stvari sam radio radi provokacije (slika del nerija i slične stvari), ali kad si u tom trenutku nisam mogao pomoći, ma da nisam to trebao raditi, jesam i žao mi je...iskreno....
Priznajem, bio sam protiv ibrinog dolaska i naveo si i sam moje argumente, ali razuvjerio me svojim igrama u prvenstvu, ali ipak malo me razočarao protiv tottenhama iako znam da ne može sam....
a što se tiče hiddinka, sve 5 dobar je on, ali osim sa psv-om kada je rasturao u nizozemskoj i došao do polufinala lige šampiona 2005 on se ne može pohvaliti većim trofejem još od 1988. kada je sa psv-om osvojio ligu šampiona.da bilo je tu SP 2002 kada je došao 4. ali tada je koreja pokrala španjolsku i italiju....a do te 2002. ga je i pratio epitet čovjeka koji ne može odvesti ekipu do kraja, međutim nakon koreje postao je čudotvorac...izvrstan je taktičar nema šta, ali ne smatram ga trenerom-pobjednikom....
Leonardo je druga priča, on me razočarao do bola, prošle godine bio sam spreman potući se s nekim, a on me razočarao...čak mu i ne zamjeram što je išao u inter, dapače sad mu mogu biti i zahvalan, ali mislio sam da će barem malo napredovat u taktici, ali on kao glavom u zid, 4-2-1-3 i to svi u napad pa ga siluju schalke i parma...mislio sam da se opametio ali nije i ko ga jebe....
Allegri se meni sviđa jer ipak nekakav napredak tu postoji, i dalje se gubi u europi, ali u italiji je ipak trenutno najbolji trener(nije neka konkurencija da se razumijemo),a sviđa mi se jer taj u karijeri do sada pokazuje napredak u svom poslu,recimo počeo niželigašima, pa išao u sassuolo i uvodi ga u seriju b(sa jako malim budžetom), zatim u seriji a skupio iskustvo u cagliariju gdje je afirmirao neke igrače(cossu,matri,aquafresca,lazzari-svi oni došli na vrata reprezentacije pod njegovom paskom), i sada u prvoj godini u jednom velikom klubu on će izgleda uzeti naslov, a u igri je i za duplu krunu-dakle nije se usrao....
Seedorf-za mene nije đubre,nije govno,legenda je kluba ali dosta je bilo vucaranja po terenu,zadnje dvije ili tri utakmice je bio izvrstan ali ne može na temelju toga dobiti prolaznu ocjenu...prije je bio negledljiv....
Pirlo-ista stvar,legenda kluba, nekada najbolji na svijetu na svojoj poziciji, ali vrsta koja izumire,treba mu se zahvaliti.....
I ova sezona nije sjajna, ali je vrlo vrlo dobra, jer ne pamtim kada je Milan bio u igri za duplu krunu, napokon trenuci u kojima ja zajebavam Interiste a ne oni mene...
to ti je moje mišljenje....neću te ja više prozivati ni zbog čega,griješio si ti ali griješio sam i ja....pozdrav