Od te cetvorice ne znas tko je gori, ozbiljno. Recimo da je najgori Mexes koji je placen 4mln po sezoni, a igra kao igrač Siene. NEvjerojatno sto Galliani radi.
Treba prodati sve te škart igrače koje imamo, kao sto Juve radi. Constant, Zapata, Mexes, Nocerino, Muntari, Binho, Matri, Silvestre, Amelia, Zaccardo... Sve ih prodati i uzeti jednog stopera i jednog beka.
Glupo mi je komentirati Seedorfa prije nego sto odradi barem nesto. Vidjet cemo. Ali mi je draze vidjeti 4 tehnička igrača naprijed nego 2!
Vidjet cemo veceras.
Bernabeu ih ima 30.
Ovo za Ligu prvaka stoji, ali Bernabeu nije imao priliku osvajati Europski superkup.
Uglavnom Bernabeu je trofejniji, a Berlusconi je senilni konj.---
A tadasnju Ligu prvaka je bilo triput lakse osvojiti nego danas. Malo sam i rekao. I ima ih 29, prebrojao realove trofeje u doba izmedju 43 i 78. Zato ajmo Berlu, jos koji trofej i ajde u mirovinu.

Matri vec trpa golove. O krute nedo dragi...
28' minuta u novom klubu i vec zabio. A kod nas u 6 mjeseci jedva gol da postigne. Sunce ti jebem jesno smotana ekipa. I jos naravno Sassuolo gubi kod kuce 0:1 od Torina. Allegri jebem ti sve po spisku. Crkni idiote jedan prokleti. Mama ti mora migliorare, vidis kakvog je imbecila rodila prije 40 godina
Pazi Juve moze prodat te skart igrace jer imaju idiotske klubove kao Milan kojima mogu prodat macka u vreci. Nazalost mi takve klubove nemamo. Vec sve sto vrijedi prodamo za malo, a ono sto ne vrijedi poklonimo s gubitkom. Zalosno al istinito.
Rekoh ja proradiće on tamo, željan dokazivanja, ovde nije mogao da uspe jer je došao takoreći preko veze i tako su ga svi gledali, veliki pritisak, neka ga.
Matri je igrac koji je rodjen za tih ekipa koji nisu sami vrh ali se bore i uvijek su tu negdje...tipa Fiorentina Lazio Genova...isto kao i Gilardino....2 gola i asist za poluvrijeme...toliko zajedno nije uradio u Milan u Juventusu...
Danas najvaljuju svi 4-2-3-1 .... Abbiati, De Sciglio, Zapata, Bonera, Urby, Monto, De Jong, Robinho, Honda, Kaka i Mario...
Sta vi mislite???...Ja mislim da je na trenutno stanje igraca ok formacija ali iskreno radije bi vidio Mexesa i Ramia, mada ni to nije neka sreca....Takodjer ovo je vrlo rizicna formacija jer ostavlja dosta prostora za pritisak na nasu odbranu dosta ce biti prostora cistog prema nasoj odbrani...Takodjer volio bi da Binho sto prije ode na klupu i da ne igra u ovoj formaciji jer nece pomagati odbrani...nema neki izbor ali radije bi vidio tu Birsu...
Na treninzima koje je Seddorf vodio je najvise galamio: "Kvalitetu, kvalitetu zelim"

(01-19-2014, 03:55 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Matri je igrac koji je rodjen za tih ekipa koji nisu sami vrh ali se bore i uvijek su tu negdje...tipa Fiorentina Lazio Genova...isto kao i Gilardino....2 gola i asist za poluvrijeme...toliko zajedno nije uradio u Milan u Juventusu...
Danas najvaljuju svi 4-2-3-1 .... Abbiati, De Sciglio, Zapata, Bonera, Urby, Monto, De Jong, Robinho, Honda, Kaka i Mario...
Sta vi mislite???...Ja mislim da je na trenutno stanje igraca ok formacija ali iskreno radije bi vidio Mexesa i Ramia, mada ni to nije neka sreca....Takodjer ovo je vrlo rizicna formacija jer ostavlja dosta prostora za pritisak na nasu odbranu dosta ce biti prostora cistog prema nasoj odbrani...Takodjer volio bi da Binho sto prije ode na klupu i da ne igra u ovoj formaciji jer nece pomagati odbrani...nema neki izbor ali radije bi vidio tu Birsu...
Na treninzima koje je Seddorf vodio je najvise galamio: "Kvalitetu, kvalitetu zelim" 
Da igram FM ovu vezni red i napad bih postavio identično. Obrana je polovična. Stavio bih Ramija i Zapatu.
Ja se samo nadam da će se vraćati u obranu jer protiv Spezie su se vucarali.
@Dejo ....upravo to i kazem...previse ce biti praznog prostora izmedju ove dvojice u veznom redu i trojke naprijed...Honda je profesionalac i disciplinovan on ce sigurno ispostovati, vjerovatno i Kaka(samo je pitanje koliko moze izdrzati), a ja Robinha nebi stavio ni na klupu, kako se ponasa i kako pristupa svakoj utakmici...steta sto je Saponara povrijedjen on bi tu sada dobro dosao i zbog odbrane, mada opet tvrdim da je bolje da Birsa krene jer ce vise pomagati prema nazad...Sto se tice formacije sa ovim kadrom mislim da je to to...
A nadam se da Seedorf racuna i to da vec u srijedu igramo sa Udineseom u kupu, vjerovatno najvaznija utakmica za nastavak sezone, posto sam uvjeren da idu na osvajanje kupa i da tako bar izbore Evropa Ligu, mada po meni to osim nesto novca nista nece dobro donjeti...bolje da samo igramo ligu sljedece sez
(01-19-2014, 04:36 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]@Dejo ....upravo to i kazem...previse ce biti praznog prostora izmedju ove dvojice u veznom redu i trojke naprijed...Honda je profesionalac i disciplinovan on ce sigurno ispostovati, vjerovatno i Kaka(samo je pitanje koliko moze izdrzati), a ja Robinha nebi stavio ni na klupu, kako se ponasa i kako pristupa svakoj utakmici...steta sto je Saponara povrijedjen on bi tu sada dobro dosao i zbog odbrane, mada opet tvrdim da je bolje da Birsa krene jer ce vise pomagati prema nazad...Sto se tice formacije sa ovim kadrom mislim da je to to...
A nadam se da Seedorf racuna i to da vec u srijedu igramo sa Udineseom u kupu, vjerovatno najvaznija utakmica za nastavak sezone, posto sam uvjeren da idu na osvajanje kupa i da tako bar izbore Evropa Ligu, mada po meni to osim nesto novca nista nece dobro donjeti...bolje da samo igramo ligu sljedece sez
I ja smatram da je bolje da igramo samo Serie A. Fino kreneš od nule. A da ne govorim da bi mnoge utakmice dobili samo na svježinu.
Najzanimljivija mi je priča oko Seana Sogliana koji će sljedeće godine biti vjerojatno u Milanovoj upravi.
Sean Sogliano bi bio sjajno pojacanje u upravi...On je covjek koji je u Palermo doveo Cavania i Pastore i pola one dobre ekipe sto je tad igralo u Palermu...Takodjer u Veroni radi isto sjajan posao...Jorginha je on licno doveo u Veronu i sredio mu pasos...i sada ga prodao u Napoli...uglavnom ima sjajne reference...ali nece ga lako biti dovest...Roma ga trazi kao i Napoli, takodjer Chelsea i jos neke engleske ekipe