kao sto sam rekao, davids slijedece sedmice stize u Milano da potpise ugovor i da bude trener. Stam i Crespo stizu na ljeto, mislim napokon jedan pametan potez. Dovodimo normalne trenere koji su upoznati sa danasnjim fudbalom, i koji ce mnogo pomoc ekipi. I sto je lijepo procitat, Seedorf jedinu zvijezdu koju je naveo je Hernanes i Thiago Silva. Sve ostale igrace koje zeli su no-name, znaci ima ideju i volju da radi sa mladjima. e to je nesto lijepo. a ne non stop htijet skupe zvijezde. Evo toliko ih imamo, pa ih dosta nema pojma.
Sretno veceras, 3 boda, i hajmo se koncentrisat na Udine
Sogliani je navodno od sljedeće sezone u Milanu da. Maldini je izjavio da se još neće priključiti klubu jer nisu za to stvoreni uvjeti. Prevedeno: još uvijek nije otišao Galliani. Galliani mora otjerati sve te polu igrače koje je doveo ili neka i on ide. A čini mi se da je on vec na pola puta...
Iskreno nije mi drag Davids ali ako je stručan, ok. Imat cemo neku foru sa 3 trenera + Seedorf. Za svaku liniju po jedan. Uigravanja itd. Milannews piše kako je Seedorf inzistirao na tehničkim igračima i na treninzima na kvaliteti pasa itd. E sad... vidjet cemo.
Ovako losu obranu nismo nikada imali. Ovo je stravično za gledati. Zapata ne moze odigrati pas na 10m, ima periode kada je bas grozan. Bonera 2 odlicne i jedna onda kada skrivi 3 gola. Mexes ocajno spor, djeluje debelo, dribla sam sebe... Rami spor, nije fit, nije uigran... Ostali nisu ni igrači, ne znam sto je to... Samo De Sciglio ima potencijala.
Radujem se sto cu vidjeti Milan sa Montom, Hondom, Kakom, Binhom i Mariom. I bekovi su dosta tehnički. Da malo igramo nogomet a ne ono napucavanje samog sebe.
P.S.
Vijesti kazu da smo potpisali ugovor sa Fernandom Regesom, zadnjim veznim Porta. Dolazi na ljeto, imat ce plaću 3mln. Ja ga nisam pratio. Zna li tko od vas kakav je??
MILAN (4-2-3-1): 32 Abbiati; 2 De Sciglio, 17 Zapata, 25 Bonera, 28 Emanuelson; 18 Montolivo, 34 De Jong; 10 Honda, 22 Kakà, 7 Robinho; 45 Balotelli.
A disposizione: 35 Coppola, 59 Gabriel, 5 Mexes, 13 Rami, 14 Birsa, 16 Poli, 23 Nocerino, 24 Cristante, 26 Silvestre, 37 Petagna, 81 Zaccardo.
All.: Clarence Seedorf.
HELLAS VERONA (4-3-3): 1 Rafael; 23 Gonzalez, 18 Moras, 22 Maietta, 33 Agostini; 2 Romulo, 14 Cirigliano, 10 Hallfredsson; 15 Iturbe, 8 Cacia, 21 Gomez Taleb.
A disposizione: 12 Nicolas, 98 Borra, 3 Albertazzi, 5 Donati, 6 Martinho, 11 Jankovic, 16 Rubin, 17 Donsah, 25 Marques, 29 Cacciatore, 30 Donadel.
All.: Andrea Mandorlini.
Dabogda izgubili, i ovu i svaku koju god Bonera igra
Nemogu da vjerujem covjek da sam sebi 4 gola, ne jedan, dva nego 4 i opet igra, u prvi mah Sedorf mi je odmah pao u ocima, jer ovo je vise prisno jaranski odluka bila, place mi se kad vidim Boneru na erenu
Niko nije komentirao matrija danas....izgleda da mu rodni klub stvarno nije sudjen...
Barem igramo nogomet. Nakon dva treninga nesto se događa...
Idemo, samo gol fali!
Bonera-Zapata, nemam komentara...
(01-19-2014, 09:35 PM)mrki Wrote: [ -> ]Barem igramo nogomet. Nakon dva treninga nesto se događa...
Idemo, samo gol fali!
Bonera-Zapata, nemam komentara...
Igramo ali sve je to prejalovo.....prvi ozbiljan udarac u 38. Minuti
I do sada smo imali najveci posed lopte u Seriji A, pa nam nista nije vredelo! Nama trebaju golovi! I treba nam da ne primamo golove (sto je jos vaznije, jer smo ih do sada primali jako lako!)