Prvi korak je napravljen, Allegri je otisao. Jos da se umanji moc Galliania koji svoj posao pocinje raditi u korist juventusa i na dobrom smo putu.
Milanu treba Perin iz Genove, 2 stopera, jedan vezni i jedna polušpica umjesto Robinha na ljeto. To je to. Da imamo Thiaga vec bi imali 50% problema rijesenih.
Vidite li sto Inter radi? Mijenjaju Guarina za Vucinica! Pa nadmasili su sami sebe... hahaha. Treba im Kovacica uzeti dok su u formi!
Bolje njemu da beži odatle, pored onakvih drvoseča nije ni starter.
Koliko god hteo da Gabriel uspe Perin je već sad dosta dobar golman i moramo iskoristiti vezu sa Djenovom.
Mediaset.... Milan je odlucio da proda Mexesa....do kraja sezone ce prva dva stopera biti Bonera i Zapata, a zamjene Rami i Silvestre....
Takodjer Milan ozbiljno misli poslati ponudu za Santona ili Antonellia
Sljedece dvije tekme protiv Cagliaria i Torina ako dobijemo mogli bi smo i napredovati na tabeli i smanjiti ostatak prema mjestima koja vide u Evropu...zbog tezeg rasporeda ostalih
Mexes kakav god je, opet je strasno glup potez prodati ga a ne dovesti nikog na toj poziciji. Jebu nas s ovim mercatom, da li stvarno nemaju para ili su nesposobni...
(01-21-2014, 12:41 AM)huss Wrote: [ -> ]Mexes kakav god je, opet je strasno glup potez prodati ga a ne dovesti nikog na toj poziciji. Jebu nas s ovim mercatom, da li stvarno nemaju para ili su nesposobni...
Strašno.. bez obzira na sve naš daleko najbolji stoper!! Čovjek nam je donio ligu prvaka ove godine zar ga zbog toga ne mogu ostaviti barem :/ Činjenica je da je sklon kiksevima ali......
problem mexesa je prevelika placa...on je treci najplaceniji igrac u klubu poslije balotellija i kake...
Mexes je postao neviđeno spor, nije fit i ima plaću 4mln po sezoni, sa 50% poreza to je 6! Ako za njega mozemo dobiti od Monaca 6, 7mln + plaća, to je dovoljno za Santona recimo. Mlad, dobar bek. Treba prodati i Zaccarda isto, a na ljeto i Silvestrea i takve.
Hull nudi 5mln za Muntaria. Isto ga treba prodati odmah. Rijesiti se takvih igrača po malo i graditi novi tim.
Da ga ostavimo jer nam je doneo lš

.
Činjenica naš najbolji štoper iako je nekonstantan i problematičan, prodati ga a ne dovesti bar pristojnu zamenu pa da ostanemo na 1 i po solidnom štoperu uz ionako klimavu odbranu je glupost. Ja bih lično hteo da dovedemo nekog mladjeg.
Vidite kako se Juve rešava nepotrebnih i loših igrača dok mi...
mrki, u Italiji placas porez koliko i platu

znaci Milan za mexesa istu cifru mora okrenut na porez. Znaci Mexes nas izadje 8 mil.€ godisnje. Zato smo se i rijesili Thiaga i Ibre (12 i 21 mil godisnje).
Navodi se Fiorentina da je spremna da ga posudi, to je uzas. Zajebi posudbu. Nek ga odma kupe i onda moze, a pomagat djubradima koji su nas zajebavali za Ljajica, prozivali nas na ljeto radi treceg mjesta - NEDAAAAAM!!! Nek Mexes ide u Monaco, to moze. Zapata i Rami dvojac, i ja sam zadovoljan. Zaccardo takodjer odlazi, a ovo za Muntarija sam i ja procitao. Znaci sad izlaze na vidjelo sve one gluposti koje je Max izvodio. Matri odma poslan van kluba, Zaccardo takodjer odlazi, njegov Muntari isto ide. Svaka cast. Samo ne kontam zasto idalje igraju Bonera i RObinho. To mi jos ne ide u glavu. Ko fole da bi se mogli prodat??? Pa covjece Vucinic ne igra nikako u Juventusu i stara kurva ga, evo skoro pa ce uspijet, zamijenit sa Interom za GUarina. hahahhaha pa covjece Juventus je fantazija za nas sto se tice "mercata". Ljudi djabaluka dovedu Llorentea, dovuku sebi Teveza, nama prodaju kantu za smece zvanu Matri, Vidal za sicu (7mil) doveden iz Leverkusena, Pogba besplatno presao iz Man Utd, hahahaha pa mi smo misevi za njih. I jos samo fali da sad zamjene Vucinica za Guarina, i perfektno.
Ali sta ti vrijedi kad ce nasi opet rec jedno te isto: mogu oni radit sta hoce, ali mi smo najtrofejniji klub na svijetu. Mi smo u Ch. Ligi, mi imamo 6 Ch. Liga, mi ovo mi ono...
Nazalost sve mi to bili, samo gledam koji ce nam bit izgovor slijedece sezone kad budemo igrali samo Seriu A.
A da, sad znam: mi smo tako htijeli, jer hocemo od pocetka da startamo, i ove godine (tj. svake godine to spominjemo) idemo na scudetto. hahahaha
Ensare, Galliani je kriv za 90% tih gluposti koje smo radili zadnjih godina. Dovodi igrače koji nemaju sto raditi u Milanu. JEdino je doveo Shaarawya i eto dok je bio mlad Cristantea koji ce po meni biti igrač, tu je nas De Sciglio jos. Nije niti jednog koji je svjetska klasa ala Vidal, Pogba nasao.
Ali dolazi Sogliano i on je nasao Cavania, Jorginha, Iturbea itd. Umjesto BRaide. Sve je to dobro, da Galliani ne radi po svome vise.
Seedorf je na konferencijama posprdao Allegria i rekao kako smo bili zaraženi virusom ali antivirus je stigao

I kako s Allegrijem nije pricao jer to je stvar proslosti.
NEka potjera i MExesa i Muntaria i jos njih par. Pa valjda Milan moze naci par pravih mladih igrača kao i Juve. Pogledaj Iturbea iz Verona (posudba iz Porta...). Igračina! Njega dovedeš, onog mladog Doriu za kojeg kazu da ce biti super stoper, nekog beka... Ako ne počnu to raditi nemamo sanse.
Gallianiu treba oduzeti moc jer radi gluposti. Na svu srecu rijesili smo se onog smećara od trenera pa se sada malo duh Milana probudio barem.