Prve vjesti iz MilanLaba govore da ce Pato najvjerovatnije odsustvovati s terena dvije sedmice,
sto znaci da propusta Palermo u kupu, te Bresciu i Bolognu u ligi.
Nije toliko lose kako mi se u prvi mah cinilo a valjda cemo do njegovog povratka vec potvrditi scudetto.

Još jednom vas svih pozivam na Cagliari,put+karta je oko 70 E,fešta je zagarantirana po svemu sudeći kako sada izgleda.Ide se busom iz Ri.Ko želi neka mi se javi.
(04-17-2011, 05:43 PM)dejo Wrote: [ -> ]...I ova sezona nije sjajna, ali je vrlo vrlo dobra, jer ne pamtim kada je Milan bio u igri za duplu krunu, napokon trenuci u kojima ja zajebavam Interiste a ne oni mene...
Po meni je sezona odlicna ako osvojimo duplu krunu, ako ostanemo 'samo' sa scudettom bit ce vrlo dobra. Realna ocekivanja uoci sezone bila su da se borimo za scudetto, u ligi prvaka nismo ni imali neke sanse, a kup nam nije bio među prioritetima.
u serie a smo vec 20ak kola prvi, imamo dobre sanse za osvojit prvi naslov poslije 2004., u kupu takodjer imamo sanse za osvajanje. sto se tice lige prvaka, tu mi je pomalo zao sto smo ispali od onakvog tottenhama, mogli smo stepenicu vise, al ok je.
po meni allegri nije razocarao, pustite to nepoznavanje i neiskustvo u europskim utakmicama. prevelik je tu ulog da svi ovi treneri ne bi imali odlican uvid u igru suparnika, njegove najbolje igrace. allegri je po meni protiv tottenhama vrlo dobro postavio ekipu u obe utakmice, problem je jedino nase nekreativnosti i neucinkovitosti u igri gdje 80% (ili cak vise) utakmice dominiramo...
znaci sezona dosta dobra, na ljeto hocemo pojacanja i dogodine cetvrtfinale/polufinale lige prvaka

stepenicu po stepenicu tribamo do vrha
(04-17-2011, 12:00 PM)kakabanja Wrote: [ -> ] (04-17-2011, 09:59 AM)Efekat Leptira Wrote: [ -> ]Uđem ponekad na forum posle meča, jer ih ne gledam više, da pročitam koji izveštaj ali imam šta i videti.. nakon pobede od 3 0, ni reči o igri, već tri (ne)čoveka se takmiče ko će grđi epitet okačiti igraču koji spašava sezonu.. bože ti sačuvaj ludaka..
slažem se da svako ima diskreciono pravo na svoj stav, rečnik i podržavam sve vrste psovki i kritika kad neko igra loše, slabo, ispod nivoa koji je nedopustiv.. ali kad igrača koji je proveo deceniju u ovom klubu kao udarna igla, nazivaš đubretom, govnetom i nakaradom u trenucima kada je isti najbolji igrač na terenu u više vezanih mečeva, a pri tom uzdižući najveću belosvetsku bagru poput ibre, van bomela, cassana, kojima je san siro samo usputna ili poslednja stanica... e onda se trebate dobro zapitati da li je došlo vreme da posetite lokalnog psihologa..
iskreno me boli kurac da li će Milan osvojiti titulu, iz već navedenih razloga, ali ako već dođe do toga, najzaslužniji za taj poduhvat će biti:
1. Andrea Pirlo.. tačnije njegov izostanak.. neko je davno napisao Pirlo out, Scudetto IN.. i sad se tek vidi koliki je to bio kočničar poslednje 3 godine.. čak je i Seedorf sa svojih 35 proigrao upravo zahvaljujući tome što sad umesto komiranog na terenu Trči neko drugi.. al i pored toga što je najgori igrač Milana duuge 3 godine, nikada ga nisam , niti ću ga nazvati đubretom, govnetom i nakaradom, jer je on neko ko treba biti upisan zlatnim slovima u istoriji ovog kluba..
2. I svakako tandem benitez-leonardo.. možda čak i zaslužniji od nestanka pirla, ali iz poštovanja ka ovom klubu , staviću ih na mesto broj dva. sigurno 2 od 3 najgora „stratega“ u ovoj deceniji, a ne sumnjam da će postati i svih vremena.. poremećen taktički i igrački odabir, nenormalne rokade, nedisciplina, crne rupe, magareći pogledi.. su glavni „aduti“ ove dve budale zbog kojih je merda praktično bila zmija bez otrova ove sezone..
A pošto vidim da se ovaj nesrećnik zagorakis osilio i da koristi svaku priliku ne bi li ispalio neku jeftinu ispraznu provokaciju na moj račun, moram da ga podsetim svih gadosti kojima je prljao ovaj forumski lokalitet..
Dakle, krenimo s citatima:
Ovde je komentar suvišan, čitajte i plačite..
vidim da ibrahimović dobiva sve više i više simpatija na ovom forumu ali ipak nije on prijeko potreban milanu i nadam se da nece doci u milan..
..da se vratim na ibrahimovića, on je precijenjen igrač(sa reprezentacijom nikakav rezultat,tek prosle sezone je zabio gol u nokaut fazi CL,njegova igra drastično pada kada se utakmica lomi protiv velikih ekipa a ne protiv neke parme ili genoe kada je interu donosio prvenstvo),uostalom to je mourinho i skuzio i poslao ga u barcelonu za eto'o-a,zar jedan pato nema veci potencijal od tog ibrahimovica koji sljedece ljeto puni 30 godina
Pokušaj stavljanja 2 grčka mesara u istu recenicu sa umetncima, po cemu je i dobio nickname
hahahahahahaha fudbal je pobedio....8 golova u 7 utakmica pa to me podsjeca na grčku 2004,ali ipak svi smo mi robovi medija,jer kada xavi i iniesta naprave dupli pas na centru nama je to sjajan potez,a da su katsuranis i zagorakis onda je to umorstvo nogometne ljepote....nije li to malo licemjerno?
Zatim, verovatno u naletu ludila ili konzumiranja psihoaktivnih supstanci postavlja mrkiju pitanje sledece sadrzine, jer koliko god on bio priorodno poremećen, ne verujem da je pri cistoj svesti ovo napisao:
reci mi zasto mislis da je hiddink bolji za milan od leonarda?? pretpostavljam šta ćeš reći ali baš želim to vidjeti napisano.
I vec antologijska izjava nakon koje je stekao planetarnu slavu:
evo brazil je dobio irance....pato igrač utakmice,a pogledajte njegovo primanje kod gola,klasična špica,to krilo ne radi....
dalo bi se tu pronaći još neverovatnih bisera koji vređaju elementarno poznavanje ove igre i koji se kose sa osnovnim postulatima logike, razuma i čula vida, ali mislim da bi bilo previše.. svako ko nije nakon čitanja ovih citata povratio ili bar dobio proliv, ima sve predispozicije da za kratko vreme počne pisati u zagorakis stilu, nakon čega će ovaj forum postati stacište psihopata koje će svojim izbljuvcima oterati svako zdravo mišljenje i čistu savest koja je ionako na ivici nestanka.
najgore od svega nije to što taj čovek misli da je leonardo bolji od hidinka.. Ne. Najgore je to što on ismeva druge bez ikakvog povoda, osnova, praveći hiperbolu od nečijih izjava, stavova i mišljenja, pri tom ne obazirući se na sva govna koja je izasrao po ovom forumu.. to je ono što je gore od njegovog „razmišljanja“.. jer glupost je oprostiva ako je priordna.. ali sujeta, podlost i oholost, to je oličenje malih i slabih ljudi.
Nekad sam zaista mislio da ovako moze da razmislja samo drogiran čovek , a onda sam se setio činjenice da moja pokojna strina nije bila narkoman (umrla od ciroze), već pijandura.. e druže, nije tebi lako, ali ako shvatiš na vreme ima leka..
Vratio se je !!!
Sedorf nije igrac koji nam spasava sezonu, vec je u zadnje od zadnje 3-4 utakmice 2 odigrao dobro a dvije pristojno. Za ovu sezonu, do sada, po meni u prvom redu moramo biti zahvalni Alegriju (citavu sezonu, osim mozda u 2-3 utakmice) je odradio izmedju vrlo korektnog i odlicnog. Dalje mozemo biti zahvali Ceribaši (koji nas je vukao citavu polusezonu), Princu (koji je kljuc vecine nasih pobjeda - dok je bio zdrav), Robinju i Patu (prvi je mogao biti zlatna kopacka Evrope samo da je mirniji pred golom ali koji sa mene igra vrhunsku sezonu a drugi je nastavio gdje je Ceribaša stao), Jepesu (koji je povremeno odsustvo Neste i ponekad T.Silve apsolutno nadoknadio) i onda ostalim igracima koji se povremeno bljesnuli - medju kojima je i Sedorf (ponekad Kasano , ponekad Sedorf, ponekad Rino i u zadnje vrijeme pocesto Abate).
A sto se izjava tice - sjeti se Del Nerija.
I ako si se necim nasao uvrijedjen osjećaj se slobodnim prijaviti me moderatoru (radi bana) kao i prosli put.
Fališ čovjeće
A ko je, dijete, spasio sezonu? Da nije Pato ? Sedorf dijete, Sedorf je spasio sezonu. Ti to, naravno, ne vidis, ako ikad budes mogao vidjeti. Da Sedorf nije odigrao poslijednje utakmice ovako kako je odigrao, mi bi bili i ispod Napolia i ispod Intera.
(04-17-2011, 12:58 PM)deejaysale Wrote: [ -> ]Ok @alberto ,nismo mi Real ili Inter pa da tjeramo,ne mi smo u stvari još gori jer dopuštamo svim tim igračkim veličinama da iskorištavaju taj klub koliko god mogubez obzira na trenutnu formu,snagu......
Koliko god to bilo lijepo za ko fol neki imidž gospodskog kluba to nas košta poprilično već desetljećima.Mislim meni su Baresi i Costakurta skupa sa Maldinijem najveće legende ovog kluba,ali su ta dvojica svoje karijere uprljali sa izvedbama zadnjih 2-3 sezone. Seedorf ne može s njima u rečenicu zato što jednostavno ne poštuje navijače Milana koliko bi trebao,gleda samo svoje dupe i ne ostavlja srce na terenu.Nekad je ostavljao i zato ga se cijenilo,a sad kad mu se uredno svako toliko zviždi jer se ne oznoji onda on glumi uvrijeđenu zvijezdu i još ironično plješće na taj postupak,a kažem doživio sam na Santiago Bernabeu da je napravio 2-3 počasna kruga i ljubio guzicu cijelom stadionu pa se potpisivao im na majice i kojekakve postere,a nama jadnim 3000-4000 koji smo potegli do Madrida ( i koji smo NJEGOVI NAVIJAČI (WTF??) da bi gledali kako se vuče po terenu nije došao ni mahnut.I vi sad meni govorite kako mogu reći da je smeće,govno,đubre i slično,pa jebote kod nas igra 10 godian,a u Madridu je proveo neznam ni ja točno,ali 1-2 sezone,znači njima lizanje guzice,a meni niti jednostavno dizanje rukom!!
Pirla neću u istu rečenicu s njim,taj čovjek nikad nije napravio nikakvu lošu gestu i uvijek je znao cijenit to što igra u Milanu i za njega bez obzira na njegove loše partije prošlih 2-3 sezone nikad neću reći da je govno nego ću ga cijenit kao legendu milana za razliku od ove debeloguze nezahvalne svinje sa velikom kurčinom i još većim egom!!
Točka,više se nečću uvlačit u raspravu oko njega.AMEN
Kako je Maldini ispracen sa San Sira? Ovo je moje veoma kratko pitanje, a ako hoces, mozemo uci u mnogo siru diskusiju. Zasto bi Sedorf koji je bio svjedok sramnog ispracaja Maldinija imao bilo kakvog respekta i sentimentalnosti prema klubu (navijacima) koji na takav nacin ispracaju svoje legende. Boli ga kurac za Milan, jer zna da nista bolje nece biti ispracen od Maldinija. I, nemoj mnogo palamuditi i praviti se pametan, takog ti Boga. Nemas ti pojma o fudbalu.
Zašto Milan ne dovede Cavania,najbolji je napadač lige i bio bi pravo pojačanje.
(04-17-2011, 05:45 PM)adis Wrote: [ -> ]Prve vjesti iz MilanLaba govore da ce Pato najvjerovatnije odsustvovati s terena dvije sedmice,
Nije toliko lose kako mi se u prvi mah cinilo a valjda cemo do njegovog povratka vec potvrditi scudetto.
Hahahahaha..... da Pata nije bilo mi bi se sada borili za Evropu, hahaha.......................... A i sinoc je on (Pato) sve odlucio. Hahahaha.......................
(04-17-2011, 07:39 PM)Mecong Wrote: [ -> ] (04-17-2011, 05:45 PM)adis Wrote: [ -> ]Prve vjesti iz MilanLaba govore da ce Pato najvjerovatnije odsustvovati s terena dvije sedmice,
Hahahahaha..... da Pata nije bilo mi bi se sada borili za Evropu, hahaha.......................... A i sinoc je on (Pato) sve odlucio. Hahahaha.......................
Stvarno ne razumijem tvoju reakciju, bio bih ti zahvalan kad bi mi objasnio.
@mecong ajde odjebi od mene,kad se naučiš ponašat i komunicirat kao normalan čovjek onda se javi,ti si najpametniji ovdje,svakom loncu poklopac.
Što se tiče Maldinija,nije ga San Siro tako otpratio nego samo manji dio Curve,otprilike 5-8 tisuća ljudi,a ti da si slučajno tamo malo ćešće možda bi i to znao,ali jbga,ti ipak bolje to vidiš iza Azije ili gdje si već,a ja ipak nemam pojma o nogometu,šta ćeš,jadan ja ,nikad nisam shvatio ta pravila,stalno igram i gledam,ali nikako da skužim,morat ću kod tebe na satove učenja.Ignoriraj me molim te,neznam da li znaš,ali imaš tu opciju na forumu pa je uključi za mene.
Ostavi se mene i gledaj svoja posla
Gledam Napoli-udinese, vratio se iz vana da vidim to... 0:0 prvo poluvrijeme čini se, odlicno...
Cavani - taj tip ove sezone igra bas nenormalno dobar nogomet. Jedini problem je sto ti ludi Napolitanci nikoga ne prodaju, a pogotovo sada kada ce igrati LP. Mozda nagodinu ili tako nesto, kada Ibra bude odlazio... Koliko su plaćei neki igrači poput Balotellia, Cavani je za njih Shevchenko...
Nitko na forumu ne spominje koliko je Abate napredovao, a u pocetku smo se svi smrzavali kada amo gledali njega u zadnjoj liniji, počevši samnom. Svaka mu čast, nemam zamjerke na njegov drugi dio sezone, a očekujem i jos veci napredak. Jednako tako očakujem što manje Antoninia nagodinu

Prvo poluvrijeme u Napulju ... Napoli-Udinese 0:0
Za Udinese ne igraju ni Sanchez ni Di Natale...Atmosfera na stadionu je vise nego uzavrela...na svaku odluku sudca kontra Napolia, ali bukvalno na svaku je strasan pritisak...
Nadam se da ce izdrzati do kraja i Udinese ali i sudija...
Ovaj Inler iz Udina je odlican igrac i vrlo dobro bi nam dosao na poziciji zadnjeg veznog...
Kako je igran Van Bommel dobili smo pojacanu igru u skoku, nekako drugacije to izgleda nego sa Pirlom koji je los defanzivac...Sada kad gledam Bommela, strasno disciplinovan igrac, ne grjesi puno u predaji lopte...nije sad on nesto strasno kreativan ali je siguran u predaji i dobar u skoku plus strasno disciplinovan...
Pa nesto razmisljam od ovih mladjih igraca na DM komu je slican jer vidi se da nam takav tip odogovara i pomaze puno odbrani...meni na pamet padaju Obi Mikel i ovaj Inler...sta vi mislite?...jer ta pozicija DM je od kako je Pirlo poceo padati sa formom dosta labava ...