Cristante ima 18 godina, bti ce ok kod Seedorfa. Svi u Europi znaju kakav je on igrač, a on je super talent. Znate da sam ja veliki fan njega i Saponare, ali vjerujem kako ce on imati mjesta. Treba se riješiti Muntaria na ljeto samo... Essien ne može igrati 40-50 utakmica po sezoni. Moze igrati 25, i neka tih 25 odigra na 100% spremom i svježinom i super.
Pa to smo kod Maxa jedino i dobro odigrali, pozicijsko branjenje protiv Barce. Sve ostalo je bilo smeće. Tip je kreten, igrači mu ne mogu trčati pola sata.
Neka prodaju MExesa i Robinha ako ikako mogu, na ljeto jos par tih škart igrača, i nista nije vazno osim da se od sljedece sezone krene ozbiljno graditi momčad. Galliani i Max su nas unazadili 5 godina.
Barbara je navodno dogovaral sa Seedorfom suradnju kao kod managera u Engleskoj. Toga do sada nije bilo u Milanu. A to nikako ne paše Gallianiu.
Od svih brojnih golmana koji su se spominjali od Krula Schmeihiela preko Perina i Marchettia danas je spomenuto novo ime ali i najkonkretnije...Aggazi iz Cagliaria istice mu ugovor na kraju sez i nije produzio i naravno ko bi drugi nego Galliani to propustio...
Seedorf s druge strane zeli Krula ili Marchettia...sutra ja jedva cekam da vidim tog malog Murrua na ljevom beku, opet ga dans vezu za Milan...
Mexes ne zeli u Tursku vec zeli otici u Monacno, takodjer Monaco zeli i Robinha jer su ostali bez Falcaa...samo da budu pametni i izvuku sta novca i prodaju ih u sljedecoj sedmici..
Jesam ja rekao da ce mexes i binho zajedno u Monaco? I evo danas se vec spominje, posto je onima otisao falcao. E sad je pitanje kolko Galliani zna prodavat igrace da im uvali oboicu. A ovo za essiene, pa ja bi odma dao muntaria nekom. Ne treba nam vise.
Esjen navodno nije prošao pregled zbog kolena.
undefined
Nikad kraja glupostima...Nevjerovatno...brukaju i sebe i klub...dovode klub na najnize moguce grane...Prekinuti su testovi radi povrede koljena...navodno ce pokusati jos jedan test da uradi i Essien danas i sutra ide na dalja istrazivanja...
Koljeno Essiena vrlo lose djeluje pod pritiskom i opterecenjem...Sada je samo pitanje hocel se zahvaliti ili ce riskirati i potpisati ugovor...a pazite trebalo je da 1,5 sez u Milanu zaradi skoro 4 miliona eura...
To je Gallianievo djelo. Treba pogledati koliko zarađuje Jorginho, kojega je Napoli uzeo za 5mln 50%. 3mln bi od sljedece sezone trebao imati Essien, a ove 1.5. 4.5 u sezonu i pol na njega...
Ipak je prošao testove, sledeće sezone 2, 5 miliona Mrki a ako udjemo u lš još 0, 5, svejedno još bacanja para.
Prosao je ljecnicki pregled iz drugog pokusaja...ali tu nesto mnogo smrdi...jednostavno on je morao potpisati...jer je ostalo samo jos 4 dana do kraja transfer perioda...posudili Nocerina jednostavno bi ostali bez igraca...nebi da baksuziram ali samo cekam kad ce se Essien povrjediti...sutra potpisuje ugovor i pridruzuje se ekipi...
Prvi 11 danas : Amelia De Sciglio Rami Bonera Urby De Jong Monto Honda Kaka Robinho Balloteli..
20' Livorno 2:0 Sassuolo
Ako jos neko rekne A u odbranu onog djubreta od panchine, zavrsio sam odma razgovor snjim. Ko god zeli nabija Sassuolo samo mi primimo 4 gola i nismo u stanju da zabijemo.
Znaci stoka nas je unakazala ne ovu sezonu vec i slijedecu i buducnost slijedeci 5 godina, sa svojim igracima, treninzima i glupostima.
Zelim mu sve najgore sto se pozelit moze
Ispravka, 28' Livorno 3:0 Sassuolo
Prilično dobra igra upropaštena glupošću Marca Amelie