Bonera i Robinho su invalidi. Kako se ponasa Robinho to je nevjerojatno. Kao da je na plaži pa se zajebava.
Ovo ne moze ovako sa 4-2-3-1 ako ce nama igrati Binho i Kaka' skupa. Honda je isto out iz utakmice. Treba nam jedan vezni jos, Cristante ili Poli.
Jebo Robinha, igraj Balotellia lijevo i Pazzinia naprijed. Sramotan igrač.
Amelia govnar.
Pazzini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GDJE STE STRUČNJACI I ZNALCI!?!?!?!?!?!!?!?!?!?
komentar na areni...bonera ko da ne zna gdje se nalazi..
rutinska pobjeda
(01-26-2014, 04:50 PM)dejo Wrote: [ -> ]Pazzini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
strucnjak je dobio otkaz nedavno...
Prvi put dvije pobjede zaredom za Milan ove sezone!!!
Sramotno, ali bravo bravo bravo!!!!
Kaka bolji u drugom poluvremenu, više se kretao, Balotelli sjajan potez kao što se očekuje od njega. Honda ubacio iz kornera sjajnu loptu u peterac....uhhhhh....FORZA MILAN!!!
(01-26-2014, 04:56 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]komentar na areni...bonera ko da ne zna gdje se nalazi..
rutinska pobjeda
(01-26-2014, 04:50 PM)dejo Wrote: [ -> ]Pazzini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
znam
interesantno je kako si mi komentirao post, valjda se osjećaš prozvanim iz nekog razloga, iako ne bi trebao jer tvoje postove duže od jedne rečenice ne čitam pa ni ne znam što misliš o Pazziniju
Uh jebote kako nam je trebala ova pobjeda...valjda ce sad skontat da moraju igrati fudbala...ne znam jeste vidili u 93 minutu Seedorf pokazuje da izadju da pritisnu na sredini oni su svi vezani za nas 16m ... nevjerovatno ....treba ce Seedorfu mnogo mnogo vremena da im izbije iz glave kukavicku igru i konstanto branjenje...
Druga pobjeda za redom i veliko olaksanje...ali igra se mora popraviti i jednostavno moramo iz onih prilika u prvi 30 min zabiti...jednostavno moramo...nadam se da ce igra sa utakmicama se poboljsati i da ce Seedorf naci standardnu 4-rku u odbrani...
Skinuli smo Intera u dva kola na 5 bodova Veronu na 4 izjednacili se sa Laziom ... Sljedeca tekma protiv Torina od veliiiiikog znacaj bez Maria...
Samo cu reci jednu stvar: 3 BODA !!!!
Nista me vise ne zanima, ni igra, ni amelia, ni Binho, ma nista... pobijedili smo, uzeli smo 3 boda, i okrenuli smo utakmicu u zadnjim minutama. Sjajno :D
Skocio sam od dragosti na golu.
Nemam ja nista protiv Pazzinia, vec sam rekao da udje kasnije al da se prije toga pokusa 4-3-2-1. On je za Matria izmislio fudbal. I napokon da zabijemo gol iz kornera :)
Ali, ponavljam: pobijeda u gostima, 3 boda, ja sam presretaaaaaan :D
Sve ostalo je ne bitno
Eto, izvadiš Binha i pocnes igrat odmah opasnije. Pa to je igrač manje. Ali koliko su oni danas grešaka u dodavanjima napravili, nemoguce... Trebat ce puno vremena da se ovo sredi. Dobro pa Clarence ima 6mj da sredi kostur barem.
Rami mi je bio ok. Urby i Bonera mogu ici na ljeto. Honda je pomalo izgubljen ali mozda se snađe bolje. Ima super slobodnjak, to se znalo. Napokon mozemo korner ubacit!
NAdam se da cemo sada prodati Robinha da mi se vise ne gadi gledati Milan...
(01-26-2014, 05:07 PM)mrki Wrote: [ -> ]Eto, izvadiš Binha i pocnes igrat odmah opasnije. Pa to je igrač manje. Ali koliko su oni danas grešaka u dodavanjima napravili, nemoguce... Trebat ce puno vremena da se ovo sredi. Dobro pa Clarence ima 6mj da sredi kostur barem.
Rami mi je bio ok. Urby i Bonera mogu ici na ljeto. Honda je pomalo izgubljen ali mozda se snađe bolje. Ima super slobodnjak, to se znalo. Napokon mozemo korner ubacit!
NAdam se da cemo sada prodati Robinha da mi se vise ne gadi gledati Milan...
Ne slažem se s tobom. Mislim da je Emanuelson pokazao više u ove dvije-tri utakmice sa Seedorfom nego sveukupno u Milanu. Mene interesira kako će on igrati dalje, danas je bio dobar.
Dosta propusta i u ovoj utakmici ali se napokon videla prava želja za pobedom zašto smo na kraju uz malo sreće i došli do nje kao i u prethodnom meču, za početak dosta od Sedorfa što im je to ubacio. Rami je bio dobar, ako ode Mekses samo smo dobili zamenu za njega, moramo da dovedemo štopera i od njega napravimo nešto više od proseka, Bonera je ponovo užas. DES mi se jako svidja, praktično jedini naš defanzivac koji se uvek dobro postavlja i nikad po njegovoj strani nema puno problema, centaršut sve bolji. Kaka je na kraju delovao bolje jer mu je stalo da pobedi i nekako na silu pokušavao, videli ste reakciju pred kraj, inače se već par utakmica ne snalazi. Hondi treba još vremena da se privikne. Balo danas jeste ubacio 2 puta saigrače u izglednu priliku i zabio ali mora da popravi realizaciju, ne mogu da ga hvalim kad posle datog gola opet ispadne glup i propušta sledeću utakmicu. Pacinija sam jedva čekao da se vrati, mnogo će nam značiti, bravo.
(01-26-2014, 04:57 PM)dejo Wrote: [ -> ]Prvi put dvije pobjede zaredom za Milan ove sezone!!!
Sramotno, ali bravo bravo bravo!!!!
Kaka bolji u drugom poluvremenu, više se kretao, Balotelli sjajan potez kao što se očekuje od njega. Honda ubacio iz kornera sjajnu loptu u peterac....uhhhhh....FORZA MILAN!!!
(01-26-2014, 04:56 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]komentar na areni...bonera ko da ne zna gdje se nalazi..
rutinska pobjeda
znam
interesantno je kako si mi komentirao post, valjda se osjećaš prozvanim iz nekog razloga, iako ne bi trebao jer tvoje postove duže od jedne rečenice ne čitam pa ni ne znam što misliš o Pazziniju
ja rijec losu nikad za pazzinija nisam rekao....evo napisao sam post od vise od jedne recenice i priznaj da si ga procitao....