(04-17-2011, 06:34 PM)deejaysale Wrote: [ -> ]Još jednom vas svih pozivam na Cagliari,put+karta je oko 70 E,fešta je zagarantirana po svemu sudeći kako sada izgleda.Ide se busom iz Ri.Ko želi neka mi se javi.
Jao što bih dao da vam se pridružim. Mislim da bi mi mogao proći sve za nekih 1000 kn, pare mi stvarno nisu trenutno problem. Stvar je u tome šta ne mogu nagovoriti nikog od prijatelja da mi se pridruži, ili imaju neke obaveze ili nemaju para... stvarno mi je tlaka sam se zaputit iz Splita do Vrata Jadrana... ako uspijem iskemijat nešto javim ti se preko facebooka, u najgoru ruku nadam se posjetiti San Siro barem početkom iduće sezone dok ne krene faks i obaveze
(04-17-2011, 08:15 PM)adis Wrote: [ -> ] (04-17-2011, 07:39 PM)Mecong Wrote: [ -> ]Hahahahaha..... da Pata nije bilo mi bi se sada borili za Evropu, hahaha.......................... A i sinoc je on (Pato) sve odlucio. Hahahaha.......................
Stvarno ne razumijem tvoju reakciju, bio bih ti zahvalan kad bi mi objasnio.
Da Pato nije toliko bitan, Da Cassano mnogo vise daje, da je kolektivniji, korisniji, da je nesebican, asistira,...A Pato,....Pato mora da odraste i da shvati da je tamo gdje on sada igra Europa a ne Brazil. Pato je, vec sam mnogo puta rekao, sjajan talent, ali to ne znaci da je i inteligentan. Izgleda mi, da je Patu veoma tesko shvatiti da je fudbal kolektivna igra.
(04-17-2011, 08:52 PM)Mecong Wrote: [ -> ] (04-17-2011, 08:15 PM)adis Wrote: [ -> ]Stvarno ne razumijem tvoju reakciju, bio bih ti zahvalan kad bi mi objasnio.
Da Pato nije toliko bitan, Da Cassano mnogo vise daje, da je kolektivniji, korisniji, da je nesebican, asistira,...A Pato,....Pato mora da odraste i da shvati da je tamo gdje on sada igra Europa a ne Brazil. Pato je, vec sam mnogo puta rekao, sjajan talent, ali to ne znaci da je i inteligentan. Izgleda mi, da je Patu veoma tesko shvatiti da je fudbal kolektivna igra.
Sve je to lijepo ali to nema nikakve veze s onim sto sam ja napisao.
Kakav gol Inlera !!! Samo sto sam ga prozvo

))...sad ce ovi krenuti svim silama naprjed...samo da Udinese izdrzi 35 min, bar remi da izvuce ...
(04-17-2011, 08:41 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Prvo poluvrijeme u Napulju ... Napoli-Udinese 0:0
Za Udinese ne igraju ni Sanchez ni Di Natale...Atmosfera na stadionu je vise nego uzavrela...na svaku odluku sudca kontra Napolia, ali bukvalno na svaku je strasan pritisak...
Nadam se da ce izdrzati do kraja i Udinese ali i sudija...
Ovaj Inler iz Udina je odlican igrac i vrlo dobro bi nam dosao na poziciji zadnjeg veznog...
Kako je igran Van Bommel dobili smo pojacanu igru u skoku, nekako drugacije to izgleda nego sa Pirlom koji je los defanzivac...Sada kad gledam Bommela, strasno disciplinovan igrac, ne grjesi puno u predaji lopte...nije sad on nesto strasno kreativan ali je siguran u predaji i dobar u skoku plus strasno disciplinovan...
Pa nesto razmisljam od ovih mladjih igraca na DM komu je slican jer vidi se da nam takav tip odogovara i pomaze puno odbrani...meni na pamet padaju Obi Mikel i ovaj Inler...sta vi mislite?...jer ta pozicija DM je od kako je Pirlo poceo padati sa formom dosta labava ...
Inlera definitivno
Dennis, svojima zagorcao zivot
(04-17-2011, 08:33 PM)deejaysale Wrote: [ -> ]@mecong ajde odjebi od mene,kad se naučiš ponašat i komunicirat kao normalan čovjek onda se javi,ti si najpametniji ovdje,svakom loncu poklopac.
Što se tiče Maldinija,nije ga San Siro tako otpratio nego samo manji dio Curve,otprilike 5-8 tisuća ljudi,a ti da si slučajno tamo malo ćešće možda bi i to znao,ali jbga,ti ipak bolje to vidiš iza Azije ili gdje si već,a ja ipak nemam pojma o nogometu,šta ćeš,jadan ja ,nikad nisam shvatio ta pravila,stalno igram i gledam,ali nikako da skužim,morat ću kod tebe na satove učenja.Ignoriraj me molim te,neznam da li znaš,ali imaš tu opciju na forumu pa je uključi za mene.
Ostavi se mene i gledaj svoja posla
Samo 5-8 tisuca? Znas li ti koliko je to? Ja znam da je cijeli svijet pisao i pricao o sramnom ispracaju covjeka koji je cijelu svoju karijeru poklonio Milanu. Sta mislis kako se taj covjek osjecao u tom momentu?
Ja tebe necu ignorirati. Ignoriraj ti mene.
0:2 !!! Bivsi igrac Napolia Denis !!! jos 30 min
(04-17-2011, 08:50 PM)senna_cro Wrote: [ -> ] (04-17-2011, 06:34 PM)deejaysale Wrote: [ -> ]Još jednom vas svih pozivam na Cagliari,put+karta je oko 70 E,fešta je zagarantirana po svemu sudeći kako sada izgleda.Ide se busom iz Ri.Ko želi neka mi se javi.
Jao što bih dao da vam se pridružim. Mislim da bi mi mogao proći sve za nekih 1000 kn, pare mi stvarno nisu trenutno problem. Stvar je u tome šta ne mogu nagovoriti nikog od prijatelja da mi se pridruži, ili imaju neke obaveze ili nemaju para... stvarno mi je tlaka sam se zaputit iz Splita do Vrata Jadrana... ako uspijem iskemijat nešto javim ti se preko facebooka, u najgoru ruku nadam se posjetiti San Siro barem početkom iduće sezone dok ne krene faks i obaveze 
I mi slavonci ozbiljno razmatramo odlazak na cagliari,a nije ni nama bas najblize do rijeke
86 min penal za Napoli

i crveni za Udinese ali brani HANDANOVIC!!!...napoli zadnji 15 min napada sa 5 napadaca...jos 5 min nadoknade...na kraju bi se mogli i potuci i vise nego se zakuhalo na terenu

...smanji Napoli u 95 min

...i to je to...
Bravo Udinese...prepustili su im igru i na polukontre i kontre rjesavali utakmicu...definitvno im zelim Ligu prvaka...sad se tu zakuhalo Lazio i Udinese su dosli blizu Interu...
Gotovo, odnese Udine, bez Sancheza i Di Natale, sva tri boda sa San Paola.
Da Cavani nije promasio penal opet bi se iscupali.
Nije jos sve gotovo, 5 kola do kraja, ali je ovo ogroman korak ka tituli.
@Maji TZ mislim da Inler ima sve dogovoreno s Napolijem za sljedecu sezonu,
veceras se cak nije ni radovao kod gola.