Sean Sogliano je dobar sportski direktor. Ali, ekipe koje dođu iz druge lige u prvu u pravilu su najugodnije iznenađenje prvenstva. Barem jedna od njih. Sjećam se Chieva, Livorna itd. Ove godine to je Hellas. Sljedeće godine će biti kanta za napucavanje. Stojim iza toga.
Seedorf blokirao odlazak Saponare u Parmu...Znaci ipak mnogo vjeruje u njega...iako su se svi doktori i ostatak strucnog staba slozili da mu je posudba najbolja opcija...Zaccardo, hvala Bogu, ide u Parmu...a izgleda da bi Parma mogla pustiti Biambinya...To bi bilo odlicno...jos jedan brz igrac po strani tako da bi Robinho fakticki mogao ispasti iz rotiacije, a Honda i Kaka nebi bas imali zagarantovano mjesto u ekipi...
Samo fali nam taj ljevi bek i stoper jos jedan...bar ljevi bek...
Kakva je situacija sa Armerom?
Milannews je otpisao transfer, ali calciomercato nije.
(01-30-2014, 04:22 PM)dejo Wrote: [ -> ]Kakva je situacija sa Armerom?
armero sigurno napusta napoli...west ham ili milan...
sad imamo igrace za bozicno drvo....naprijed mario(pazzo i petagna) iza njih honda i tarabt(kaka i saponara)...taj biambiany nam ne treba iako je najbrzi igrac serie a.....treba nam armero i dobar stoper i to je to...
(01-30-2014, 07:22 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (01-30-2014, 04:22 PM)dejo Wrote: [ -> ]Kakva je situacija sa Armerom?
armero sigurno napusta napoli...west ham ili milan...
sad imamo igrace za bozicno drvo....naprijed mario(pazzo i petagna) iza njih honda i tarabt(kaka i saponara)...taj biambiany nam ne treba iako je najbrzi igrac serie a.....treba nam armero i dobar stoper i to je to...
Sumnjam da će Seedorf igrati drvce....
Što si ti mislio da trojica iza Taarabta i Honde budu De Jong, Montolivo i Essien?
Sad čitam za Biambianya da je odbio Kineze (pametno) i da se radi presing da dođe u Milan.
Sad sam vidio i ovo za Armera, a jbg neće nas valjda West Ham nasamarit
de jong monto i essien to dobro zvuci i rotacija je kako stvari stoje cristante i poli...imamo previse ofezivnih veznih igraca tako da je jedina logicna formacija bozicno drvce...
Izgleda da nasi rade sve kako bi doveli ovog Biambianya, nudi se Zakardo, polovica ugovora Saponare(ona koju mi imamo) i pare..
Pogledaj koje sve igrače traže, nastaviće Sedorf sa istom formacijom.
Opet sve besplatno, da se iskoristi prilika, odbrana netaknuta da ne računam Ramija a sledi sp posle kojeg će skočiti cena onima koji valjaju a tad nemamo šta da tražimo al aj da ne zaključujem sutra je Galianijev dan. Barem Sedorf čuva mlade igrače.
Neke vijesti pišu da je Galliani blokirao Doriu iz Botafora. 20 godina, stoper, igrao sa Seedorfom i ovaj ga je tražio na ljeto. Njega i još nekog poštenog stopera na ljeto, pa da ne izgledamo kao cirkus...
Ni taj Taarabt ni Biabiani nisu neki igrači po meni. Biabiani je barem brz i trudi se eto.
(01-29-2014, 10:42 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Znas li na prvu ko je trener Verone? A SD pricas o covjeku koji je slozio 5 ekipa prvaka evrope i koji je doveo Ibrahimovica za 24 mil na Visu sa odgodom placanja. Vjerujm da mi neko kaze evo ti sad 1000 eur i otidji u Barcelonu i pitaj da ti prodaju Ibru na 3 rate za 24 mil. mene bi bilo stid. O tome je smijesno razgovarati. Vidjeces problema kad dodje ovaj sd verone a ne bude para. Trebas dovesti kao neko ime za 2 3 miliona a ovaj sa druge strane zna da ide u Milan i trazi platu. Lupam, da je ovaj Npr Jorgijnja dovodio u Milan mislis da bi ga uspio dovesti za manje od 4 5 miliona i za manju platu od milion.
Berluska ili nema para ili bas ima fiks ideju da klub kao Milan moze funkcionirati od onoga sto zaradi i to u Italiji.
Taarabt ce sada u Milanu imati placu 2mln eura. Pa gdje to ima? Matri je imao 2.8!!! Constant 1.8 itd. Pa je li to bacanje novca ili sto?
Kolko god ga mi kritikovali, jeben je lik ovaj Galiani....covjek ipak dovodi kakve takve igrace za sicu. Uvjeren sam da bi neko drugi na njegovom mjestu poceo da se zali kako ima mali budzet i kako se nista ne moze dovesti za te novce. Od njega nikad nismo culi nijednu rijec kukanja. Cak stavise uvijek je optimistican iako zna da smo "pukli" uvijek drzi podgrijanu atmosferu...

Forza Galiani