Igra Urbi najbolju sezonu u Milanu i u napadu je jako koristan ali nedovoljno dobar pozadi. Onako napamet u poslednjih par mečeva krivac je direktni za bar 2 gola, pitanje i kako će se snaći kad mu naidje duel sa vrhunskim igračem. Aj i ako bude još napredovao opet ostajemo na svega 3 beka koji su podložni povredama.
ne bi bilo lose uzet giovinca....
(01-31-2014, 06:45 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Igra Urbi najbolju sezonu u Milanu i u napadu je jako koristan ali nedovoljno dobar pozadi. Onako napamet u poslednjih par mečeva krivac je direktni za bar 2 gola, pitanje i kako će se snaći kad mu naidje duel sa vrhunskim igračem. Aj i ako bude još napredovao opet ostajemo na svega 3 beka koji su podložni povredama.
Govorim o zadnje dvije utakmice sa Seedorfom. Vidi se da ima više samopouzdanja, a kada je uzeo onu jednu loptu sjajnim tacklingom (FM izraz jbg) oduševio me. Pao je predkraj utakmice i zamijenjen je, ali svidio mi se na toj poziciji.
Here are the 23 players called up for Saturday evening's match:
Abbiati, Amelia, Gabriel, Abate, Bonera, Constant, De Sciglio, Mexes, Rami, Zaccardo, Cristante, Emanuleson, Essien (N. 15), De Jong, Honda, Kakà, Montolivo, Muntari, Saponara, Taarabt (N.23), Pazzini, Petagna, Robinho
O ovome ja pricam...Roster nam je jednostavno prevelik...Seedorf se pravda da ce biti mjesta za sve...jednostavno nema sanse...jos ovde plus nedostaju Zapata Poli i Marioi Elsha...zbog finansija ne mogu se odreci nekih igraca a dosta ce ih putovati u Torino da presjedi na tribinama....
Rafael Tolói u Romi, posudba sa pravom otkupa
Pato na izlaznim vratima Corinthiansa---evo prilike za jeftinog igrača!
(01-31-2014, 06:26 PM)dejo Wrote: [ -> ]Zašto svi ignorirate Emanuelsonovu bolju igru od kad je Seedorf došao?
Ne možete reći da nije bio osvježenje protiv Cagliarija, imao je par lijepih reakcija u obrani i napadu.
Ako se nastavi ovako razvijati u formi, mislim da je pitanje lijevog beka riješeno
Osobno mislim da on nikada nece biti nas lijevi bek i nadam se da nece, barem ne prvi. Jer odigra on dio utakmice dobro i sve to, i pod Seedorfom igra bolje ( jer je onaj mamlazu unistio pola igrača, mentalitet, razje... sve skoro covjek... ). Ali on pola tekme pliva u obrani i jednostavno ne zna to igrati + fizički nije dosta jak da to igra. Nece nikada biti pravi bek, to je tako jednostavno. Nije los igrač ali nije ni prava igračina za Milan. Pogotovo ne za prvoga beka.
See je rekao kako De Sciglio bolje igra desno i da on stavlja igrače tamo gdje im najbolje paše. Očekujem da bi mogli prodati Abatea. Neka ga daju za 10mln i to je to.
Seedorf je par puta ponovio da ce na ljeto procijeniti sve oko mercata. Očekujem da ce otjerati pola obrane i velik, velik broj igrača.
Saponara nije htio u PArmu, kazu na Milan Channel. I oni su s tim zadovoljni, a i ja. Neka dobije priliku ne ozlijeđen, barem tih 5mj sada u Milanellu da se pokaže Seedorfu. Ima 3 puta više talenta od Biabiania. Iako je i ovaj solidan.
Za Kakau - nije on toliko loš ili pao i to, nego ne moze covjek igrati to sto igra. Pa kada je KAka' igrao srednjeg veznog ispred 2 zadnja vezna? Ono sto igra Di MAria u Realu sada npr.?? Ne moze KAka' to. Bolje da igra desno ili lijevo. 4-3-3 je odlicno, ali mi nemamo tog jednog za "rupu". Baš niti jednog takvog igrača.
--------------Balo--
----Elsha/Saponara--Kaka'/Honda-
----------------?---
--Monto/Essien-Cristabte/Dj
-?-----?Doria?-Rami--De Sciglio-
---------------?-------------
Eto to je Seedorfov Milan nagodinu 90%. Sa 3, 4 nova igrača koja ce oni dovesti kada prodaju sve ove.
Kaka igra na Hondinoj primarnoj poziciji ali pošto se ionako ne snalazi tu mogli bi da zamene mesta, npr. u prošloj utakmici kad je otišao na stranu bolje je odigrao a Japanac bi igrao gde mu najviše odgovara.
Poli nije uvrsten u sastav zbog "tehnickih" razloga...Poli je zdrav i trenira sa ekipom, ali izgleda da se ne svidja Seedorfu...danasnji svi mediji prenose da ima vremena do kraja sezo da se pokaze i nametne ili ide na posudbu

...izgleda da mu nikako ne lezi nova formacija...al nije mi jasno...on je meni bas tu dobar jer puno trci i pokriva terena a zna otici i u i pomoci i gore cak i zabiti iz drugog plana...razocarao sam se kad sam vidio da na spisku od 23 igraca nema mjesta za Polia, pored Essiena Muntaria i Cristantea
(02-01-2014, 01:30 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Poli nije uvrsten u sastav zbog "tehnickih" razloga...Poli je zdrav i trenira sa ekipom, ali izgleda da se ne svidja Seedorfu...danasnji svi mediji prenose da ima vremena do kraja sezo da se pokaze i nametne ili ide na posudbu
...izgleda da mu nikako ne lezi nova formacija...al nije mi jasno...on je meni bas tu dobar jer puno trci i pokriva terena a zna otici i u i pomoci i gore cak i zabiti iz drugog plana...razocarao sam se kad sam vidio da na spisku od 23 igraca nema mjesta za Polia, pored Essiena Muntaria i Cristantea
Ne brinin se ništa.
Fino su objašnjeni tehnički razlozi.
http://www.milannews.it/rassegna-stampa/...ivo-135350