Daj ba koji Torino bolji....Lupas...a Kaka je i ovakav najbolji na terenu....Bonera za cirkusa....kao i Emanuelson ni jedan normalan centarsut...Uzas....
(02-01-2014, 09:34 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Ljudi nas rastavljaju !!!!!!????? 9 kornera imamo i oni nas rastavljaju.
Iz tri prilike jedan gol...Opet nam Bonera nosi bodove. Milan treba imati stopera koji te vadi iz govana kad Emanuelson sjebe ofsajd zamku.
Što se tiče igre, objektivno smo bili bolji prvo poluvrijeme, visoki presing, cijelo vrijeme imamo kontrolu...samo nas jebu pojedinci
Niang i veceras zabio, bravo mali samo nastavi
u mjesec dana 6 utakmica 4 gola
Po meni igramo jednu od boljih partija ove sezone. Za ovaj gol meni je vise kriv Emanuelson. Jest da je Bonera slomljen 1 na 1 ali onaj zaspao. I onu sansu sto su glavom imali opet sa Urbijeve strane onaj zavrnu vanjskim. Da jos sto puta pokusa onako nebi uspio.
po meni jedno od najgorih poluvremena....ako je vama ovo dobro onda ne znam...kad god predju centar visimo...srecom ne gubimo 2-0 ....i vama ovo dobro....super...e pa meni nije
Kakav ba Niang. Za njega je Robinho Dzeko!
Jebo vas Robinho u po Milanella, sve redom pocev od Seedorfa preko Galliania pa do Silvia. Otjerat Nianga kojeg je Allegretto unistio psihicki i fizicki, a ostavit idiota koji vec dvije godine "NEIGRA" fudbal
Pa i nije tako loše, pritiskamo, stvaramo prilike, zabićemo kad tad, golman im je takodje dosta raspoložen. Problem je u odbrani, baš je levi bek zakasnio da napravi zamku i baš je štoper sjebao 1 odnosno 2 gola ali to ne vidi ko treba i patićemo se celu sezonu zbog toga.
ovo je bila bomba...da i nasi stoperi daju gol..kad vec ne ide iz kornera
rekli bi neki...prelijepa asistencija ganca.....
2 greske koji svaki trener vidi i odma ih moze ispravit:
Binho i Muntari
Essien odma mjesto Muntaria i oslobodis odma Montoliva. A Binha moze zamjenit bilo ko. Cak bi Zapata bolje odigrao u napadu nego ovaj idiot