A dobro, Barem se Sedorf ne plaši da proba nešto novo i nije ograničen. Šta fali Abateu, nudi ispomoć nazad za razliku od ostalih naših "krila" i tu je pre igrao. Robinjo je toliko zasrao do sad da me ne bi čudilo da nešto korisno uradi. Dvojac na sredini bi mogao da im prilično spreči kontre, Montolivo nije nezamenjiv ove sezone. Oko Francuza pozadi sam skeptičan, valjda me razuvere.
Uglavnom goleada je verovatna, užasne odbrane, dobri napadi, valjda nas ovolike promene neće uništiti.
(02-08-2014, 08:45 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (02-08-2014, 08:39 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]hahahhahahaha dragi kalla al me nasmija 
druze, i ti si pozvan kod mene na tekmu 
jebiga ja na drugom kontinentu...mozda jednog dana...
Dogovoreno

Kad dodjes u Europu, obavezno skokni do Graza
Alo ko dade Mexesu kapitensku? Sta je ovo? Hahaha ne mogu da vjerujem...
nikad necu zaboraviti prijenos norveska-bosna na obn-u i komentatora....ovog skjellbreda dovedete u manageru za sitno a igra ko lud....
(02-08-2014, 08:49 PM)ensar7 Wrote: [ -> ] (02-08-2014, 08:45 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]jebiga ja na drugom kontinentu...mozda jednog dana...
Dogovoreno 
Kad dodjes u Europu, obavezno skokni do Graza
Alo ko dade Mexesu kapitensku? Sta je ovo? Hahaha ne mogu da vjerujem...
abbiati nije kapetan? pa ovo je cirkus....
ko je gledo tarabu u premier ligi...nikakvo iznenadjenje....samo nastavi majstore...
Trabaaaaaaaaaaant!!!!!
Hahahahaha koja lucidnost malog. Svaka cast. Kako pametan decko. Ono sto niko nije ocekivao. Bravo bravo bravo
nesreca...odbila se....nije golman kriv...
Abiatti dragi? Pa imali kakva reakcija? Kakvo je to stajanje i posmatranje putanju lopte??? Hahahaha druze da ja donesem kokice i pivu, kad vec gledas tekmu iz prvog plana i odmaras da onda barem i uzivas

(02-08-2014, 09:02 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Abiatti dragi? Pa imali kakva reakcija? Kakvo je to stajanje i posmatranje putanju lopte??? Hahahaha druze da ja donesem kokice i pivu, kad vec gledas tekmu iz prvog plana i odmaras da onda barem i uzivas 
nije kriv...pogledaj snimak....odbila se nezgodno....nemoguce obraniti
Ma znam kalla da nije kriv. Ali pazi ovo, lopta se na pocetku odbila, znaci kao da je ovaj sutao. I lopta nije uopce visoka. Svaki drugi golman bi se bacio i pokusao odbranit, ali izgleda da je nas pravo "iskusan" pa je on vec procijenio da je to gol. Zato kazem, kad je toliko lucidan i iskusan, da ja njemu donesem koju pivu pa nek cuga. Posto ce se bacat kad on skonta eh sad bi trebao odbranit
A da, jos nesto: 19' sta je do sada napravio Robinho? E ovo bi pitanje volio na poluvremenu postavit Seedorfu. Steta sto nisam novinar
fali ipak montolivo....nema ko smirit loptu...
start abbiatija je realno za crveni....
Crveni Abiattiu
Budimo realni, nemoj te navijacki. Ovo je cist crveni. Mali samo dize preko igraca u ovom slucaju golmana i produzava si loptu, i Abiatti ga skida kao zadnji covjek. Ovo je direkt crveni