Kako loše kretanje, samo privlače čuvare jedan drugom i u toj gužvi ne može se ništa ni uraditi, Kaka pogubljen i ne zna gde će. DES bi mogao da ubode neki centaršut mada i nema pravu metu, tipična utakmica za Pacinija koji bez razloga sedi na klupi, sad kad udje verovatno će ubosti neki ćuškavac. Aj Sedorf ne može još spremiti pravu taktiku ali nek ih malo motiviše, osim Tarabta željnog dokazivanja i kapitena niko nema volje. Rami dobar mada odbrana i nije testirana previše, ljudi se samo brane.
Kretanje je 0 za ovu vrstu taktike. Znaci svi ravno trce, tako da sam i ja skontao kako da trcim za njima, napadac mjesto da pomaze i daje prostor za pas, on se udaljava na peterac na nabac, koji ponavljam: nema sta da trazi u ovoj taktici. Ova taktika je dodavanje: PASA e CONTROL, dodaj i kontrolisi, a ne dodaj i bjezi negdje tako da onaj bek ostane sam sa troicom protivnika. Nigdje veze
Seedorf sorry, al vec si sad dokazao da nemas pojma o taktici. Jarane ko tebi dade diplomu, odo se i ja prijavit. Majke mi ja cu zavrsit tu skolu s 10kom ako je ovaj kloc uspio dobit diplomu. Ovo ne da je uzas, ovo se ne moze gledat kolko jadno izgleda.
Eh hajmo sad svi slavit Maria
Bravo Mariooo
Bravo majstore
Svoje dijete cu prozvat Mario Ballotelli
Bravo sampione
Ti ces nam donijet Ch.Ligu
Mario idi u tri lijepe... lupio loptu i ova zavrsi bas ovako. Daj mu jos 20 takvi suteva nece ni jednu vise zabit. Fuj
Pa sta vi hocete? Osim da opet budemo Grande Milan? U ovakvoj situaciji svaka pobjeda je zlata vrijedna. Bologna rijesena, iduci je Atletico Madrid!
(02-14-2014, 11:01 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Pa sta vi hocete? Osim da opet budemo Grande Milan? U ovakvoj situaciji svaka pobjeda je zlata vrijedna. Bologna rijesena, iduci je Atletico Madrid!
ma necu nista. Ovo je sjajno. Uzivam gledajuci ovaj Grande Milan! Ovo je prelijepo. Odo se sutra hvalit raji kako smo jaki, kako nam Barcelona ne moze meda. Prejaki smo. Ja mislim iz postovanja prema Bologni nismo ih htijeli rasturit 10:0. Vec haj pustit cemo ih pa cemo u zadnjim trenucima pobijedit.
Evo citam kako nasi kontaju da pitaju Atletico da im puste prvu tekmu na San Siru, pa ce oni njih razvalit u Madridu. Jer bilo bi sramotno da ih zgazimo 6:0 ovdje i onda ih izblamiramo sa 1:5 u Madridu. Jebiga, vidis da smo velesila. Napokon su stvari krenule kako treba, ove godine cemo zavrsit 3ci, ali cemo u Ch. Ligu tako sto cemo osvojit ove godine, a za slijedecu ciljamo poker: Scudetto, coppa Italia, kup Svijeta, i prva ekipa koja ce odbranit CH. Ligu.
Napokon sam gledao il Grande Milan!!!
Odo se napit od dragosti...
Bitno da je allegri bio glavni krivac za sve, a sad vam ne valja ni seedorf. uvijek pljuvanje po treneru. jednostavno morate priznat da 50 % ako ne i vise kadra u milanu nema kvalitetu za milan i zdravo đaci. o kakvim vi taktikama pricate, pa koju god da stavimo taktiku ne valja jer imamo pretrome igrace koji ne trce. ove sezone smo isprobali bataljon varijanti, i niti jedna se nije pokazala dobrom. nasa najveca greska ove sezone je bila prodaja boatenga, koliko god ste srali po njemu, al on je uvijek davao sve od sebe, kretao se i cinio razliku na terenu.
@Kalla - koji si ti bolesnik majke mi... skinuo postavu sa milannews.it i stavio ovdje s najboljom namjerom, ti mi govoriš da lažem.

Pa da, namjera mi je obmaniti ljude na forumu koje ne poznam. to je spremno i pomno planirano... bože...
Igrali smo sporo i loše. Eto. Oni se ne kreću i to je to. Mario je 10X bolji kada ima loptu u nogama i nije leđima okrenut prema golu. To kazu i komentatori na SKY a rekao je i Seedorf da je svjestan da sve bolje ide kada su Pazzo i Matio istovremeno, ali da nisu nista stigli uigrati i to je to.
Taarabt, Monto i Rami dobri. De Sciglio se trudi. Ekipa opcenito spora. Stoje ta 4 napadača tako i to je to. Honda očaj, izviždali ga... Što je njemu???
Jedva čekam Shaarawya i onda Taarabta desno. Bojim se da u ovih 4-2-3-1 Kaka' nema gdje igrati.
(02-15-2014, 02:17 AM)mrki Wrote: [ -> ]@Kalla - koji si ti bolesnik majke mi... skinuo postavu sa milannews.it i stavio ovdje s najboljom namjerom, ti mi govoriš da lažem.
Pa da, namjera mi je obmaniti ljude na forumu koje ne poznam. to je spremno i pomno planirano... bože...
Igrali smo sporo i loše. Eto. Oni se ne kreću i to je to. Mario je 10X bolji kada ima loptu u nogama i nije leđima okrenut prema golu. To kazu i komentatori na SKY a rekao je i Seedorf da je svjestan da sve bolje ide kada su Pazzo i Matio istovremeno, ali da nisu nista stigli uigrati i to je to.
Taarabt, Monto i Rami dobri. De Sciglio se trudi. Ekipa opcenito spora. Stoje ta 4 napadača tako i to je to. Honda očaj, izviždali ga... Što je njemu???
Jedva čekam Shaarawya i onda Taarabta desno. Bojim se da u ovih 4-2-3-1 Kaka' nema gdje igrati.
mrki sve 5...bilo je i malo zajebancije...jebiga da malo razbudim forum ali nisam uspio...konacno da je i mario na naslovnicama zbog nogometa a ne gluposti....
ako ce igrati pazzo i ballo skupa onda moramo igrati dijamant u sredini....
Realno jako loša partija, šansu poštenu nismo stvorili a bez Abiatija bismo jurili bod. Opet smo se sporo vraćali i već standardno igrač ostao sam ispred gola posle centaršuta. Iz najboljih igrača se izvlači malo. Hondi koji je potpuno odsutan se još otežava stavljajući ga na krilo, čovek nije za prolaženje igrača već razbijanje bunkera dodavanjem, kako bi Kaka igrao u sredini a bio je van dešavanja. Njih dvojica u ovakvom stanju samo ukoče napad. Bekovi takodje, umesto da smo imali DES-a levo koji bi pružio Tarabtu mogućnost da ponekad i doda a desno Abatea ovako smo dobili neizgradjene centaršuteve s jedne a Konstanta koji ništa ne pruži napred s druge strane. Montolivo odličan, partija u stilu prošlosezonskih, dobar u oba pravca, presekao gomilu lopti i jedini zapravo upošljavao saigrače u napadu. Baloteli medju onima sa slabom kretnjom, Pacini je samo čekao da asistira u onoj prilici a njega nigde. Dobro je što je ovaj gol došao sada kad je u krizi a i sledi najbitniji dvomeč ove sezone, šut je stvarno za divljenje. Tarabt pokazuje veliku želju, odličnu tehniku i ofanzivno razmišljanje ali nije imao s kim da igra blizu sebe. Mogao bi malo da poradi na tome da ne preteruje sa fintama, taman napravi sebi prostor i opet počne da dribla. Rami još jedna utakmica za pohvalu, dobar skok i bez problema oduzima loptu protivnicima ali rano je govoriti, videćemo protiv Atletika.
Evo tek maloprije sam vidio Mariov gol. Jedan od najljepsih golova koje sam ikad vidio. Gol koji rusi zakone fizike. Kakva putanja bokte mazo. I to nije uobicajeni suhi list da on nju iz zraka opali nego ju je Mario malo vodio i sa zemlje opalio i ona dobije onakav pravac. Svaka cast. Jesi kreten ali ovaj ti je gol najbolji u karijeri i jedan od najboljih ikada na San Siru.
HONDA meni uopšte nije toliko slab.. Na neprirodnoj je poziciji, on treba biti bliže prema golu pa vidjeliste dva puta kad je otvorio prostor za šut Montoliva i dodavanje za De Sciglia kad je na sebe navukao 2-3 igrača. on mora igrati odmah iza centralnog napadača u ovoj formaciji 4-2-3-1!!