Ja idalje tvrdim da smo protiv Atletica najbolje prosli sa ovim rezultatom: 0:1. (Jer sve ispod 2:0 je uzas)
Jer ovako nema vise matematike, branit se cuvat rezultat, vec znas da moras zabit i pobijedit. Ako zabijes 1 ides na produzetke, svaki gol vise znaci da si prosao. Zato mislim da je ovo najbolji rezon jer ce MORAT ic na pobijedu bez kalkulisanja. Jer da smo kojim slucajem odigrali 0:0 ili pobijedili 1:0, nasi bi se zatvorili i cuvali rezultat. Ovako se Atletico pokusava zatvorit a to je sansa za nas.
daleko je atletiko...jos se stigne ozlijediti pola ekipe do te utakmice.....idemo utakmicu po utakmicu....euroliga nam bjezi 4 boda samo....a ako u finalu kupa budu igrale momcadi koje su izborili ligu prvaka....u euroligu ide i 6. momcad lige..
po meni je euroliga idealna da napunis ekipu sa mladim igracima i das im priliku u europi da vidis gdje su....bez ikakvog imperativa....ako tako napravimo....jedna ili dvije sezone u euroligi ce nam za 5 godina znaciti jako puno....
(02-25-2014, 08:59 AM)kalla1899 Wrote: [ -> ]daleko je atletiko...jos se stigne ozlijediti pola ekipe do te utakmice.....idemo utakmicu po utakmicu....euroliga nam bjezi 4 boda samo....a ako u finalu kupa budu igrale momcadi koje su izborili ligu prvaka....u euroligu ide i 6. momcad lige..
po meni je euroliga idealna da napunis ekipu sa mladim igracima i das im priliku u europi da vidis gdje su....bez ikakvog imperativa....ako tako napravimo....jedna ili dvije sezone u euroligi ce nam za 5 godina znaciti jako puno....
Joj nemoj dvije godine spominjati ne mogu to izdržati. Ne znam ni kako cu sljedecu bez Milana u LP...
Seedorf kaze kako moramo sada naci nasu igru ponovno i onda sa mladima idemo dalje. Tko zna sto to znaci, mozda dovede kojeg mladog igrača.
Vidjelo se dobro koliko je De Sciglio zapravo bolji igrač od Abatea, smireniji i sve to. Steta sto nemamo ni El Shaarawya koji je odličan za ovo kako se branimo 4-4-1-1.
Niang dobio godinu i pol uvjetne zbog bježanja sa mjesta prometne? Kakva budala...
jedini nacin da honda/kaka, taraba i faraon igraju skupa je da faraon igra desno umjesto dosad sto je igrao na lijevoj strani jer tarabu bi se unistilo na desnoj strani....a kaka i honda mogu igrat u sredini...
toliko o nasim mladim nadama, obrukase se momacki, nije mi jasno sto Mastour ne igra za primaveru, ovo je ocajno celzi se igra sa njima
Ma to Galliani pravi cirkus kao i uvijek. Imamo par mladih igrača, a to su Petagna, Cristante ( koji je ozlijeđen ), Iotti i možda lijevi bek. Ostalo je prosjek. Chelsea ima 30-40 kupljenih igrača ispod 20 god koji igraju po cijelom svijetu na posudbama. A i ovaj Milan je od 17-19god., mlađi su od Chelsea. Nebitno skroz. Ali pokazatelj da ni u to nismo ulozili nego samo Galliani puno priča.
Taarabr moze i desno i uz napadača. Njegova prava pozicija - i to po njegovim riječima - je oko špice. Oko sto je Kaka' igrao protiv Atletica.
Elsha ne moze desno i samo neka igra lijevo gdje je i igrao. Malo koje krilo na svijetu tako dobro igra obranu kao Elsha.
Ne igra za JuBe Vidal. Bar nesto, on im je najjaci vezni ionako. Mozda ni Chiellini.
(02-25-2014, 05:35 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]toliko o nasim mladim nadama, obrukase se momacki, nije mi jasno sto Mastour ne igra za primaveru, ovo je ocajno celzi se igra sa njima
Mastour nema jos ni 17 god.
(02-25-2014, 06:23 PM)mrki Wrote: [ -> ]Ma to Galliani pravi cirkus kao i uvijek. Imamo par mladih igrača, a to su Petagna, Cristante ( koji je ozlijeđen ), Iotti i možda lijevi bek. Ostalo je prosjek. Chelsea ima 30-40 kupljenih igrača ispod 20 god koji igraju po cijelom svijetu na posudbama. A i ovaj Milan je od 17-19god., mlađi su od Chelsea. Nebitno skroz. Ali pokazatelj da ni u to nismo ulozili nego samo Galliani puno priča.
Taarabr moze i desno i uz napadača. Njegova prava pozicija - i to po njegovim riječima - je oko špice. Oko sto je Kaka' igrao protiv Atletica.
Elsha ne moze desno i samo neka igra lijevo gdje je i igrao. Malo koje krilo na svijetu tako dobro igra obranu kao Elsha.
Ne igra za JuBe Vidal. Bar nesto, on im je najjaci vezni ionako. Mozda ni Chiellini.
(02-25-2014, 05:35 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]toliko o nasim mladim nadama, obrukase se momacki, nije mi jasno sto Mastour ne igra za primaveru, ovo je ocajno celzi se igra sa njima
Mastour nema jos ni 17 god.
znam da nema ni 17 ai je bolji nego vecina ovih sto sad igraju za primaveru
juventusovi mladci nisu ni skupinu prosli...ispred njih je bio kopenhagen...a svi znamo da sjever europe i nema bas neke talente...tako da su juventusovi ocito ocajni...
Engleske ekipe igraju sa U-21 timovima....Man City je u grupi dobio 6-0 Bayerna ... tako da ovaj danasnji rez ne mora nista da predstavlja jer Milanova Primavera je U-19 tim...
Ko je gledao utakmicu mogao je vidjeti da je rez previsok...Milan je dobro stojao na terenu citavo prvo pol...primili su tri strasna gola tri udarca sa preko 20 m...i to se desava samo jednom u 50 utakmica...
Vec sam rekao da Milan nema puno kvalitetnih induvidualaca vec da su kao tim dobri...Pinato Petagni, Benedicicu Modicu Mastalli Simicu Barisicu su zagarantovane posudbe pa koliko ko pokaze....Cristante je vec tu u prvom timu, ja bi najvise volio trojicu iz zadnje linje da dodju u ekipu prije svega Iotti i Tamas, Calabria je odlican standardan u Italiji ali je 96 god tako da moze igrati i sljed sez u Primaveri...Za Calabriu kazu da je sljedeci izdanak Milana poslje De Sciglia....
Sto se tice Mostoura glupost bi bila da ga stave u Primaver kad je on tek sad mladji kadet....vrlo je vjerovatno da ce polako biti ukljucen sljedece sez u Primaveri...i to je ispravno samo tako i treba radit dok ne prodje sve selekcije da se razvija polako i sigurno kao igrac....Mostour je stransa, najveci talenat u svojim god ali svi kazu da je strasno strasno sebican igrac i da Brocchi najvise ima problema s njim u vezi toga....
Kakav je Calabria? Iotti je kapetan on bi trebao biti ok igrač, ne?
Tamas, lijevi bek je odlican, i danas je bio dobar. Kazu za njega da je veliki talent. A MAstour je skrt i umisljen, ali i 3 puta bolji od svih oko njega. Kada malo ostari jos biti ce ok sve to vjerujem...