Tamo je pakao, navijači, gruba igra, treba dobro motivisati ove naše da odgovore na to i da budu malo bezobrazniji, kako je to npr. Real uradio. Odgovara nam blaži kriterijum, prošli put su nam dvojicu povredili jer su znali da neće biti velikih posledica. U prvoj smo pokazali da ih možemo nadigrati, verovatno će se i sad povući i čekati kontre, imamo lucidne igrače napred pa neka urade svoje, ako odbrana zasere sav trud jbg nemamo dovoljno kvaliteta pozadi i to je to.
Odbrana Atletika je bila odlicna u Ligi sampiona, tesko cemo ugurati 2 gola

Ali nije bila odlicna u prvoj utakmici, gdje smo im napravili 3-4 100% sanse. Pogotov situacija kad Poli ostaje sam na pet metara od gola. Ne podcjenjujem nikog, ali oni su bili prvi u grupi sa Zenitom, Portom i Austriom...koliko je to jaka grupa govori i podatak da se Zenit plasiro u drugi krug sa jednom jedinom pobjedom i tri remia. Smjesno je i porediti tu grupu sa Barcom, Ajaxom i Celticom...zato malo optimizma, ljudi su vise navikani nego sto realno vrijede.
ATLETICO MADRID: Courtois, Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis, Arda Turan, Mario Suarez, Gabi, Koke, Raul Garcia, Diego Costa.
A disp.: Aranzubia, Aldeweireld, Insua, Cristian Rodríguez, Sosa, Diego, Villa.
MILAN: Abbiati; Abate, Rami, Bonera, Emanuelson; Essien, de Jong; Taarabt, Poli, Kakà; Balotelli.
A disp.: Amelia, De Sciglio, Mexes, Zaccardo, Muntari, Robinho, Pazzini.
Ladno nije stavio DES-a, taman mu je proradio centaršut a sigurniji je pozadi od obojice koji će igrati, al' dobro, forza Milan!
ni popcorn ne stignem napravit....vec ga primili....
sad vidim usporednu snimku....rami ko amater reagirao...
25' minut mi jos suta po golu nemamo hahahhaha
Pa ovo je zalosno. E sad se sjetite onoga sto sam ja psovao protiv Juventusa, a vi me redom napali. Eto vam vas posesivni Milan. Jebes golove bitno je da mi drzimo loptu. A to sto nismo usli u sesnesterac... piffff ko da je to bitno. Strucnjaci ste vi, nema sta. Pravo me cudi sto neko od vas ne vodi Milan, isto razmisljate
Sunce ti jebem prvi sut i gol hahahahhaha
Pa ovo samo kod nas ima
stvarno nemamo srece....bas nas nece....jebiga...ostat u ligi i gradit momcad ponovo...
Hvalili su ljudi gomilu prilika protiv najdominantnije ekipe u Italiji a ne posed.
Taman se ponadaš da smo dobili dobrog štopera i eto ti ga Rami sam zasere 2 velike utakmice.
Valjaj se Baloteli a gol protiv jakog tima zabij tamo 2020-te. Esjen se raspada sa loptom, uništili su nas preko njega. Nadam se da Kaka ima snage u nastavku jer je skoro jedini koji ulazi u prilike protiv Atletika.
A i vala baš nemamo sreće ali nema predaje još se igra.
@Ensare mi smo imali u prvom pol protiv Juventusa najmanje 4-5 suteva na gol...ja ne znam o cemu ti pricas...
Ja ne znam ljudi dali je do mene, ali ako je ovaj Atletico druga ekipa u spanskoj ligi ... pa je ne mogu da vjerujem....prvu utakmicu su se spasili od onih stativa i precki a vcrs ovakav drugi gol da zabiju....Milan ovakv kakv je (sa dosta polovnih igraca, sa trenerom kojem je ovo druga utakmica u CL,sa nekim povrjedjenim i kaznjenim igracima)mogo je komotno imatu u prvom pol 2-2 ... a proslu tekmu da ne govorim...
Milan igra cijelo prvo pol bez dva igraca .... jedan se zove Essien drugi se zove Urby....ako Seedorf ne promjeni bar jednog mi smo itekako ranjivi preko nase ljeve strane...
Inace ova utakmica koja je proglasena za utakmicu sezone moze dosta toga nam pokazati induvidualno...Mario vise mase rukama nego sto igra, sad bi volio da Pazzo udje...Taarabat su se noge osjekle jer mu fali utakmica....s druge strane De Jong i Poli dobri pogotovo Poli taj suti trci i radi ...strasno zahvalan igrac...
Kaka ulazi u utakmicu kao kakva princeza ja ne znam koji mu je kurac vise...i ovaj gol je jedva dao a cistu priliku nije zabio...
Rami reaguje kao amater...jer mu fali ovih utakmica...s druge strane jedan Bonera koji je 2 liga sto se tice kvaliteta bori se i gura se sa Costom igra prljavo ali mu Costa ni jednom nije pobjegao ...
Ali Urby i Essien...kakav je to cirkus ... Essien je bivsi igrac ali Urby kao da ima 18 god...
esien davno zavrsio karijeru...samo mu niko nije reko...dva puta izgubi loptu i primimo dva gola...urby...igrac???
cirkusant....