Ballotelli je satandardno VELIKA beba. Eto dobio je i zuti radi zaljenja. A za sta se zali? Sto pri svakom dodiru pada? Pa jarane nije ti ovo balet. Idi u Barcelonu pa tamo non stop padaj. Takvi su dobrodosli u Barcu, ti ces sigurno nadmasit i Pedra sa tim padanjem. Zalosno. 2:1 ne znam sta da kazem. Nadao bi se necemu, ali mi smo nazalost imali samo jedan jedini sut i to je bio gol. Ne mozemo uc u sesnesterac i to je to. I evo sad ce nam i Robinho uci i onda smo odlicno. vjerovatno mjesto Polia. Da je imalo pametan, vratit Polija mjesto Essiena, i onda ubacit RObinha. Jer Essien nema pojma na terenu. Kako je dosao, tako ce i otic u junu: kao velika 0!!!
"Ja ne znam ljudi dali je do mene, ali ako je ovaj Atletico druga ekipa u spanskoj ligi ... pa je ne mogu da vjerujem....prvu utakmicu su se spasili od onih stativa i precki a vcrs ovakav drugi gol da zabiju....Milan ovakv kakv je (sa dosta polovnih igraca, sa trenerom kojem je ovo druga utakmica u CL,sa nekim povrjedjenim i kaznjenim igracima)mogo je komotno imatu u prvom pol 2-2 ... a proslu tekmu da ne govorim..."
Maji aj mi objasni kako da bude 2:2 kad mi nismo imali drugi sut. Haj majke ti mi to objasni. Ponavljam, ovo ti je isto kao i protiv Juvea, samo sto smo tad pravili sanse ali mjesto da dodajemo bolje pozicioniranom igracu mi sutamo iz prve prilike, a veceras nismo usli u sesnesterac s loptom. Znaci aj mi objasni kako 2:2
druze razumijem i ja tebe da si nanerviran, i ja sam, ali mene ovo zivcira. Ne mogu da smislim da moj Milan nije u stanju da opali po golu, a ganjamo rezultat.
Nemam bolan nista protiv tebe, sto se mene tice bujrum na pivu, ali imam protiv uprave, trenera, i pojedini igraca koji se ponasaju nedostojno svetom dresu
Eto ga. Zbogom Champions League
Vidimo se za neke 4 godine. Uzasno i jadno. Ovako jadan Milan odavno nisam vidio. Al sta ces, Seedorf ce opet izjavit da smo bili super da su igracili dali sve id sebe... ako je ovo sve od njih, onda haj majke ti prodaj cijelu ekipu jer ovo je uzas
Igramo napadacki kako je Sedorf doso, do sad kako je on trener mi smo dali u 10 utakmica 11 golova, a primili 15, samo me zanima sta bi bilo da igramo defanzivno...forsira konstantno ovu formaciju vidi da ne ide i nije mi jasno sta pokusava vise samo se brukamo, Atletiko se ralno veceras igro sa nama, da su htjeli mogli su nam i 10 zabit, igrali smo samo kad su nam oni to dopustili..tuga dode mi da placem na sta smo spali
@Ensare Ma koje reko da imam sta protiv tebe....i ti protiv mene...ovo je forum i diskutujemo...
Ja mislim da je moglo biti 2:2 jer je Kaka nakon kornera sam sa 5 m glavom prebacio preko gola ... to je otprilike bilo 4-5 min ako ne i manje prije gola Arde ...Eto kako sam mislio da je trebalo biti 2:2 ...
Atletico nas je razbio u drugom pol...doslovno...tolko su bili losi i rezervisani da je to strasno....i ovo sto su se predali u 80 min je isto pickasto....
Nisam ljut niti sam iznerviran....samo mi je krivo da nas ovakav Atletico na kraju razbije...da mi pogodimo 2 precke i stative u 2 tekme protiv ove ekipe...Po meni Atletico nije nista posebno ....Ali zasluzeno su nas prosli i ne zelim im srecu u nastavku...
Sto se tice Milana i Seedorfa...ima jedna uzrecica u Bosni..." Ne moze pita od govana. "
Realno ako zelimo da nesto Seedorf napravi...Abbiati i/ili Amelia moraju otici...ako jedan ostane mora biti 2-golman...Constant Zaccardo Silvestre Mexes Abate svi iz odbrane cao...vjerovao sam da Urby naredne sezone moze biti rezervni bek poslje vecerasnje tekme to vise ne vjerujem....Essien Muntari iz veznog reda....Robinho, takodjer po meni i Mario(jer kolektiv mora biti ispred induvidualca) Matri moraju otici....takodjer Honda i Kaka ako ostanu ne mogu igrati prvi 11 ...znaci to je ukupno oko 10 igraca da ode iz ekipe...kolko je to realno ne znam...ali nama ce trebati najmanje 2 sez da napravimo kakvu takvu ekipu da izbor CL i ima ponovo neku ulogu u CL...
Takodjer nije samo problem otjerat te sve silne igrace nego problem je i dovesti prave igrace ...
Iz godine u godine ocekujemo neke rekonstrukcije ali to se ne desava...ocigledno je da treba finansijska inekcija da bi se nesto vise desilo...i veliko je pitanje dali nam treba uopste Evropa sljedece godine....licno mislim da ne treba...bolje da se krene iz pocetka korak po korak....jer je ocigledno da Milan treba rekonstrukciju a Seedorf vremena....dali ce se to sve vratiti ja ne znam....ali strpljenja je sve manje....
Nije problem izgubiti problem je nacin na koji izgubimo...i to je sto je mene najvise zabolilo od ova dva poraza protiv Udinesea i vcrs pogotovo u 2 pol
Ovo je bruka! Prodaja kluba je jedini spas, ovako se više ne može izdržati. ako klub bude u vlasništvu ovog starog jebca, bez ikakvog plana i koncepcije, u narednim godinama nećemo igrati ni ligu Evrope, a himna lige prvaka će ostati samo lijepa uspomena i sjećanje.
Nije to sto smo izgubili 4-1...primali smo mi po 4-5 iu vrjeme Sevcenka i ostalih VELIKIH...ali sramota je da izgubimo od ovakve ekipe...i zalosno...Igrace netreba komentarisati...Osim Polia koji je bio dobar veceras..PA i Bonere,sto je zalosno...ostali su bili na nivou amaterske lige...Definitivno se treba rjesiti balotelija...nije on za nas klub..picka obicna....
urby je nas najgori igrac vec 2 sezone,pa on nije mogo u Fulamu igrat,pa se vratio...Neznam razocaran sam...cak smo u jednom trenutku bili dobri,poslije gola Kake smo stvorili pritisak al pade onaj odbitak za 2-1 i tu nam je bio kraj nadanjima...jednostavno moramo dalje...sta reci jos osim...Forza Milan...Merda PICKE....
Boze sacuvaj. Za ove sto su tu dugo znamo da ne znaju ali ni Taraba a ni Rami nisu za neke velike ekipe. Ja bih zadrzao Polija i mozda de Sciglia. Ovo ostalo sve napolje. Pa slagati ekipu ispocetka. Ovo stvarno postaje dosadno. Kaku mozda zadrzati ali pitanje je kakav ce biti sljedece sezone kad nema svjetskog prvenstva. Niti je to vise stari Kaka niti ce truditi ovoliko.
Aj sve ali što su ovakve pizde, ovi zapeli da nas obrukaju a naši se šetaju, pojeli nas u svakom duelu otkako je utakmica rešena.
Odbrana nam je užasna, zaista ovo je negledljivo, i timski i individualno, 2 prelazna roka doveli su jednog igrača da to popravi a kako sam rekao na početku Rami je samo zamena za Meksesa, nijansa gore dole, dakle sve je ostalo isto. Poli nadam se dobija prostor da se dokaže, kako neko reče uvek koristan igrač. Mario neka se valja po terenu i dalje, užasno me nervira, neka sad pogleda Koštu šta je pravi napadač, prljav ali za ekipu, padne mu na pamet da doda ponekad i pored toga se nadaje golova. Neka se iživljava nad prosečnim ligaškim klubovima, zabije pola od tih golova iz prekida i usere se protiv Juventusa, Napolija, Intera i sličnih, ako prethodno ne preskoči te utakmice jer je dobio žuti zbog prigovora.
Ja i dalje mislim da će Honda ispasti pojačanje, prerano je otpisati ga.
Iznervirao sam se lepo, sad do kraja sezone opušteno gledanje utakmica jer nema rezultatskog značaja.
(03-11-2014, 10:45 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Boze sacuvaj. Za ove sto su tu dugo znamo da ne znaju ali ni Taraba a ni Rami nisu za neke velike ekipe. Ja bih zadrzao Polija i mozda de Sciglia. Ovo ostalo sve napolje. Pa slagati ekipu ispocetka. Ovo stvarno postaje dosadno. Kaku mozda zadrzati ali pitanje je kakav ce biti sljedece sezone kad nema svjetskog prvenstva. Niti je to vise stari Kaka niti ce truditi ovoliko.
milan je daleko od velike ekipe tako da taraba i rami imaju mjesta u milanu
Nema para, nema ni muzike...najjednostavniji opis.