(04-19-2011, 03:23 PM)eki111 Wrote: [ -> ]Vidite sta pise na danasnjoj naslovnoj strani Corriere dello Sport
http://www.corrieredellosport.it/Edicola.shtml
Po recima pomenutih novina, osim sto Milan juri ka tituli prvaka Serie A, i vrlo verovatno Kupu TIM, Crveno-crni takodje uzurbano rade na dovodjenju tria Ganso, Hulk i Constant, koji uz neke vec "zavrsene" trenasfere poput Mexesa, i verovatno Lazzari i Menes, mogu ciniti jaku grupu za sledecu sezonu, normalno uz postojece velikane koji nameravaju da nastave igrati za MIlan (Ibra, Binho, Cassano, Pato, Tiago Sylva, itd) dok se sa senatorima (Ambro, Pirlo, Nesta, Seedorf, Gattuso, itd) jos razmatraju produzeci ugovora, mnogima od njih uz verovatno smanjenje plata.
JAOO,HULK!!!! ako se netko sjeca davno prije sam spominjao hulka.bio bi najsretniji ka dbi on dobio priliku da se dokaze u milanu.premocan je to igrac za portugalsku ligu.neka dodje kod nas i pokaze svoju moc.kakva brzina i kakva ljevica,uh.hulk i ganso jaoooo..show..daj boze...
(04-19-2011, 03:57 PM)MEMO Wrote: [ -> ] (04-19-2011, 03:23 PM)eki111 Wrote: [ -> ]Vidite sta pise na danasnjoj naslovnoj strani Corriere dello Sport
http://www.corrieredellosport.it/Edicola.shtml
Po recima pomenutih novina, osim sto Milan juri ka tituli prvaka Serie A, i vrlo verovatno Kupu TIM, Crveno-crni takodje uzurbano rade na dovodjenju tria Ganso, Hulk i Constant, koji uz neke vec "zavrsene" trenasfere poput Mexesa, i verovatno Lazzari i Menes, mogu ciniti jaku grupu za sledecu sezonu, normalno uz postojece velikane koji nameravaju da nastave igrati za MIlan (Ibra, Binho, Cassano, Pato, Tiago Sylva, itd) dok se sa senatorima (Ambro, Pirlo, Nesta, Seedorf, Gattuso, itd) jos razmatraju produzeci ugovora, mnogima od njih uz verovatno smanjenje plata.
JAOO,HULK!!!! ako se netko sjeca davno prije sam spominjao hulka.bio bi najsretniji ka dbi on dobio priliku da se dokaze u milanu.premocan je to igrac za portugalsku ligu.neka dodje kod nas i pokaze svoju moc.kakva brzina i kakva ljevica,uh.hulk i ganso jaoooo..show..daj boze...
Da istina da je Hulk super igrac koji je ove sezone u 25 utakmica postigao 23 gola, iako nije klasican spic, vec vise igra poziciji naseg Princa, ali postoji moguci problem...Tottenham takodje pokusava da ga otme i za njega nude pozamasne sume. Jer koliko sam mogao procitati na Engleskim portalima, namera Tottenhama je da prodaju Gomesa, Modrica, Sandra, Bale-a, Kranjcara i Pavlicenka i da za te pare dovedu igrace poput Hulka, Neymara, Falcao, Gameiro, Bastos, Subotica, sto znaci da zele da napave pravu revoluciju uz upotrebu velikih para koje ce dobiti od prodaje navedenih igraca. Ako im se ostvare polovina ovih zelja, onda ce biti jedna od najjacih ekipa.
Sto se mene tice, neka kupuju koga god hoce, samo nemoj da diraju Hulka, i da zbog njihove ponude Porto ne digne cenu do te mere da natera Gallianija da odustane od namere da ga dovede u Milan. Sadasnja cena je oko 20 mln eura, sto je vec puno novca za ovog 26 godisnjaka (182cm sa 75 kila).
Da ne osjećam financijsku krizu, išao bi i ja s vama na utakmicu pa da neke od vas upoznam uživo, ali morat ću odgoditi za sljedeću sezonu odlazak na utakmice Milana....
Scudetto nam je sve bliže, a nadam se i tituli u kupu jer u pravu je onaj koji je rekao da je sramota što milan ima samo 5 osvojenih domaćih kupova....
Što se pojačanja tiče, uopće ne sumnjam da će naša uprava dovesti kvalitetne igrače...
Milan-Cagliari se igra u subotu 14.5. u 20,45 . Iz Rijeke se krece u 9 ujutro. Netko je pitao da li ide netko iz Bosne pa evo da mu odgovorim da ide Dino iz Jablanice ako to šta pomaže. Do 28. IV ja moram imati kapare na svom računu i skenirani dokument na mailu pa eto.....
Ovaj Hulk je zvijer, posjeduje brzinu, snagu, tehniku, jednostavno je kompletan igrač
ali ja ga ne bih dovodio zato što nam nije potreban jer i ovako imamo višak kvalitete u napadu.
Ako već maštamo o nekim pojačanjima je bih izdvojio Sahina iz Dortmunda,
ima samo 23 godine i upravo je tip igrača koji bi donio tu neophodnu kreativnost u naš vezni red a i cjena mu je solidna nekih 15-ak milki. Problem je taj što ga svi vrhunski klubovi žele vidjeti u svom dresu a teško ćemo moći nadvisiti ponude Citya, Reala i sličnih. Naš adut bi mogao biti Princ s kojim je Sahin dobar prijatelj i od kojeg je čuo puno lijepih stvari o Milanu. S Gansom, Princom i Sahinom bi ponovo imali jedan od jačih veznih redova u Evropi.
Silvio je obećao 2 vrhunska igrača na ljeto, držim ga za rječ.
Ako Milan postane prvak ove sezone, Allegri će biti tek četvrti trener u historiji ovog kluba koji je uspjeo da u svojoj debitanskoj sezoni osvoji Scudetto.
Prethodna trojica su:
-Ettore Puricelli 1955 god.
-Arrigo Sacchi 1988 god.
-Fabio Capello 1992 god.
mislim da je i zacheroni uzeo titulu čim je došao u milan

al zato će max uzeti i kup

(04-19-2011, 06:03 PM)tzar Wrote: [ -> ]mislim da je i zacheroni uzeo titulu čim je došao u milan 
Upravu si, sad sam provjerio na Wikipediji.
Znaci i Zaccheroni 1999
(04-19-2011, 05:21 PM)deejaysale Wrote: [ -> ]Milan-Cagliari se igra u subotu 14.5. u 20,45 . Iz Rijeke se krece u 9 ujutro. Netko je pitao da li ide netko iz Bosne pa evo da mu odgovorim da ide Dino iz Jablanice ako to šta pomaže. Do 28. IV ja moram imati kapare na svom računu i skenirani dokument na mailu pa eto.....
Kako da kontaktiram Dinu,da se probamo dogovorit sta..za pare i kopije nije problem,ima banka a i mail..
Nije valjda da niko vise nije zainteresovan od ovih mojih Bosanaca za tekmu,dajte ba,pa ovo nam je prilika da zajedno proslavimo SCUDETO....
(04-19-2011, 06:30 PM)adis Wrote: [ -> ] (04-19-2011, 06:03 PM)tzar Wrote: [ -> ]mislim da je i zacheroni uzeo titulu čim je došao u milan 
Upravu si, sad sam provjerio na Wikipediji.
Znaci i Zaccheroni 1999
nemojte me zajebavat i ja sam danas razmišljao o tom zaccheroniju kako je i on uzeo titulu u svojoj prvoj sezoni u Milanu, pa je kasnije propao,ali ima razlika između njega i Allegrija, prije svega u stilu igre koji njeguju Zaccheroni je bio skroz defenzivno nastrojen(još uvijek se sjećam kako bi se Milan povlačio na svoju polovicu kada bi zabili za 1-0) dok je Allegri ipak skloniji napadati protivnika, a ipak mora se priznati da je Allegri dobio bolji sastav od onog kojim je raspolagao Zac....
Radije ću uspoređivati Allegrija sa Cappelom i Sacchijem

http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=264112
10 ozljeda u godinu i po dana....
Allegri isto mora još napredovati, nisam ja baš toliko zadovoljan s njim. Iako, za prvu sezonu u klubu kao sto je Milan, i s tim da se momčad tokom sezone mijenjala i u kadru i po načinu igre, dobro je...
Kakav Hulk? Molim vas neka mi netko objasni što će nama igrač kojega moramo platiti više od 20mln i koji če igrati GDJE? Treba biti realan: Imamo jednog od najboljih napadača na svijetu, Ibru, imamo Pata koji ostaje sigurno u Milanu, imamo Robinha kojega voli Silvio i koji nam je taktički koristan vrlo, iako mora poraditi na tom svom smiješnom šutu, i Cassano koji je spreman biti na klupi a odlican je igrač pogotovo kada se na ljeto malo jače fizički spremi. Hulk nama ne treba... Imamo Berrettu i PIPPA!
Sve što nam treba je taj MExes, Astori, Taiwo i 2 vezna.
A sada se pripremite za mega vijesti

: Pirlo ce vjerojatno ici u Juventus, to je potvrdio jedan Torinski novinar itd., a Seedorfu ce se produziti ugovor sa smanjenom plaćom ( tako je pisalo u jednom članku na milannews.it )... Razmatraju se Ambro i Rino još... Bommel ostaje kao vjerojatno prvi zadnji vezni u 11.
Nama u biti trebaju dva vrhunska vezna a ovo sve ostalo su nam besplatni igrači... mercato je vrlo jednostavan. Barem ja tako smatram.