Ovo je samo moje misljenje, nista vise. Ispali smo jer smo primili 4 gola iz nasih gresaka i jer smo pogodili tri puta okvir gola i jos 1-2 zicera fulali. Jeste vi svjesni da je bilo imalo srece i sportske pravde mi bi prosli dalje. Znaci, mi smo veceras nakon uzasnog pocetka i primljenog gola stali na loptu, dosli sebi, uspostavili igru i imali 65% posjed lopte. U tom periodu smo pojeli Atletico, ubili smo ih u svakom segmentu nogometne igre. Zabili gol, fulali nakon toga dobru sansu i onda primis onakav gol. Pa ljudi moji sta vam to govori? Ne opravdavam igrace, ni trenera, ni upravu, nikoga, ali mi ovakvi kakvi jesmo smo od 180 odigranih minuta bili bolji dobrih 110min i na kraju smo lagano ispali.
Tuzan sam jer ovo nije realan rezultat, tuzan sam jer je Atletico iskoristio skoro svaku svoju priliku a mi jednu od 7-8, tuzan sam jer kako kaze moj stari, u ovom Milanu igraju 3-4 igraca koji pojma nemaju, ali doslovno je tako rekao. Slazem se s njim. Ima ih vise koji su losi ali njih nekoliko se hebeni amateri, uzas.
Jedan Diego Costa je bolji od svakog naseg igraca barem duplo sto se na kraju fino pokazalo. Covjek nam utrpa tri gola, a dva su ciste nase greske, a onaj treci je super gol, ma da je i tu obrana zaplesala u prazno.
Da imamo umjesto Abatea Cafua, ne bi izgubili u Milanu, da imamo umjesto Ramija Nestu, ne bi danas izgubili, i tu mozemo podvuci crtu, ma da mogu nabrojati svih 11 varijanti, ali ove dvije su dovoljan pokazatelj sadasnjeg stanja u klubu. Ovaj Milan je los, na trenutke bljesne, ovaj Milan je ispao iz Lige prvaka i nece ju vidjeti nadam se samo jednu godinu, a mozda ipak to bude i vise. Ne zelim Europsku ligu, zelim mirnu sezonu nagodinu i full koncentraciju na prvenstvo i zelim promjene. Ne trazim puno jel...?
Ne mozes dobit promjene kad na platnom spisku imas igrace koji zaradjuju bolje nego vecina timova koji su izborili dalji plasman. Jedan Lewandowski prima trenutno 3,5 mil i on je najplaceniji. A kod nas Ballo 4,5 mexes 4, kaka 4, honda 3,5, da ne nabrajam... i takva jedna grupa govana dobija toliku platu za sta? - da bi igrali za 9.-10. mjesto u Serie A. Hahahaha pa ne moze tako drugovi. Pa ovo je sramota. Ovako se ne vodi klub. Pa sad shvatas da mi dovodimo igrace na velike plate a nemas pojma kakav je on, dok pametni klubovi dovode za male. Pa nema ovdje nikakvog scoutinga, sta ce nam scouting? Samo dadnes astronomsku ponudu nekom igracu gdje svi nude max. 1,3 milki, i tvoj je. A to sto decko ne vrijedi te pare i sto nece nigdje otic dok mu se ne ispalti cijeli ugovor, e to je nas problem.
Ballo je veceras pao na neki 10-15 miliona. Sad je jasno da njega vise niko ne zeli. Znaci i sanjim smo u minusu. Nadat se da bljesne na Svijetskom pa ga prodamo za isto koliko smo ga i platili.
A dok se mi navijaci zivciramo, nase primadonne ili placenici kako god da ih nazoves, odmaraju u hotelu u Madridu, pa ce ujutro malo setnja i u 13:00 imaju let za Milano. Ha jah zaboli njih k.... sto su obrukali Milan. Oni dodju i odu. Nisu to momci ala Maldini, Nesta, Cafu, Janku, Ringhio, i ostali koje danas srce boli sto njihov Milan ovako nisko pao. Hvala Galliani i Braida sto ste nas ovako nisko doveli. Svaka vam cast. Da Bog da i vas zajebali advokati za penziono pa prebijali paru s parom u stare dane, ili jos bolje da Bog da i vas ulovilo kao Hoeneßa koji je veceras zadnji put gledao Bayern uzivo na stadionu.
Forza Milan
(03-11-2014, 10:41 PM)profa Wrote: [ -> ]Ovo je bruka! Prodaja kluba je jedini spas, ovako se više ne može izdržati. ako klub bude u vlasništvu ovog starog jebca, bez ikakvog plana i koncepcije, u narednim godinama nećemo igrati ni ligu Evrope, a himna lige prvaka će ostati samo lijepa uspomena i sjećanje.
Prijatelju rekao si najveću istinu. Silvio je postao senilni monstrum koji nikome ne da disati, a kamoli razmišljati. Doveo je Seedorfa, i Seedorf je promijenio način igre koji izgleda svakako ljepše, ali rezultati i dalje izostaju. Pa mislim da svatko ovdje vidi da Milan prima golove vrlo često zbog svojih grešaka, a ne zbog protivnikove suvisle akcije.
I onda dolazimo do onoga što smo tupili kakabanja, mecong i ja ( isprike ako se nekoga nisam sjetio). Problem je u upravi kluba i njezinoj transfer politici. Gledajte s medicinskog stajališta. Moj djed je rođen 1937., ja ga puno volim, ali sam primijetio da više njegov mozak ne funkcionira kako treba, postao je zaboravljiv i slično. Silvio Berlusconi se od naših djedova razlikuje samo po odjeći koju nosi, njegov mozak je u jednako raspadnutom stanju. Mislite li da taj čovjek zna što radi? Ja ne vjerujem. A pogledajte tko ga nasljeđuje....Barbara Berlusconi koja je bila voljna jebati se sa vlastitim igračem...ne znam za vas, ali meni je muka. MUKA!!!!!
Ponovit ću da mi se sviđa kako Seedorf radi s ekipom, neću ništa otpisivati dok ne vidim kako će krenuti u sljedeću sezonu kad će ih on pripremiti.
Ako i tada krene po zlu, Luciano Spaletti je slobodan trener.....
Weah je rekao isto što i ja mislim: "Dosta sa ovim skandalom! Ja bih promijenio cijelu ekipu." I onda je rekao kako se slaže sa Bobanom i da to nisu igrači kao sto su oni bili nego da samo misle na novac i aute.
Sramota. Pa ja gledam utakmicu sa nekim ljudima sto su igrali nogomet. Mi se smijemo zajedno kada gledamo kako igraju Abate, Rami, bonera, URBY... pa to je amaterski nogomet! Rami zajebe TRI gola, Abate opet promasi loptu glavom, urby izgubi jedno 3, 4 čiste lopte na nasih 20m...bonera je amater. Abbiatti ne moze obranit loptu koja je 2m od njega????
Jebeni preplaćeni amateri! 7mln Rami-a ce platiti Galliani debil. Mogu se kladiti 100%.
SVE ih treba otjerat, sve. Kaka' nam je uz Polia bio najbolji na terenu, KAka'. De Sciglio, Montolivo, Cristante, Poli, Shaarawy, KAka', PAzzini, DJ. Ostali mogu svi van i Sapo i Niang na posudbe. NEma hocu-necu. Samo dođeš, izvadis spisak, i procitas koji igraći ce ovo ljeto otici iz kluba. Galliani je bruka, osramotio je Milan.
Ovo je jebena sramota i zgadili su mi se svi. I dalje dajem podrsku Seedorfu jer je pokazao mentalitet sampiona i nije nista pogrijesio (to je Weah komentira). DRaze mi je to nego da smo stajali u bunkeru 180min.
Posebne "pozdrave" bih imao za Robinha da sam nekakav direktor u Milanu. Posebne. Smece a ne sportaš.
Pre 2 meseca smo čoveku na zalasku karijere dali ogromnu platu a znalo se da će biti rezerva, neće se ništa promeniti, možda šutnu 2-3 propaliteta i to je to, a plate će ostati ogromne. Dok ne bude većih promena u upravi koja užasno vodi klub i rešenja situacije sa Berluskonijem nema napretka.
Vreme je da se kaže da je Sedorf žešće zasrao sa forsiranjem Urbija, čovek je užas u odbrani a doprinos napadu je suviše mali da to nadoknadi. Imamo dvojicu reprezentativaca od kojih će 1 biti starter na bekovima i neka oni igraju, dobri su za Prandelija ali ne za Sedorfa pazi molim te, izostavljanje DES-a juče je glupost u najavi kao što se i videlo tokom meča.
Mariu bi mogla lepo da skoči cena u Brazilu, ja više nemam visoka očekivanja oko njega, samo se nadam da Sedorf neće nastaviti da ga forsira kao do sada, Pacini zaslužuje više minuta.
Evo poklon sa ostrva, engleski casopisi objavili a City potvrdio: Dzekina sluzbena cijena 12 mil. € ko hoce nek izvoli. Eto nam prilika da uzmemo igraca ala Llorente, visok i jak s protivnicima a ne razmazeno deriste koje samo pada i mase rukama. Znaci odma rijesit taj transfer, a Maria predat PSG-u ili Utd ili Chelseau, bilo kome samo nek ide. Al nece ga nazalost niko. Zato sad odma kupit Dzeku, i pustit Ballo da se dokaze na Svijetskom i onda ga prodat. A da, Matri slobodno moze produzit ostanak u Fiorentini. Ne potreban je.
Sjajna cijena za jednog 27godisnjaka koji kao i Sharawi zeli da igra za ovaj Milan. I sjajno bi legao Sharawiu i Trabantu, jer se zna vratit nazad i pomagat ekipi (za razliku od reprezentacije gdje samo seta), volio bi da realizujemo to. A sto se tice glupog Maria, on ima potencijal al tip mora kod psihijatra obavezno. On je daleko da postane sjajan napadac. Mozda ako bi ga sad odma poslali van terena, u neki psihijatriju do pocetka maja, mozda bi i dobili nesto. Jer ovako ne ide. Covjek para nebo nosom
Ajd možemo se složiti u jednom. Sad stvarno nije do trenera, imamo previše losih igrača koji su apsolutno nedorasli kako Ligi prvaka tako i talijanskom prvenstvu.
Hahahaha 12 milijuna za Džeku
i nećemo ga dovesti
to će biti posljednji kolac u moje srce......
cijelu ekipu bih poslao u tri pičke mile materine(osim možda 4 igrača)
oprostite na jeziku, danas sam imao težak dan, nakotili se juventini i laziali pa me drkaju
Pazi ovo: Diego Costa je sinoc pretrcao 20 PUTA više nego Balloteli hahahaha ...da da

to ti je kad ti slava udari u glavu a imas i gazdu koji takodjer nema pojma o fudbalu. Dok nasi trose pare i zajebavaju se, drugi igraju fudbal.
Ne verujem u to. To bi znacilo da je Baloteli pretrcao oko 500 metara, a Diego Kosta verovatno oko 10 kilometara.
2 puta vise moguce. Gde si nasao te podatke?