(03-29-2014, 04:34 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]naravno da nista od alexa...vec sam najavio to....sto se tice revolucije....za revoluciju treba lova...mi love nemamo...
(03-29-2014, 12:31 PM)mrki Wrote: [ -> ]Galliani ne zeli nikoga tko bi mogao raditi preko njega. Galli ce biti njegov mali psić. Direktor Atl MAdrida je doveo takvih igrača da padnes u nesvjest, kao i ova dvojica. Sramota. Onda jebes sve. NAgodinu ce dovesti 2 prosjecna igrača i bit cemo opet 5. Moze sacekati? Sacekati sto? Berlusconi se zajebava.
kazes opet peti...kad smo to bili peti zadnji put? i da smo promijenili kompletnu momcad sa vrhunskim igracima ne bi uhvatili lp sljedece sezone...treba to uigravat makar godinu dana...
Pa to karikiram za ovu godinu. Peti ili 10. meni je svejedno iskreno.
4. ili 17. je meni svejedno.....miljama smo udaljeni od oba mjesta....
do prije 5-6 kola afrika je prenosila svaku tekmu milana u serie a.....otad nijednu..... i afrika je digla ruke od nas...
ako moze biti utjeha...inter su prenosili samo protiv nas i juvea...
74. min...vodimo 3-0 i ulazi robinho...a saponara na klupi....komedija
Mirna i sugurna utakmica...steta sto nije bilo ubjedljivije...bilo je dosta prilika za to...konacno Milan koji zeli vise golova i ne zadovoljava se sa jednim ili dva gola...i igraci nekako djeluju kao da opustenije igraju kao da bas pocinju da uzivaju u fudbalu...
@Kalla malo sam kopo po forumima i portalima...Saponara je osjeco blagu povredu lista i mozda zato nije dobio sansu...ja sam bio siguran da on ulazi umjesto Kake...
Mario poslje susreta sa navijacima vise trci to je definitivno...vise je koristan igrac za tim...
Bilo mi je cudno sto igra Zaccardo umjesto Zapate...ali eto do penala odigrao je sasvim solidno....
Kaka konacno malo vise igra fudbala...dva sjajna gola...ali je vise trcao...samo i dalje izbjegava duele...ocigledno su one povrede ostavile dubok trag na njemu...inace dan mu je bila 300 utakmica za Milan...
Honda opet sasvim solidan...ali samopuzdanje mu je na nuli...sta je uspjeo da profula...ali u polju dosta dobar puno pomaze odbrani i desnom beku sto je meni za svaku pohvalu...
Taarabat ocajan ...nije se sastavio sa loptom citavu utakmicu...pustio ga je Seedorf da odigra iako je bio svjez za izmjene...
Sad imaju ja mislim 8 ili 9 dana pauze...jer je izgleda mec sa Genovom pomjeren za 7 april...
Ponovo isti komentari....Sad je bitno sto je uso Binho a ne Saponara... a nije bitno sto smo odigrali najbolje u zadnjih neznam ni ja vise kolko...nesjecam se vise kad smo bili tako dobri...
Dali smo 5 a nismo primili go u 2 kola...toga se stvarno nemogu sjetit...
Nesto novo veceras u igri Milana,barem za mene,nije to vise onako jednolicno,brzidejno,sporo...Veceras su Kaka i Tarabt cesto mjenjali mjesta....Honda se vise vracao i pomagao nazad,kao i Mario...
Mario nije bio nerovozan kao veci dio sezone,Honda igao slobodnije..Bonera dosta dobar,kao i Rami i Zakardo,jedino je Zakardo ovo na kraju usro...
Tarabt igrac koji moze donjet puno ekipi,veoma pokretljiv i kreativan,iako je veoma rano ostao bez snage...
Kaka briljiro veceras..de Jong defanzivno odlican kao i Muntari,dok je Esien od ulaska puno losiji od njih...poli ponovo strasno koristan trci,razbija,ne stoji nigdje...
Nadam se da je ovo prekretnica i da konacno idemo naprijed,,,A to sto je usao Binho a ne Sapopnara koji se tek oporavio to je najmanje bitno.....
Forza Milan....
ja bi vratio allegrija ....allegri vrati se doma....silvio je skuhao pasta sutu....
(03-29-2014, 10:32 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]74. min...vodimo 3-0 i ulazi robinho...a saponara na klupi....komedija
Odgovorno tvrdim, ti si najtupaviji clan ovog foruma. Ucini nam uslugu i ne pisi vise. Ustvari svejedno mi je, stavit cu te na ignore krv ti dragu. Da netko tolike gluposti pise, kao da mrzis sve vezano za ovaj trenutni Milan. Kazes vise ne prenose utakmice Milana u Africi, dabogda se internet urusio tamo pa da ni stream ne mozes gledat. Decko ti za mene vise ne postojis na ovom forumu.
Ajmo jos neki pametnjakovic neka se nadje pa neka prigovori u vezi igre, zamjena ili sta ja znam cega. Neka, sve vas maknem u stranu i onda mi ostanu normalni ljudi za komentirati, ljudi koji znaju sagledati trenutnu situaciju i koji ne traze dlaku u jajetu samo da bi srali po treneru i igracima.
Bravo Milan, ponovno pobjedjujemo i to uvjerljivo. Jest da je sezona prakticki izgubljena ali neka, odradimo ju sa stilom do kraja. Jos jednom, Bravooo!!!
(03-29-2014, 11:37 PM)MEMO Wrote: [ -> ] (03-29-2014, 10:32 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]74. min...vodimo 3-0 i ulazi robinho...a saponara na klupi....komedija
Odgovorno tvrdim, ti si najtupaviji clan ovog foruma. Ucini nam uslugu i ne pisi vise. Ustvari svejedno mi je, stavit cu te na ignore krv ti dragu. Da netko tolike gluposti pise, kao da mrzis sve vezano za ovaj trenutni Milan. Kazes vise ne prenose utakmice Milana u Africi, dabogda se internet urusio tamo pa da ni stream ne mozes gledat. Decko ti za mene vise ne postojis na ovom forumu.
Ajmo jos neki pametnjakovic neka se nadje pa neka prigovori u vezi igre, zamjena ili sta ja znam cega. Neka, sve vas maknem u stranu i onda mi ostanu normalni ljudi za komentirati, ljudi koji znaju sagledati trenutnu situaciju i koji ne traze dlaku u jajetu samo da bi srali po treneru i igracima.
Bravo Milan, ponovno pobjedjujemo i to uvjerljivo. Jest da je sezona prakticki izgubljena ali neka, odradimo ju sa stilom do kraja. Jos jednom, Bravooo!!!
vidis memo...ja tvrdim da ti imas ozbiljnih psihickih problema....lijeci se dok je navrijeme iako u tvom slucaju mislim da je kasno za to....
druga stvar....ovo je forum....nadji definiciju internetskog foruma na googleu pa procitaj...a citat vidim znas ali glavom misliti ne znas...to isto vidim...
Kalla nije li malo neodgovorno da upireš prstom u Seedorfa radi zamjene koju nije mogao izvršiti jer je Saponara imao blagu povredu lista?