(04-22-2014, 08:04 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Za 40 mil. ga nedaju. U tome i jest stvar. Pokušao je psg već na zimu za te pare i ovi odbili, pa su pitali za 50 i ovi rekli ne damo, i sad su odlučili pljunuti 70 mil.€ i tu su rekli DA. Ali problem je UEFA koja neće da dozvoli toliki Transfer. A Llorente, nažalost i tu su dobili ponudu od 20 mil. i odbili, i sad se javio Liverpool i još par timova, i cijena je 30 mil. Ne brini, cifre su tačne, samo se bojim da će ljudi za te pare dovest nešto bijesno. Već sad mogu reć: možemo zaboravit na titulu slijedeće sezone. Pa gledaj Roma šta radi pa ne može ih stići. Kad ćemo mi skupiti 80 bodova? nikad
Kave veze ima Uefa sa dozvolom transfera? To bacanje cifri za pogbu i llorentea su ciste gluposti. Sa ovim za titule se slazem, jer mi tu nemamo sto traziti u narednih 5 godina bez obzira koga juve dovede
UEFA Financial Fair Play. Jer im je malo čudno da ekipa tek tako baci 70 miliona za nekog igrača, tako da će to posebno da promatraju. Hocu reći psg ima pravo da uzme Pogbu za 70 milki, ali stvar je što će ih UEFA posebno da pogleda kroz račune da li je to u granicama.
Ali kako god, mene to ne zanima, jer mi takve igrače sa današnjom upravom nikad više nećemo imat.
Zato koncentrisati se na treće mjesto slijedeće godine i kroz kvalifikacije u Ch. League.
Evo cak i razmatraju da li uopće ući u EuroLeague. Jer im to financijski ne odgovara. Ali i da ne uđu, mi idalje imamo problem od 30 igrača, od kojih samo desetak znaju igrat fudbal. Al uprava to ne želi da skresa na 23 jer im je to puno posla.
Tako da mali, kao što si rekao, ovu zastavu što imam u sobi sa "18" na sebi, mogu još dugo godina držat. Jer taj se broj neće mijenjati. Sa ovom upravom neće nikad
Ljudi ne budite smijesni, kakav Financial Fair Play, pa UEFA nema nikakvu moc. Evo najbolji primjer je ova smijurija sa Barcom, prvo ih kao kaznili zabranom svih transfera naredne sezone i danas citam kako je ponistena ta odluka. Prica o tom Fair Playu je dobro dosla Galianiu i Berlusconijevima kako bi opravdali sve lose poteze. I kao kruna svega nasa pametna Barbara izadje u javnost sa revolucionarnom izjavom "Nije sve u trofejima, nesto je i u novcu". Haggagagaghaha pa covjeku ostaje samo da place...i da se nada da ce stari uskoro umrijeti i da ce ova glupava djeca prodati klub nakon njegove smrti.
stvarno debilna izjava od barbare....nema smisla je komentirati...
Evo na kabeleins njemacki komentator isto reče, navodno City sprema 70 mil.€ za Pogbu. Znači Juve ce stvarno da ga proda za ludi sumu. I ako su pametni kao oni iz Tottenhama, i krenu razvlacit PSG i City do sredine augusta, mogu izvući čak i 90-95 mil. Kad vidiš da su budale i da su stvarno voljni da bacaju pare ala Real na Bale, onda odma ih opalis jako po džepu

a mi zlatana i silvu dali za kikiriki....
Veceras gledam pregled na Areni i pokazuju utakmicu iz 2010. kad smo igrali protiv Rome, Zlaja dao dva gola glavom, a mi dobili 2:3....jebote sjetim se kako sam se tad osjeco mocno... i onda se vratim u realnost i shvatim kako smo sada jadni. O Silvi da ne pricam.....mada po prirodi sam optimista, opet vidim pozitivne stvari. Rami grize na terenu, ali ovi skrtavci tesko da ce izdvojiti te novce koji su smijesni za druge klubove a to je nesto oko 14 miliona koliko traze za njega. Kako je samo uklizo, vise ne znam ni kome, u prvom poluvremenu, bas me podsjetio na Nestu tad. E ako su tolike budale da ne vide toliki kvalitet kod ovog momka, nek ga onda puste Unitedu. Ista stvar vrijedi i za Tarabta. Veceras mozda losija partija, ali momak ima taj neki gen za Milan.
Derbi protiv Rome i nijedan komentar na tu utakmicu. Ljudi pa jel to moguce? Sta je s ovim forumom? Prije smo se natjecali tko ce prvi dati izvjestaj s utakmice a sad nula postova. Mislim da je vrijeme da se malo odmorim od foruma jer vidim da i drugi odmaraju. Pozdrav do daljnjega!
memo je toliko ogranicen da ne konta da su ljudi gledali kosarku u isto vrijeme radije nego nebitnu tekmu kluba u kojem se ne zna ko pije ni ko placa...
Još uvijek smo preslabi za bilo koji "jači klub", ali mislim da smo svi navikli već na to.
Ljudi su se sinoć igrali sa nama. Mali Princ (Pjanić) nam pleše ispred šesnaesterca i niko da ga iznese