Kod mene se želja nikada neće ugasiti. Dapače, baš mislim biti redovan na forumu i uvijek ću vjerovati da je svaka promjena početak nekog novog Milana. Kad-tad ću biti u pravu

Sjeća li se neko Salomona? Onog defanzivca što nam je Galliani predstavio kao veliko pojačanje, odveo ga kod Gianninia, trebao je biti plan podmladivanja Milana...
E pa taj Salomona je otišao potpuno u Sampdoria bez da je odigrao minutu kod nas. Još jedan pokazatelj koliko nam Galliani nanosi štete. Al Jbg. kao navijač ne možeš ništa protiv mafije. Zato i slijedeće sezone stoji isto za mene: ni jedan Milanov produkat ne kupit. Ni ulaznicu ni privjesak. Nadam mafiji ni 1€
Ali je Poli sad u potpunosti naš, vreme mu je da proradi i izađe iz proseka.
(06-10-2014, 07:37 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]Sjeća li se neko Salomona? Onog defanzivca što nam je Galliani predstavio kao veliko pojačanje, odveo ga kod Gianninia, trebao je biti plan podmladivanja Milana...
E pa taj Salomona je otišao potpuno u Sampdoria bez da je odigrao minutu kod nas. Još jedan pokazatelj koliko nam Galliani nanosi štete. Al Jbg. kao navijač ne možeš ništa protiv mafije. Zato i slijedeće sezone stoji isto za mene: ni jedan Milanov produkat ne kupit. Ni ulaznicu ni privjesak. Nadam mafiji ni 1€
Ja ću si kupiti dres.Dobro mi stoji
Casemiro dolazi na posudbu godinu dana. Lični dogovor Inzaghija i Ancelottija.
Super, koristiti Realovog mladog igrača umesto našeg Kristantea...
(06-10-2014, 09:03 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Super, koristiti Realovog mladog igrača umesto našeg Kristantea...
Ovo ti je bezvezna pretpostavka.
Pa šta i da ga koristi?Ako je mali dobar neka igra.
I ja bi volio da mali Cristante zablista, ali kad je posljednji mladac zablistao u prvoj ekipi?
dejo...de sciglio...jednog dana ce biti najbolji full back na svijetu...ali tek kad ga prodamo da poravnamo racune
taj cristante imao debi iz snova i nejasno mi je zasto nije vise zaigrao za prvu momcad....casemiro je dobar igrac...mogu obojica igrati jer essien nije za ozbiljan nogomet....
(06-10-2014, 09:45 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]dejo...de sciglio...jednog dana ce biti najbolji full back na svijetu...ali tek kad ga prodamo da poravnamo racune
taj cristante imao debi iz snova i nejasno mi je zasto nije vise zaigrao za prvu momcad....casemiro je dobar igrac...mogu obojica igrati jer essien nije za ozbiljan nogomet....
I ja mislim da mogu igrati zajedno. Također sam pročitao da će Cristante kod Inzaghjija dobivati više minuta i da ga je Pippo u Primaveri koristio na više pozicija među kojima je bila i polušpica. Ostaje da vidimo kako će se situacija razvijati.
@Dejo sve ja to razumijem i ja nikad necu prestati navijati niti to zelim...jednostavno sedmica mi nije potpuna bez tekme Milana...
Ali Milan vise nije sto je nekad bio...ako nema novca to mogu razumiti...ali ovakvi potezi uprave su zalosni...
SEEDORF JE OTPUSTEN TAKO STO MU JE POSLAN E-MAIL ....vjerovatno najsramniji potez u istoriji kluba....tako se ponasat neprofesionalno prema nekom ko je kad je bilo najteze prekino karijeru da bi pomogao...ko god to bio a kamoli neko ko me je na ledjima pisalo Seedorf....
I jos jedna stvar .... PIPPO RADI ZA PLATU OD 700 000 EURA I POTPISAO JE DO KRAJA 2016....takodjer velika sramota za tako sitan novac plus potpis samo na dvije god, sad sam jos sigurniji da im je Pippo bio samo rezervna opcija...
Pa da bilo bi lepo da je ovo klub gde će obojica da se naigraju i imaju mesto ispred Esjena ili možda Muntarija ali pitanje je da li će biti tako, iako dolazi Pipo priče o forsiranju mladih su do sad i bile samo priče.
Takođe dolazak Kasemira možda znači da smo prihvatili ponudu Benfike a piše se i o tome da je ustvari zamena za De Jonga koji je nezadovoljan potezima uprave, u oba slučaja ne valja.