(06-11-2014, 01:06 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]@Dejo sve ja to razumijem i ja nikad necu prestati navijati niti to zelim...jednostavno sedmica mi nije potpuna bez tekme Milana...
Ali Milan vise nije sto je nekad bio...ako nema novca to mogu razumiti...ali ovakvi potezi uprave su zalosni...
SEEDORF JE OTPUSTEN TAKO STO MU JE POSLAN E-MAIL ....vjerovatno najsramniji potez u istoriji kluba....tako se ponasat neprofesionalno prema nekom ko je kad je bilo najteze prekino karijeru da bi pomogao...ko god to bio a kamoli neko ko me je na ledjima pisalo Seedorf....
I jos jedna stvar .... PIPPO RADI ZA PLATU OD 700 000 EURA I POTPISAO JE DO KRAJA 2016....takodjer velika sramota za tako sitan novac plus potpis samo na dvije god, sad sam jos sigurniji da im je Pippo bio samo rezervna opcija...
Šta stvarno preko maila?!
Kako odvratno!!!!Može ih biti sram!
Koliko sam pročitao, izgleda da odlazak Kake diktira otkup Taarabta.
Šarao sam malo i po ostalim komentarima na gazzetti i ekipa se slaže da dolazak napadača poput Mandžukića ne znači ništa ako mu nema tko dodati loptu. U tome ima velike istine.
Također zadnja vijest je da su Pippo i Sacchi viđeni na večeri i valjda ga Pippo želi vidjeti kao člana stručnog stožera.
pazzini
menez-taarabt-saponara
de jong-poli
desc-alex-rami-abate
abbiati
ovo je sasvim dosta za borbu za trece mjesto....ali.....
Uzeli smo trenera za prekide koji je radio za Fiorentinu i koji je navodno jedan od najboljih u italiji, kazu i najbolji. Barem to. Ako i Sacchi bude imao nekakvu funkciju, jos bolje.
Ne očekujem nista od sezone, sa upravom sa razočaran 10000% i zgadili su mi se. Zao mi je Seedorfa i želim sve najbolje našem Pippu.
A sada uzivajte malo u svjetskom prvenstvu. Sretno navijačima BiH, a mi igramo večeras. Pa šta bude.
Sretno Vatreni veceras !...gledo sam Brazil protiv Srbije...nista posebno...a vas vezni red Modric-Kovacic-Rakitic i u spicu Mandjo .... ja ocekujem iznenadjenje vec na startu
I ovdje da se sjetim familije ciganima brazilskim, jebo im bog majku poganu, a onom retardiranom japancu da pozelim jos jednu Fukushimu. Ne smijem zaboraviti ni FIFU cijem rukovodstvu zelim da se nadje na odmoru u Japanu bas u tom trenutku, eto.
Nisam simpatisao komsije, cak sam do penala navijao za Brazil, al ovo je bruka i sramota. Ogadise mi prvenstvo a tek prva utakmica. FUJ
FIFAzil & UEFAlona
Nju dvoje idu zajedno podruku. Najzalosnije je što sam dobio na kladionici jer sam upravo tipovao da će Hrvatska povest, a Brazil pobijedit. A društvu već sedam dana govorim, da će Hrvati odlično odigrat, da će povest, Brazil će izjednačiti, i onda će sudija svirati ili penal ili neće vidjet offside. I eto upravo se to desilo...
Nisam vidovita Džemila, al dalo se pretpostaviti da će biti tako. Brazil je morao pobijedit, i sudiji je naređeno da to odradi u drugom dijelu.
Ono sinoć je sramota fudbala.
Bili smo dobri. Da je sudio sve duele pošteno bili bi još bolji. Ali ne možeš dobiti zemlju kojoj je na ulicama rat ljudi sa policijom, Brazil mora dobiti. Sudi covjek koji ne zna engleski? Hej?
Najvise mi se svidio Neymar kada stoji i gleda Modrica i onda ga udari laktom u glavu/vrat. FIFA fair play, joga bonito... Sudac mu da zuti ajde eto, red je...
Idemo dalje, bili smo dobri. Sretno BiH protiv Argentine.
Monaco poslao ponudu za Balotellija 30 milijuna eura. Čeka se odgovor Gallianija...
Rami je otkupljen
30 milijuna za maria je prihvatljivo ali nek pokusaju dobiti bar 35...monaco ima love
ako ode kaka besplatno imat cemo za otkupit taarabta...jer se oslobadja 10 milijuna od njegove brutto place
je li istina da su poli i rami otkupljeni i po kojoj cjeni?
(06-14-2014, 08:49 AM)kalla1899 Wrote: [ -> ]30 milijuna za maria je prihvatljivo ali nek pokusaju dobiti bar 35...monaco ima love
ako ode kaka besplatno imat cemo za otkupit taarabta...jer se oslobadja 10 milijuna od njegove brutto place
je li istina da su poli i rami otkupljeni i po kojoj cjeni?
Moja greška. Dogovorili su se, ali dogovor će biti finaliziran u srijedu ili četvrtak kada će pretpostavljam biti objavljena i cijena.
Poli je otkupljen, ali ne znam za koliko.