Evo izgleda da cu vam se pridruziti u pljuvanju po Alegriju.
Sto se procelavog tice. Polufinale u Francuskoj. Mozda, ako mu se merkato svidi. I naravno Rizoli.
cime je conte pokazao da moze napraviti rezultat sa repkom? ja vas molim da mi objasnite....
ako max ode u juve...opet ce biti prvaci...20 bodova dobiju od sudaca svake godine...pa ce tako i ove...ali zato u lp ocekujem jos vece sramocenje....
ne znam kad cete shvatiti da nas konkurent nije juventus....mi u biti nemamo konkurenta jer se borimo za nista.....
Veliki sok za sve navijace Juventusa nema sta...Conte je trazio veliku lovu i jos je trazio ostanak Vidala i Pogbe...medjutim nisu mu to mogli obecati i on odma dize sidra...dosta postoji spekulacija, ali svi govore da je njegov strucni stab zasluzan za uspjehe Juventusa a ne Conte....Conte je imao 2 pristupa i to je i najvise zajebalo Juventus...u Italiji je imao pristup "mi smo Juve i najjaci smo ovde" bez kalkulacija je isao u svakoj utamici na pobjedu, dok je u Evropi isao na "taktiziranje" i tu se pokazao kao los....pristup u Evropi skroz drugaciji nego u Italiji i to se vidilo cak i na Tv...tako da ne vjerujem da ce Conte nesto napraviti vise od Prandellia za repku...nema muda da gura mlade igrace najbolji primjer Giovinco...samo je zeljan trenutacnog uspjeha...Prandelli jeste doziivio katastrofu na svjetskom ali je isto tako uveo hrpu mladjih igraca u repku...
Ali bez obzira na sve Conte imao je strasnu podrsku navijaca, prije svega jer je bio poprilicno bezobrazan, arogantan prema svim drugima...Nikako nije bio gospodin na klupi...a njegov Juve je itekako bio ranjiv, samo sto je to kao sto je rekao @Kalla veoma tesko u Italiji, prije svega zbog mentaliteta italijanskih trenera jer oni svi imaju komplekse od Juventusa...
Ali zato kad dodje Kopenhagen ili Galata koje boli kurac za Juve i pokazu im zube odma je drugacije....
Seedorf im je svima pokazo kako je Juve ranjiv jer smo ih 60 min izdominirali dok je bilo snage i to bez standardnih prvotimaca...cak je i Conte po prvi put reko svaka cast drugom treneru (Seedorfu) poslije tekme...
Nece se tu mnogo nista promjeniti...ostace 3-5-2 taktika jer Max je trener koji samo klima glavom i slusa Upravu...oni ce sigurno pasti jer Max nema energiju koju je imao Conte...Conte je bio majmun pored linije i tako stvarao pritisak na sudije i igrace, a Max je miran ...dalje prodace Pogbu i Vidala i zaradice vise od 80 miliona eura....pametno su ulagali do sad tako da ce i nastaviti kupovati u tom pravcu i onako se Max ne pita nista za transfere...
Prelukuva je ta uprava Juventusa da bi im se tek tako sve raspalo...
Ja vjerujem da ce u Italiji biti losiji...Roma i Napoli se sad najvise smjeskaju....ali u Evropi ce biti bolji jer je Max znao dobro postaviti taktiku kad zeli i hoce, sjetite se onih utakmica protiv Barce....medjutim Max je trener sa kojim nikad ne znate kako ce ici tako da vjerujem da ce dispciplina pasti jer imaju oni prznica u ekipi od Teveza Pogbe itd...takodjer zanima me gdje ce DEBIL sada Pirla staviti i kako ce se Pirlo ponasati kad ga Max opet trenira...
Max ima platu 2 miliona eura plus bonusi....i potpisao je samo na dvije god...i to valjda nesto pokazuje i znaci...
Pippo s druge strane ima platu samo 700 hiljada eura po sezonu, mene je toga najvise strah jer skoro svaki igrac zaradjuje vise od njega...to je bezobrazno mala plata...evo jedan Trazbonspor je Validhodzicu dao platu od 140 hiljada eura po MJESECU...mislim da bi vec na polusezoni trebali pojacati ugovor Pippu...
Takodjer Pippo i Max se i ne vole bas puno, sjetite se njihovog sukoba u Millanelu, bice zanimljivo viditi njihov dvoboj...
Takodjer izgleda da je Roma preotela Iturbea od Juventusa to im je jos jedan samar ....
Sada ako nasa uprava ne iskoristi ovo debili su....mogu se lako umjesati medju prva 3-4 ekipe i boriti se za CL...samo da dovedu Pippu koga on hoce pa ne mora cak ni prvi izbor nego drugi...a ne neki tamo Nani ili slicno
Ovo je clanak o novom strucnom stabu Milana....Pippo je pojacao strucni stab sad je tu 9 ljudi sa razlicitm zadacaima...http://www.rossoneriblog.com/2014/07/16/inzaghi-on-his-staff-his-squad-todays-friendly-and-more/ .... Po meni potez za svaku pohvalu...
vaha nema sanse da ima toliku placu...to je 16 milijuna eura godisnje....u to zdrav mozak ne moze povjerovati..
To je oko milion i po godišnje valjda...
Konte se usrao u evropskim takmičenjima i još je to Italija koja može da ispadne u grupnoj i da osvoji zavisno od sitnica, ne bih baš prognozirao. Realno boljeg su teško mogli da nađu, pisalo se o Maksu, Manćiniju i Spaletiju tako da su odlično prošli.
Što se tiče Maksa u Juveu treba sačekati da vidimo rezultate, upravi svakako odgovara jer je sušta suprotnost Konteu i ćutaće kao i kod nas.
@Kalla....nazad u skolu i vjezbaj mnozenje

To ti je prijatelju moj 1 milion i 680 hiljada eura po sezoni...mnogo vise nego Pippo, a opet manje nego Max....Sta ti je fudbal ...
bas sam budala ispao....sprdajte slobodno....zasluzio sam stvarno
dokaz da i najbolji grijese....
vaha bio pricao da ima ponudu od jednog od najbogatijih klubova svijeta...i onda izabere turke....
vaha ko ciro...prodavac magle
http://mobile.net.hr/sportski/nogomet/na...-ili-nikad
Vrsaljko presao u Sassulo za 3,5 miliona eura s tim da je Genova zadrzala pravo na 40% od sljedece prodaje....Ako nam je bilo puno dati 3,5 ili 4,5 miliona za Vrsaljka onda ne treba vise polemisati o trasnferima Milana uopste
Upravo smo odigrali prvu tekmu ....Milan-Renate 2:0....katastrofa utakmica...Elsha i Saponara strijelci...medjutim sve je to u drugom planu...u prvi plan je izbio Modic....nevjerovatno kako sa lakocom igra u tim godinama...najbolji igrac u veznom redu...kakvi su to bili pasovi uzivanje za gledati...komentator kaze ovakve pasove nismo vidili u Milanu od Pirla...
(07-16-2014, 06:12 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Vrsaljko presao u Sassulo za 3,5 miliona eura s tim da je Genova zadrzala pravo na 40% od sljedece prodaje....Ako nam je bilo puno dati 3,5 ili 4,5 miliona za Vrsaljka onda ne treba vise polemisati o trasnferima Milana uopste
najjace mi je kad sam procitao danas na nekom srpskom portalu da smo zainteresirani za mouru i lavezzija....vic godine...
(07-16-2014, 06:44 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (07-16-2014, 06:12 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Vrsaljko presao u Sassulo za 3,5 miliona eura s tim da je Genova zadrzala pravo na 40% od sljedece prodaje....Ako nam je bilo puno dati 3,5 ili 4,5 miliona za Vrsaljka onda ne treba vise polemisati o trasnferima Milana uopste
najjace mi je kad sam procitao danas na nekom srpskom portalu da smo zainteresirani za mouru i lavezzija....vic godine...
A ja sam procitao da smo zainteresovani za Songa i Dani Alvesa

... i posto je Iturbe dosao u Romu za 31 milion eura...nema vise mjesta za Ljaljica pa ce Milan ponovo pokusati...
Update:
Sportmediaset danas pise da je po zavrsetku sezone postignut dogovor izmedju Contea i Milana...sve je bilo spremno za objavu ugovora, a onda je Juve sve stopirao....
Milan je poslao ponudu Romi za Ljaljica...1 milion eura posudba na god dana uz pravo otkupa na kraju sezone izmedju 7-8 miliona eura...to je prva ponuda
Jucerasnja tekma....pregled....https://www.youtube.com/watch?v=vJdbvkaMTKk