Meni su ove tekme čisto da skrate vreme do početka lige, nisu neki merodavni pokazatelj ni pojedinačno ni timski. Juče su igrale uglavnom rezerve pa je partija još manje bitna, mada iskreno ono je bio užas.
Zakardo ne zaslužuje da igra za nas pa sve i da smo ekipa za sredinu tabele, ubaci amatera veća će prepreka biti protivniku nego ovaj idiot.
Vezni je baš podbacio, nit' su znali da stanu na loptu nit' su igrali defanzivu kako treba, ovi se šetali do naših 16, nišanili ko na treningu pa nam i zabili onakav gol...
Niang se trudio i pokrenuo par akcija mada od onolikih pokušaja centriranja bi i Abate nešto ubo. Šaravi ne sme da krene u trk, ne zna da pogodi iole zahtevan pas, baš slabo. Umesto Pacinija panj da je bio lopta bi se jednako odbijala...
(07-25-2014, 02:20 PM)MEMO Wrote: [ -> ] (07-25-2014, 11:52 AM)kalla1899 Wrote: [ -> ]ja se nadam da cemo se u americo osramotit jer bi to mozda uvjerilo upravu da ulozi lovu...
A ti ipak pratis ovaj turnir u Americi? Pratis utakmice Milana? Koliko se sjecam radije si gledao final four ABA lige nego derbi Roma- Milan? Pa si mene sprdao, rekao mi da sam ogranicen jer me vise zanima derbi naseg kluba nego Final Four ABA lige? Istina, igrala se dobra kosarka i bilo je super neizvjesno ali kako uopce mozes porediti to sa nasom utakmicom Roma-Milan? I pritom jos vrijedjati? Nisam ti to zaboravio. Evo ti prilika za novi pocetak kod mene. Ako opet pocnes vrijedjati ili nesto slicno onda ides na vjecni ignore, onda ti i ja nemamo sta razgovarati.
naravno da ne pratim turnir u americi ali kako stvari stoje...jedino da dozivimo debakl...jedino ce u tom slucaju galliani dovesti pojacanja...
Odakle Liverpoolu 100mil za transfere? Real i Barca imaju i 200 ako treba. Jel moguce da smo toliko jadni? Da se moramo cjenkati oko igrača vrijednih 5-10 mil eura? Ljudi moji polagano gubim nadu. Grande Milan nećemo doživjeti još barem 10 godina. Osim ako dobijemo nove vlasnike, onda možda za 3-4g.
(07-27-2014, 05:23 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Odakle Liverpoolu 100mil za transfere? Real i Barca imaju i 200 ako treba. Jel moguce da smo toliko jadni? Da se moramo cjenkati oko igrača vrijednih 5-10 mil eura? Ljudi moji polagano gubim nadu. Grande Milan nećemo doživjeti još barem 10 godina. Osim ako dobijemo nove vlasnike, onda možda za 3-4g.
prodali suareza....jadni smo...govorim odavno ali ti nisi vjerovao...sad si i ti progledo... nikad nije kasno....inter igra egal sa realom a nas grci ismijavaju...realnost ....sve mi se cini da cemo prizivati allegrija da se vrati..
Pa zar je moguće.a je, pa mi se tog Robinja nikako ne možemo rješiti.Triba ga lipo pozvati i u 4 oka mu objasniti da nitko ne može i nije iznad kluba.Goni ga u 3 PM..da nas jedan igrač j.. i da on koči daljnje transfere --koja su to mazanja... Mi bi samo last minute bying.. e pa ne može....
Costant i dalje nastavlja da pokazuje da je "constanti" debil.
23' mi već gubimo 0:3, žalosno. Odbrana je užasna.
4-0 gubimo

nema sta 2 utakmice 7 primljenih 0 datih sila smo

Još gore je to da su 4 šuta išla po golu, i ni jedan Agazzi nije odbranio. Al nema veze, bitno je da je on koštao 0€ i večera kod Gianninia. To je naš mercato, samo je bitno da je 0€, a to što nema pojma, haj šta fali. Nikad mi više nećemo bit ozbiljan klub. Nikad.
A ove snove o igračima koje ćemo dovest, to ne pratim, pošto znam da neće doć ni jedan
(07-27-2014, 06:13 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (07-27-2014, 05:23 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Odakle Liverpoolu 100mil za transfere? Real i Barca imaju i 200 ako treba. Jel moguce da smo toliko jadni? Da se moramo cjenkati oko igrača vrijednih 5-10 mil eura? Ljudi moji polagano gubim nadu. Grande Milan nećemo doživjeti još barem 10 godina. Osim ako dobijemo nove vlasnike, onda možda za 3-4g.
prodali suareza....jadni smo...govorim odavno ali ti nisi vjerovao...sad si i ti progledo... nikad nije kasno....inter igra egal sa realom a nas grci ismijavaju...realnost ....sve mi se cini da cemo prizivati allegrija da se vrati..
Ma znao sam ja da smo mi jadni ali ne toliko. I ja sam se protivio mnogim stvarima ali ne kao ti. S tim da si ti imao mnoštvo nenormalnih komentara ponekad i bolesnih. No dobro, u većini se slažemo. Ajd da dozivim da s tobom normalno pričam. A ovo večeras pa to je strasno. Sta očekivati od ove sezone? Bitku za opstanak? Ali ja sam vječni optimist. Vjerujem da ce biti bolje.
Jel ovi mene stvarno zajebavaju? Agazzi??? Pa ovaj golman što kod nas brani na terminu bi bolje odbranio večeras hahahaha Bože dragi ko sve kod nas prima platu. I onda se vi cudite sto Binho neće da ide... Imaju ugovore jer to čelo sve potpiše i njima dobro a mi se živciramo. Sjajno
Agazzi lopte nije odbranio