Za 1 se slazem, ali ovo pod 2 ti je jadno. Niko ko navija za Milan ne moze da se nada da ce tim ispasti iz lige, bez obzira da li volimo upravu ili ne.
(08-01-2014, 12:35 PM)maharaja Wrote: [ -> ]Za 1 se slazem, ali ovo pod 2 ti je jadno. Niko ko navija za Milan ne moze da se nada da ce tim ispasti iz lige, bez obzira da li volimo upravu ili ne.
Nije uopće jadno, nego je pragmatično.
Kad bi klub ispao iz lige ova uprava bi nestala. 100% sam siguran u to.
Neka bude ili-ili. Jedno od te dvije stvari će spasiti Milan.
Danas kad sam gledao Milanov službeni sastav došlo mi je da plačem.
Ja isto želim Milanu sve najgore. Tek sada shvaćam kako je mom prijatelju dinamovcu koji Dinamu želi sve najgore samo da bi Mamic odstupio medjutim...Želim tako i ja sve sto je potrebno da bi se vratili na vrh pa makar ispali iz lige. Valjda bi onda dosla nova uprava. Sjetite se Juventusa. A sad znamo gdje su i koliko su moćni.
Ac milan ne može dovesti vrsaljka. To je ogledni primjer rada galliania, ne može ni euro zaraditi, on baca novac u nepovrat. Eto mu agazzi, već traze drugog golmana.
Ac milan treba nove mlade ljude i investitore dok nije izgubio image. Što prije silvio ode to bolje. Ali možemo početi i sa gallianiem.
Pa ovoj ekipi treba 150mln da na nešto lici.
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/rea...46571.html
Takav je nekad bio i Berlusconi. Nije nikad dao 100mil za jednog igraca ali je dao 100mil za 3-4 igraca i to je bilo sasvim dosta da pokorimo citav svijet. Zasto je pobogu prestao? Kud je duplo bogatiji i mocniji od Pereza i on preko noci ostavi svoj "voljeni" Milan. Zalosno!
sto sam prizeljkivao...dogodilo se...osramotili smo se maximalno...i pippo govori da je zadovoljan igrom....sad cekamo potez uprave
Constant navodno prema Trabzonsporu, a Inzaghi očajno želi Armera.
cardozo kod vahe za 4 milijuna samo...strasan igrac...a mi pasivni...
Constant prešao kod Vahe u Trabzonspor. Službeno je, hvala Bogu.
(08-05-2014, 06:38 PM)dejo Wrote: [ -> ]Constant prešao kod Vahe u Trabzonspor. Službeno je, hvala Bogu.
a dolazi armero koji nije nista specijalno bolji od pomentog u west hemu nije mogao izborit se za mjesto nemoze ni u udinama ali nama ce bit prvi pik, strasna smo ekipa kad uzimamo igrace koji nemaju mjesto u udinama, znam da smo cirkus do sad bili ali ovo je previse