Ne dobiju priliku nego idu na bzvz posudbe a Galliani onda moze preplaćivat igrače ciji su agenti njegovi frendovi. Super plan. Paloschi je isto vrlo dobar igrač za rotaciju. Bolje da nam je u ekipi bio on nego onaj j... Robinho.
Cristante je najveci talent kojega imamo, i kazu i najveci u Italiji. Ako i njega uniste onda jebiga. Najbolje je da dođe Dzemaili, igračina, i da igra umjesto njega. I ako moze da ima plaću recimo 3mln godišnje. Niang ima tek 19god, ima vremena i za njega.
Darmiana treba vratiti svim silama, da igraju Darmian i De scglio bekove, da.
Za Costu sumnjam. Milan je predlozio plaćanje u roku od 4 godine. I poslali smo sluzbenu ponudu za mladog veznjaka PSG Rabiota.
Pa ne bi me čudilo, s vremena na vreme pljunemo veće pare za nekoga, jeste da ih bezveze potrošimo na pojedinca pa posle zbog bednih par miliona izgubimo nekog igrača ali daj šta daš.
Toliko vesti oko Milanovih transfera a ništa oko Darmiana tako da sumnjam da ćemo ga dovesti što je prava šteta jer imati njega i DES-a bi bilo sjajno. Pa jedan Abate bi isplatio većinu tog transfera ali takvi potezi su misaona imenica za ovu upravu.
Je l' gledao od vas neko uopšte Kostu? Čitao sam da mu se beži iz Ukrajine zbog sranja pa cena drastično pada a navodno je bila baš visoka.
Izgleda da je Torino popustio....Cerci je vrlo blizu Milana...nije pozvan za utakmice Evropa Lige....
Juce je cuveni Raiola bio u Millanelu i sat i pol razgovarao sa Mariom...pojavila se prica da je Milan dobio ponudu od Poola za 22 miliona eura ...
Sacchi je savjetao Pippa da mu treba kud i kamo jaci vezni red ako misli igrati sa 4-3-3...tvrdi da samo Cristante i De Jong se uklapaju u tu taktiku i nijedan drugi vezni igrac...jer u toj taktici najvise posla u odbrani i napadu ima vezni red...
I fkt ne znam sto ce nam tako neko krilo kad mogu vratiti Taarbata, logicnije bi bilo da dadnu neke lijepe novce za dobrog igraca u veznom redu...ne sjecam se kad su zadnji put iskesirali za veznjaka...
Zato dragi moj Maji, jer kod nas u upravi ne postoji ni jedna normalna osoba. Eto zašto plaćamo Cercia 25 mil €, a uopće nam ne treba. Svaka iole osoba je u ovim prijateljskim tekmama vidjela da nam fali vezni red i odbrana, al ne mi tražimo fucking Cercia. Mario za 22 miliona hahaha, žalosno. Pa taj čovjek treba da ide za minimum 30 al šta ćeš kad kod nas niko ne zna radit s igračima. Već da poslove to gore kako treba, dovuku Trabanta za 5mil€, nastimaju vezni red, Tj. Nek tu pljunu pare, i eto ti ekipa. A ako baš hoće image i prodavati dresove: pljuni pare i dovedi Falcaa i eto ti prodaja. Uostalom Falcao bi mogao igrat i sa Mariom, i kao jedini napadač, bitno je samo da ima Hondu iza sebe a ne sa strane, i eto ti golovi. Al Jbg. Tu mora klub platit igrača, a Galliani neće dobit ni € od njegovog managera. Zato nam Čelo i dovodi smeće, samo da može puniti svoj džep.
slazem se da nam cerci apsolutno ne treba...ako cemo dovest falcaa neka prodaju balotellija....ali nije ni falcao lud dvije godine za redom da ne igra ligu prvaka
odlaskom maria oslobadjamo 15 milijuna za place i dobijamo 20 milijuna za transfere...
bas me zanima koga cemo dovest sad....martineza ne bih htio...preskup je a i nije mi po gustu...
falcao bi bio najbolje rijesenje...ehh
Da su pametni ko sto nisu pa da daju 20 miliona za nekog dobrog veznjaka. Veza nam je jadna, jos ako uzmemo u obzir da Monta nema 3-4 mjeseca.
Vredi više naravno ali kockali smo se sa svetskim prvenstvom i Mario je uspeo da zasere.
Od korišćenja ovog novca zavisi kakav je potez njegova prodaja ali sa ovako nesposobnom upravom nisam optimističan.
Ako to budu Ćerći ili Martinez kako se priča neće biti veliki napredak s tim što oni zbog godina ni ne mogu kasnije da se preprodaju a niti da unaprede svoju igru. A i mislim da ne treba sve da ode na pojedinca, napadač je dosta skuplji a nije ništa potrebniji od par pozicija koje su nam kritične a zahtevaju manje para.
Bio je Oliveira, pa je bio Matri i sad čekam da vidim koju će nam sad budalu uvalit. Blago nama kad imamo Čelu. Maji nećemo mi u Ch. Ligu slijedeće četri godine, a možda i pet. Kažem ti, nema brige dok Galliani konce vodi

Mario ne vredi ni 10 miliona, sve predispozicije koje ima ponistava svojim sebiclukom i ego tripovima. U redu je ideja da se dovede u Milan jer je tvrdio da mu je to najdrazi klub, pa je bilo logicno da ce kod nas postati klasa, ali ostao je slina.
Decko ne voli fudbal, voli sebe, voli imidz, voli da dokaze da je u pravu. Jebalo te "u pravu" bori se za svoj tim govedo nevaspitano.
Nemojte plakati sto ga nismo skuplje prodali, i dalje je ovo preko njegove vrednosti.