Ma ja mislim da smo napravili dobar poso, uzeli smo 20 miliona, za toliko smo ga i doveli, dakle cista nula. A igra koju je pokazivo nije bas obecavala, tako d aje bolje napraviti prostora za neke druge igrace ili formacije...
U stvari, izgubili smo novac kad pogledas koliko je kostao i koliko smo ga prodali. Sto je cist idiotluk!
Covek je prvotimac, ima 24 godine, a Galijani ga proda tako smesno.
Potpuni raspad. Ako ne dovedu BAREM 3 dobra igraca za sredinu i napad, sredina tabele je najvise sto se moze nadati. Verovatnije ce biti izmedju 12 i 15 mesta
A meni je malo zao sto je otisao, ima on tu svjetsku klasu u nogama i njegovo ime je davalo znacaj ovom klubu, mnogi stoperi ga ne vole cuvati, znaju koliko je dobar, ali s druge strane, malo je bilo utakmica u kojima je zadovoljio, mislio je na neke druge stvari, kao da mu nogomet nije bio na pameti, bas je bio cudan igrac. Zato smatram da je ipak bolje sto smo ga prodali za te novce jer sta nama vrijedi takav dobar igrac kad on tu svoju klasu ne pokazuje na terenu. Sretno mu!
Mario Balloteli je otisao za 22 miliona eura plus bonusi u Pool...NISMO izgubili novac na njemu...i ako tu dodate 4 miliona eura platu jos 3 god to je onda 34 miliona eura ustede na Mariju...
Tako sad racuna Galliani...to je bilo za ocekivati...poslije Kake Sheve Silve i Ibre, odlazak Maria je bio samo pitanje dana...po meni je dobro sto se nisu odlucili za odlazak ELshe ili DeSciglia...
Mariov dres je bio prodavaniji 50% vise od bilo kojeg drugog dresa...
Mario je svjetska klasa to je neupitno....medjutim pitanje kolko Mario sa svojom glupom naravi i ponasanje je potreban Pippovom Milanu bez zvijezda...Kada se pogleda statistika od dolaska Maria u Milan postaje glavni igrac....samo treba pogledati broj utakmica 43 i broj postignuti golova 26 i jos plus broj asist i to je to...glavni kotac i igrac Milana bez sumnje...
Medjutim Mario nije timski igrac....Mario ostavi na cjedilu svojim glupim ponasanjem igrace...Mario nece trcati i raditi za ekipu....Kao i svaki drugi igrac ima plus i minus, ali sam ja misljenja da Pippov Milan treba i moze izgledati ratnicki...a pitanje mozel Mario u tome pomoci...
Nije problem sto je Mario otisao, problem je sto su ga prodali 10 dana do kraja prelaznog roka....nisu doveli krilo, veznog a sada moraju naci i zamjenu za napadaca....ako ce to biti formacija 4-3-3 taj napadac mora biti pravi golgeter....
Galliani je izjavio da J. Martinez napadac koji mu se trenutno najvise svidja...i to je nas broj jedan...kao alternative spominju se mnogi....Muriel, Torres,Borini, Chicharito, Negredo, Saldado itd....
Di Marzio je danas obajvio da su prve tri mete Milana u naredi 10 dana....Martinez, Cerci i Rabiot(i negdje se jos spominje Dzemaili) .... s tim da uvijek tu u pozadini ima dosta igraca...navodno Galliani je dosta igraca kontaktirao...Pippo je izjavio da zeli dobrog igraca u veznom redu...
Problem je ovde timeing....jos 10 dana do prelaznog roka i do prvog kola...Mi i dalje nismo doveli krilo kojeg svi tako spominju i pisu, nemamo postenog veznog i nemamo sad prvog spica...
Milanov problem nije odbrana....Milanov problem je vezni red...ako ne budemo imali rezultate to ce biti samo radi loseg veznog reda....taj vezni red je bezbroj puta ostavio odbranu na udaru....jednostavno bez Montoliva, De Jong ne moze sam...a Poli Saponara Muntari i Cristante jos uvijek nisu klase da nose vezni red...mada bi ja bio najsretniji kad bi mi pokazala da grijesim...
za nasu formaciju treba nam napadac sidrun koji ne treba biti golgeter ali treba trcati 90 minuta...to je bitnije od davanja golova...svojim kretnjama treba oslobodit prostor krilima i poluspici..balotelli je bio prestatican i dobro je sto smo ga prodali jer smo se uvjerili da bolje igramo sa pazzinijem....iz jednostavnog razloga sto trce neprestano....
@Kalla to sto si ti napiso je definicija golgetera....ako cemo realno treba nam Pippo....on je trco ko manijak i radio za cijelu ekipu a pri tome jos zabijao...to je Golgeter....Pazzini npr nije golgeter ali trci i radi puno za ekipu...
Ja iskreno nisam nesto puno pratio J Martineza...pa me interesuje jeste li ga vi ostali gledali?....Znam da vec par sezona zabija preko 18 golova redovno u sezoni...i na svjetskom nije igrao jer je bio u svadji sa selektorom...znam samo da svi navijaci Intera i Juventusa Boga mole da Martinez ne predje u Milan...
Milan Channel je objavio sljedecu vijesti....za napadaca dva imena : J Martinez i Destro, za vezni red dva imena: Dzemaili i Rabiot, za krilo dva imena : Taarabt i Cerci ...
Ja navijam za J Martineza Taarabta i Rabiota....sa ovom trojicom plus Alex Menez Diego Lopez i Armero ...i jos ako odu Zaccardo Mexes i Essien uz odaske Constanta...konacno mogu reci da mi se ako nista bar malo svidja prelazni rok
Mario svetska klasa!? Daj molim te.
Ajde da ne gledamo na njega kao ogromnog talenta i šta može nego šta pruža i dobićeš solidnog napadača u znamo sami kakvoj ligi. Pogledajte listu strelaca, u rangu je Đilardina a Toni i Di Natale ga šiju, ljudi na izdisaju. Ako brišemo penale još gora slika, jebeni Kaljehon ispred par golova. Mrzi me da gledam asistencije ali treba jedno 10 više od njih da ima da bi nadoknadio svoje kočenje timske igre.
Protiv ozbiljnih ekipa se nije video otkako je došao kod nas pa je i pitanje koliko ga ne vole čuvati dobri štoperi, aj da odvlači pažnju kao Ibra ali ovaj ni to.
cudi me kako nas niko ne povezuje sa etoom....a najrealnija je opcija...besplatan
ovih 45 minuta protiv juvenusa je mozda i najbolje sto sam ja gledao od milana u zadnjih 2 sezone..
Sta mislite je li slucajnost da cim je onaj ludjak otiso El Sharaawi je opet proigro?