to je to sad definitivno

u prvom se ispromašivali pošteno u drugom imali i sreće da nismo primili gol i onda napokon da casano i binjo nešto urade, al sad stvarno nije bitno ko je kako odigrao, samo su 3 boda važna i 18. titula
Uh bila me panika uhvatila...
Utakmica nista posebno ali bitna su 3 boda. Mislim da se vec moze cestitati na osvojenom 18. Scudettu.
ensare mozes pljujat koliko hoces pa molim te reci mi koliko puta je inter dobio ovako tekme molim te.Evo i danas , cekao je samo da neko nesto uradi i odma crven molim te , ovi bodovi su bili najbitni svima FORCA MILAN
Culi ste ona grmjava OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SALUTATE LA CAPOLISTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sve si doslo na svome
this evening AC Milan will be again resurrected and the DIAVOLI will raise all over the WORLD the DARK EDGE is near it will no mrsy !!!
CON IL DIAVOLO IN CORPO !!!
RISE UP DIAVOLI THE DARK EDGE is COMING FOR REST OF THE CLUBS IN THE ITALY.
cestitki momci a sad svi u crkvi oni koi su hristijani.... cestitki za uskrs
HRISTOS SE RODI !!!
MILAN SE SAMPIONI !!!
<3 <3 <3 <3 <3 <3
<3 <3 <3 <3 <3 <3
<3 <3 <3 <3 <3 <3
KONAČNO
TABLICA
1.Milan 74
2.Inter 66
3.Napoli 65
4.Lazio 60
5.Udinese 59
6.Roma 56
7.Juventus 52
Allegri: Još samo četiri boda
Minimalnom 1-0 pobjedom (gol zabio Robinho) protiv Brescije nogometaši Milan primaknuli su se dodatni korak prema naslovu talijanskih prvaka...
- Imamo lijepu prednost. Još četiri boda i naslov je naš - veli trener "rossonera" Massimiliano Allegri nakon subotnje utakmice 34. kola.
U ovome trenutku, četiri kola prije kraja Serije A, Milan na prvome mjestu ljestvice ima osam bodova više u odnosu na branitelja naslova. Inter je na 66. I protiv njih i protiv trećeplasiranog Napolija, koji ima 65 bodova, Milan ima bolji učinak u međusobnim ogledima pa će, u slučaju jednakog broja bodova na kraju sezone, naslov pripasti njima.
- Ono što je sada važno jest odmoriti se preko Uskrsa. U srijedu ćemo početi razmišljati o Bologni protiv koje će imamo novu tešku utakmicu jer su naši sljedeći suparnici u borbi za ostanak u ligi - dodao je Allegri.
daaa....konacno i taj scudetto..........nisam gledao tekmu i nemam pojma sta se dogadjalo ali pobjeda je tu i robinhu mogu samo reci bravo.donio si nam vecerasnjim golom naslov prvaka.al nije on jedini.hvala ibri hvala pato.hvala tiago silva i jos mnogima.fin je osjecaj biti prvakom i bome smo se nacekali.nadam se da uskoro dobivamo novu zvjezdicu na dresu.s malo ulaganja u ekipu i ne prodavanje najboljih igraca uvjeren sam u to.evo pijem i osjecam se fenomalno.scudettooooooooooooooooooooooo!!!!