Nema De Sciglio šta da se vraća jer on nije igrao zbog crvenog prošle sezone (i to nepravednog kad je skinuo onu loptu kao nekad Maldini) .
Kristante nije ispušio zbog De Jonga i Montoliva sigurno. Za njega nema mesta jer smo doveli jebenog Esjena, jer smo produžili Muntarija i jer smo uzeli Čelzijevog klinca koji i ako proradi teško će da ostane jer znamo šta je bilo sa Tarabtom.
Da dodam da s finansijske strane ništa nismo dobili jer njegova prodaja dovodi rezervno krilo tj. Bjabjanija.
Na kraju on verovatno ovde i ne bi ispunio svoj potencijal, neka ga u savršenom mestu za mlade pa kroz koju godinu za 20 miliona u vrhunski klub. Užas ali ništa novo u cirkusu.
Zaccardo navodno odbio Parmu :/
Sky reports that Zaccardo could change his mind and join Parma. Less than 3 hours until the transfer window for the Italian clubs closes.
Pojedinci na osnovu Cristantea pljuju po Gallianiju koji je napravio vrhunski posao. Budimo iskreni i priznajmo to. Kao da je Cristante Bog nogometa. Ali to ne znaci da branim Gallianija jer je puno toga zasrao zadnjih godina ali je ove godine napravio dobar posao. Klub kojem je zatvorena pipa ima bolji roster nego prosle sezone. To ipak nesto govori.
RT @footballitalia: REPORT: #ACMilan agree terms with #Atalanta for Giacomo Bonaventura
Proda se Cristante za 6M i dovede ovaj za 7

"Ovaj" Bonaventura je odlican igrac i nista manje talenat od Cristantea. Jos jedan sjajan potez Galiania, na kraju nam ludi Zacardo ucini uslugu. Proso je sve mlade selekcije Italije, ima i jedan nastup za prvi tim, ali to je sad najmanje bitno.
(09-01-2014, 08:55 PM)huss Wrote: [ -> ]"Ovaj" Bonaventura je odlican igrac i nista manje talenat od Cristantea. Jos jedan sjajan potez Galiania, na kraju nam ludi Zacardo ucini uslugu. Proso je sve mlade selekcije Italije, ima i jedan nastup za prvi tim, ali to je sad najmanje bitno.
jesil ti NORMALAN talenat sa 25
plakat cemo mi za Cristanteom za godinu dvije kad prede u Real ili Barsu za jedno 30-40 miliona...koji smo mi kurac od kluba postali, jednog od najvecih talenata koje smo imali prodamo za pisljivih 6 miliona, Liverpulu Balotelija za 20 a za aninimuse isti Liverpul daje po 30 miliona...
Znam dobro ko je Bonaventura, solidan igrač, ali rasprodajemo svoj talent jer se kao nema para, a ni dovoljna minutaža...
Bravo Galijani, ali ne zato sto je napravio nesto nego sto je kupio navijace ocajnim prelaznim rokom uzimaju otpadke drugih ekipa...prodati najveceg dragulja da bi celzijevog igraca razvijali, igraca koji od kad je doso u celzi odigrao samo 2 utakmice, jako pametan potez...armero propali igrac koji nije imao mjesta u west hemu, ali dobar za milana..Tores veca krampa od Matrije u zadnje 2 godine nadamo se da ce proradit hoce sigurno isto ko sto je i Essinen kako je doso u Milan..Bonaventura prosjecan igrac, Menez malo nadprosjecan igrac sa psihickim problemima...i na kraju jedini Pametan pozez Diego Lopez iskreno nije mi jasno kako je pristao doci..sve u svemu 1 igrac i ostalo ispod prosjecni igraci koji u nekadasnjem Milanu nebi mogli na klupi sjedit, ali bitno je da su navijaci zadovoljni a Galijani i pored cinjenice da je umalo prodat SES,DES..bravo Galijani za manipulaciju navijaca imas 10 a za prelazni rok 2 i to jedino radi Diega Lopeza..
Bio jednom jedan veliki klub, zvao se Milan..
A sad...sad je ostalo SAMO IME
Jebem ti Galliani sve živo i mrtvo!
Eto toliko od mene.
Cristante koji je novi talenat Italije prodat da bi se pokrili troškovi tvoji gluposti als Matri, Essien, Muntari...
Da Bog da ove godine upisali najmanje prisustva navijača na stadionu! Stoke jedne.
Razmišljao sam da odem gledat Milan - Juve, al sad mi ne pada na pamet
Crinstante je želio transfer!! Galliani je dva puta blokirao isti ali je dečko bio uporan, odbijao je posudbu i to je to.. Čemu plakati, po meni najbolji mecato u zadnjih par godina, prodajom Balottelia još bolji.. Ne znam kada je u ekipi bilo ovoliko agilnih i brzih igrača!!