(09-14-2014, 11:46 AM)Red and black fan Wrote: [ -> ]A bre niko da čestita našim košarkašima... 
Šta mislite je l' bijemo Amerikance?
Samo uci srcem u mec i odigrati muski, pa ako da Bog i pobjediti...
Steta pa necemo Milan moci gledati

Nikad nisam pratio basket nesto ali znam da igrate finale i to je prejak uspjeh.
Kažu da ce Torres sa klupe... Svasta.
Bravo bonera idi ti čuvaj alexa a casana ko jebe
boneraaaaaa....haha....a zapata i rami na klupi...bravo pippo majstore
woow nakon 2 gola za koje je kriv dobija crveni

nema ga protiv Juveta koje pojacanje

samo da ovu izdrze do kraja
KING KONG DE JONG
kakav gol meneza....jaoooo...ko zlatan
a nemogu da vjerujemo pa ovaj Lopez za kojeg sam mislio da ce bit pojacanje ispade veca rupa od Kalca...jos se uspio i povrijedit sam sebe...nakon ove utakmice nadam se Abiatiu na golu protiv Juventusa
ne bih krivio lopeza 100%...bar 50% krivice ide de scigliu i 15% grbavom terenu....nikad se lopta ne vraca golmanu a da ide u okvir gola...pogotovo pepajuca....
Da, da i De sciglio snosi dio krivice, lopta se ne vraca u okvir gola. A ne znam stvarno koji je k. Pipu. Sve je odlicno osim cinjenice da forsira mrtvog Boneru. Ali eto imali smo srece, njegov crveni je strasno pojacanje za nas. Da ga hoce cjepnut bar dvije utakmice da se Alex i Rami ili Zapata malo ustale. Sve u svemu jedna luda utakmica, ali bodovi se pisu. Primjetan je taj entuzijazam koji nosi Pipo sa sobom. Idemo sad Juve dobit i onda bi to vec bilo nesto.