neko ce reci...treci smo...sta bi vi htjeli? da imamo bod manje bili bi 9.
slijedi palermo na san siru kojeg moramo dobiti prije stanke....nesto se mora mijenjati...ne vidim nas na trecem mjestu na kraju sezone trenutno....moramo naci partnera de jongu umjesto muntarija...polija ce zamijeniti montolivo na zimu...
Slazem se da je trece mesto nerealno. Gledao sam kako su stajali timovi prethodnih godina u ovom periodu i ovo je 5 ili 6 bodova nize. Sa druge strane ako gledamo nas tim, oni su uvek lose startovali, pojacavali u ovom periodu i posle to drzali negde do marta, aprila.
Sto se tice same poslednje utakmice, cini se da je Tores forsirao sut. Prateci ga poslednjih godina, ne deluje mi kao sebican igrac i vrlo je moguce da je to radio na savet Inzagija.
Muntari je pustan da bude nas plejmejker i to je zavrsavalo dosta traljavo, dugim loptama na vec zaguzvani njihov sesnaesterac.
Ono sto ga vadi je da se makar, naspram El Saravija ne duri kad ga trener izvede. Ne znam kako igraca nije sramota da bude nadrkan zbog izvodjenja. Imao je sat vremena sta je pokazao? frizuru.
faraon je propali talent...to sam najavio prije godinu i pol dana kad je lovao messija na camp nou za dres nakon sto smo prokockali 2-0....mi smo za njega odbili dosta love....cijena mu pada svaki dan....menez je za njega doktor nogometa
saponara u prvih 11...nije ulazio sa klupe nikako ove sezone i sad u prvih 11...malo mi cudno...znaci igrat cemo 4-2-3-1 konacno
katastrofa....sredina ne postoji..zapata ocajan....dokaz da pippo ipak ne zna sta radi...imas jednu tekmu tjedno...umjesto da ih zgazimo...mi izgubimo...adio ligo prvaka sljedecih bar 5 godina...ako ne i vise
saponara na zadnjem veznom....e moj pippo...veze ti nemas o nogometu...i bas tu steka veza je saponara nije zadnji jebeni vezni....lik je poluspica ili krilo....vratite allegrija
ljudi moje ovakvo lose poluvrijeme ja u zivotu nisam gledao od bilo koje ekipe.....bez imalo zelje od prve minute se vuku po terenu...realan rezultat 0-5 doslovce...srecom diego lopez jedini na visini zadatka....ovo izgleda bas jadno....
e da...desciglio je za psihijatra...onako reagirat u toj situaciji kad gubimo 2-0...to moze samo mentalno lud igrac....
Da, najgora utakmice sezone. Zapata nas uništio sa ona 2 prodana gola ali nema izgovora za jadnu partiju.
Od Inzagija sam bar očekivao da prenese ekipi svoj mentalitet, da se bore do kraja, pritiskaju, imaju karakter... Ništa od toga.
Brine i to što nemamo jasan plan kako da priđemo golu, zavisimo od pojedinaca a svi napadači su nam trenutno u kanalu. Nemaš od koga da očekuješ da izmisli gol i vodi tim, Honda je stao a ostali su beda.
goste sampdoria pa doma inter....bude zanimljivo...ocekujem nista...tako da me i bod ukupno zadovoljava
nakon dvije godine faraon zabio gol...jeben igrac