vidic i bonera..tako lose stopere svijet nije odavno vidio...bonera ne igra protiv intera...a jedva cekam duel vidic-torres...ocekujem crveni karton vidica u prvom poluvremenu...
Niko ne spominje Essiena. Po meni je čovjek katastrofa, ne smije ući niti u jedan duel, spor, guši igru, nekreativan, blago rečeno katastrofa. Pa nije mi jasno kako može igrati ispred malog Ginkela, stoji to da mali nije taktički potkovan i i nije naviknut na ligu ali sam siguran da bi bio mnogo korisniji od ovog kretena.
I ja bih definitivno dao Niangu šansuu derbiju, možda čak u prvoj postavi umjesto Honde koji je u evidentnom padu forme, računam na to da bi grizao i borio se maksimalno da se dokaže.
I Menez je nakon odličnog početka uspio sve uprskati, tako da mislim da bi ovaj napadački trio najbolje funkcionisao u sledećoj tekmi.
Šaravi-------- Torres -------- Niang
na toj poziciji imamo essiena i muntarija...oboje su losi ali mi nekako muntari drazi igrac...tu nam treba pojacanje na zimu...de jongu istjece ugovor na kraju sezone...valjda ce produziti jer nam je prebitan igrac
Montolivo se oporavio praktički, Suso dolazi na zimu, još jedan dobar vezni je potreban i neki bek. Ali na trece mjesto ne računam jer je Pippo subjektivan i stavlja svog frenda koji svaku utakmicu zajebe gol i dobije crveni. Ma daj, pa mi igramo suicidalni nogomet.
Igra se od obrane a ne od napada to se oduvijek znalo. Da je ova obrana primila upola manje golova nego sto je mi bi bili 2-3 sada.
Ma Armera će šutnuti, razlog ni ne možemo znati ali je šteta što nismo iskoristili 3 solidna beka za rotaciju posle toliko godina.
Ja od Meneza ne bih puno očekivao, tako sebičan igrač donosi nešto samo kad ga ide pa može sam da uradi sve, inače propast. Kako igra još je i dobro u odnosu na očekivanja..
Ginkel nije ni igrao ove sezone (pola sata pišljivih), kao ni Niang, Pipo kao neko ko dolazi iz Primavere baš ima poverenja u mlade.
Doduše ne bih se čudio da ih isproba, tako je i Saponaru stavio bez odigranog minuta pa se dečko jedva snalazio, doduše uprkos tome je dobro odigrao ali eto ni to nije dovoljno da istisne strašnu konkurenciju u veznom...
Ma daj ba, sad je sve već jasno. Ovdje više nije problem u treneru, već u upravi. Pippo je sjajno vršio posao u mlađim selekcijama, a sad kao da nema pojma o fudbalu. Pa kod Allegrija i njega nonstop standardno igraju Bonera i Muntari. Allegri promjeni sredinu, i počne pravit rezultate. Vjerujem i da bi Inzaghi dosta toga mijenjao, i njemu je jasno da Bonera nema pojma, ali zna veoma dobro da mora da radi posao koji mu Čelavi naredi. Znači Bonera i Muntari moraju igrat. Inače leti sa trenerske pozicije. Ne kontam kako vam to nije jasno. Pa to se godinama vuče, jesi bio problem Allegri, al sad se još više, poslije situacije sa Clarencom, vidi da ovdje svu igru vodi Galliani, i niko ne smije da pisne
nevjerojatno koliko je hrvatska bolja od italije unatoc neznalici kovacu....najgora italija ikad..dokaz da serie a tone sve dublje i dublje iako mislim da dublje od trenutnog ne moze...
derbi a nigdje nikoga....svi u milanu?
Ma raspao se forum, evo moje sa drugog foruma možda neko odgovori.
Na kraju i realan rezultat. Derbi kakav gledamo već neko vreme, lepo se ogleda koliko su loše i jedna i druga ekipa. Prilika je bilo dosta ali igra je nikakva na obe strane.
Razočarao sam se što je posle ove utakmice jasno da je Pipo ziheraš. Jedno je pametno igrati bez rizika a drugo je da pri izvođenju auta nema nikog da se ponudi na pas, da se gol više čuva otkako si ga dao, da se nekoliko puta dešava da sa njihove polovine vraćamo Lopezu...
Kako je počeo meč oni su nas nadigrali ali su naši pojedinci napravili razliku čime smo preuzeli kontrolu. Prvo Lopez a onda Šaravi i Menez odličnim potezima posle čega se Inter nije sredio do drugog dela. Kasnije su odbrane na obe strane popustile i bilo je dosta šansi mada se napadači nisu proslavili. Kako se bližio kraj jasno je bilo da su i jedni i drugi zadovoljni, pitam se čime.
Dobro je što nisu znali da iskoriste mnogo bolji vezni red već im je Kuzmanović glumio Pirla, to je bila najveća briga pred meč.
Kovačić kako sam i očekivao još nije taj nivo da vodi ovakve utakmice, slabo.
Što se naših tiče Lopez je bio odličan, onaj gol bi malo njih branilo, lepo je posle linijaša Abiatija videti dominantnog golmana u vazduhu.
Rami se sasvim solidno snašao, ostavljali su mu prostor što je koristio kad je mogao, nije puno grešio, nisu ga pretrčavali u odbrani što je bilo za očekivati, ipak je opet pokazao da je kvalitetan fudbaler. DES čas dobro čas loše, doduše Palasio nije uradio ništa pored njega pa se može reći ok partija ali je očajan napred.
Mekses odneo gomilu duela, to radi vrhunski, van toga ništa posebno ali jedini pozadi bio bez greške. Zapata kao i uvek, dobro i greška koja dovede do gola. Inter ima bolje štopere ali su i naši solidno odigrali s obzirom na protekciju koju imaju.
Onaj duo na sredini očekivano užasan, prodaja lopti, nesposobnost organizovanja krštenog napada, šutiranje sa distance kao da ne postoje i naravno opet primljen gol van 16, ništa novo. Super što je Pipo smislio plan da i pored toga oni budu glavni organizatori, srećom Inter to nije znao da iskoristi.
Šaravi, šta reći, odličan posao pozadi, asistencija a pred kraj utakmice raspad. Ono se ne sme mašiti, imao još jednu izglednu situaciju, par puta pogubljen, a ponadao sam se da vraća formu.
Menez fino smestio u mrežu, više i ne tražim od njega. Samo da dodam da je genijalno najsebičnijeg igrača u timu staviti da igra u centru i razigrava, par lopti da je pustio kad je trebalo imali bismo dobre prilike. A mogao bi još par lopti iz slobodnog nebu pod oblake pa da neko drugi izvede.
Đakomo kao i uvek solidan, ništa više, odličan pas Stefanu koji nažalost nije pretvoren u gol.
Tores bedan, ono može odigrati igrač iz treće lige.
Nisam zadovoljan, posle ovoga smo još dalje od 3. mesta, nit' imamo čime da ga se dočepamo niti hoćemo jer nam je očigledno ovaj bod super. Pipo nas (prilično) loše vodi što je razumljivo ali ovo tvrdoglavo forsiranje nekih fiks ideja koje se iznova dokazuju pogrešnim mu se moraju zameriti, tako neće napredovati.