ova formacija je dobra..to je vise nego ocito...vjerojatno je pippo cekao montoliva da se vrati...ja bi probao sa faraonom u vrhu napada....menez na mjestu honde koji je za klupu...ostalo ok...
Bod odlican...plus 20 min sa igracem manje...i ovoj Romi u zadnje vrijeme dosta navlace....
Nova formacija dosta bolje funkcionise eto uzeli smo 4 boda od dva konkurenta za CL....
Mislim da Pippo treba vise forsirati ovu taktiku i sada u ovoj pauzi od 15-tak dana dodatno razraditi i ako dobije ljevog beka i jos jednog dobrog tehnicara tipa Brozovica u veznom redu...Takodjer treba se rijesiti jednog od Zapate ili Bonere...probati dovesti zamjenu za Pazzinia ili Torresa...takodjer Honde nece biti do februara...ako ovako nastave realno ocekivati Evropu sljedece godine a CL ako dodje jos bolje...
Sretan vam Bozic i Nova Godina...puno zdravlja i srece ...
Kakva je bila utakmica?I koju taktiku koristi Inzaghi, slabo pratim jbg imam dosta obaveza.
brozovica nikako ne zelim...precijenjen igrac...lijevi bek nam ne treba...de sciglia treba forsirati a armero je ok backup...honda je ozlijedjen? to je dobro(van forme je skroz)..sad treba staviti meneza poludesno a faraona u napad....bonaventura strasan igrac...ovo sinoc i protiv napolija je bilo dobro....protiv sampdorie i rome u gostima neporazeni i doma dobili napoli i remi sa interom...sjajno...moramo naci nacin kako da lagano pobjedjujemo male ekipe....liga prvaka nije realna jos uvijek...ali europa je...ja ne bi trosio parr na napadaca....cak mislim da bi ova formacija savrseno odgovarala torresu...ako ne onda forsiratj faraona u vrh napada...tu je i niang....mozda vratit paloschija a pustiti pazzinija....
taarabtu istjece ugovor na kraju sezone...moze pomoci dosta...to je i pokazao prosle sezone...protiv slabijih ekipa na mjestu bonaventure....
dejo...igramo bozicno drvce i izgleda stvarno dobro na terenu
I ja mislim da je Brozović precijenjen i ne treba na njega trošiti pare. Čuo sam da će Milan ovu godinu završiti u finom financijskom minusu. To mi nije jasno jer sam mislio da ne kupuju vrhunske igrače jer štede.
Pa dobro božićno drvce mu je možda i najlogičnija formacija, ovaku na prvu kad malo razmislim. Nakon Nove godine dolazi Sassuolo, pa gostovanje u Torinu, poslije toga dolazi Atalanta. Ako žele biti ozbiljni moraju uzeti svih 9 bodova.
Da, ova taktika se dobro pokazala protiv jačih, bar što se tiče defanzive. Juče ne bismo zabili 300 minuta, nikakvo plansko pokretanje akcija i na tome mora dosta da se radi.
Mene raduje što nismo primili gol protiv 2/3 najjača protivnika. Znamo ko su nam bili bekovi a opet u 2 utakmice svega par propusta protiv odličnih krila. Pokrivaju jedni druge i to je dobro, naravno taj napredak se ne bi video da nemamo ovakvog golmana.
Od Lopeza ništa manje nisam ni očekivao, usporila ga je povreda ali sad pokazuje da je jedan od najboljih golmana.
Kad Montolivo potpuno vrati formu a De Jong se opasulji biće još bolje.
Honda nije povređen nego ide na kup Azije. Jeste u lošoj formi ali ona aut linija ga guši i to je više nego jasno.
Džek je postao nezamenljiv, jako koristan timski igrač u svim segmentima, strašno pojačanje je ispao
Tesko zabijamo sa jacima jer Honda se realno pogubi, a nemamo pravu klasa špicu. Za mene je Menez 5 puta jaci od Honde, iako je Japanac isto vrlo dobar igrač. A najveci je problem ta veza. Nema tu igrača koji ce dati pas, smirit loptu.
Da imamo jednog jos pravog veznog, pravu špicu i jednog pravog stopera pa da onda obrana oze girat visoko onda mozemo pricat o napadu. Ovako cemo se boriti sa 3 mjesto. I tesko cemo ga uhvatiti.
Ma samo da ne gledam Muntaria, Essiena, Boneru i Torresa u MIlanu. Samo da njih otjeraju i dovedu 2 neka mlada i dobro.
Sinocnja utakmica Juventusa i Napolija me podsjetila na stare dane slave talijanskog nogometa. Kakav mec kru te jebo, e to je falilo "nasem" nogometu. Steta sto nije Milan u pitanju al neka, ima mozda nade za Italiju i njene klubove.
Prava tekma da. Izgleda da pokusavaju zamijeniti Torresa i Cercia... Sto kazete na to?
Tores je napadac koji je nesposoban da postigne gol. Ne moze biti gore od njega. Kukao sam i kad je dolazio.