AC Milan & Aston Villa: Are the only teams whose subs have failed to score or assist a goal in Europe's top 5 leagues this season.
Je l' moguće ovo? Pipo ruši granice...
de sciglia prodati ali za 30 milijuna a faraona pokloniti nekome...niko nije lud da ponudi ista za njega...
sumnjam da nase zamjene nisu zabile ni asistirale...treba provjeriti ako je ikome bitno...
za mesbaha ste govorili nakon prve tekme isto sto i sad za antonellija....tako da vase misljenje nije relevantno kakav je ko igrac
Tvoje sve jeste, jeste rano reći za Antonelija ali za sad je jako dobar, za Mezbaha ne znam da li sam ikad imao lepu reč.
Ne pratim toliko druge ekipe, baš me zanima da li ima goreg trenera od Pipa, jbg ali je tako. Čeka 80. minut za Ćerćija, to nije normalno.
Empolijeva četvorka nazad odlična i mlada, treba tu kupovati, pametni Juve već uzeo Ruganija.
Toliko je očigledan nedostatak tehničara u veznom ali jbg kad kreten ceo januar nije znao takvog da dovede.
Samo ću reći De Jong-Poli imaju manje pasova zajedno od njihovog Valdifiorija.
Džek standardno jedini da valja i da obavi sve poslove.
Destro se baš trudi i koristan je napadač ali se vidi da nije dovoljno kvalitetan napadač, nadam se da grešim.
Niang dosad zabio 2 gola u danasnjoj utakmici
Svi vide sta fali ovom timu i svima je jasno, ali one stare mazge samo po svom. Na ljeto ce opet dovest 4-5 krilnih igraca jer nama krila trebaju.

A fudbalski carobnjaci poput Muntaria, Esiena i Polia ce da nam kreiraju napade. Pa jedan Empoli nas uzima na San Siru, ljudi nam drze loptu preko 50%...kad sam danas vidio ovo, konacno sam se pomirio s tim da je opstanak u ligi veliki uspjeh za ovakav Milan. To je vec neko reko prije.
ovo sta Niang radi nije humano..
palettu ste nahvalili ko da je nesta nakon juventusa...sve sam vidio jucer...panj ko bonera...
pippa ste isto hvalili na pocetku...i ja sam...ali sada vidim da je najgori trener lige...
ja sam rekao da je opstanak uspijeh...jos 10 bodova bude dovoljno....
kaskamo za juveom 10 godina i pitanje je ocemo li ih ikad prestici...a za romom 5 godina...
Nema ništa do sledeće decenije, kad krenu prihodi od stadiona i smrt dođe po svoje

.
Doduše koliko je jadna liga može tu svašta da bude ali da postanemo neki faktor u evropskom fudbalu ne...
jedini spas za klub je smrt silvija...evo sad je odbio milijardu da proda klub sto je dokaz da ga stvarno ne zeli prodati..
navijaci pate boli ga ona stvar...sad je isplativo otvoriti umobolnicu u milanu odma do san sira jer samo ludjaku moze pasti na pamet da ide gledati uzivo tekmu milana....
Ma veoma moguce je da zele da izvuku sto vise od ove "pčele"

Nije Silvio od juce, koliko su samo puta demantovali prodaju kljucnih igraca pa za mjesec dana isti zavrsi u Realu ili PSG-u. Mislim da je to jedini spas za Milan. Koliko god su mi mrski ti bahati milijarderi, fudbal je danas takav da bez novca mozes samo stojati po strani i gledati Chelsea, PSG, Bayern, Real i Barcu kako osvajaju trofeje.
http://www.football-italia.net/62743/tae...l%E2%80%99
Kad bi ulozio barem 40-50 miliona na pojacanja to bi bilo dovoljno za pocetak.