Kompani sirovina svaku veću utakmicu zasere. Siti ima strašan tim ali u Evropi treba nešto više a i mogli bi stručnjaka na klupi da dovedu za promenu, bez toga džaba im sve.
pogledajte kakoo monaco igra...kad su trojica u sredini sinhronizirani sa obranom...to je zasluga trenera...a mi trenera nemamo....i jos mlada ekipa....
According to Gazzetta this week. while Inzaghi knew that Cerci was a bit behind in terms of fitness since he didn’t play much in La Liga in his few months there, he expected more of him in terms of performance.
The pink newspaper wrote that those close to Cerci are saying that the player feels ‘seduced and abandoned’ as he doesn’t get the minutes he was hoping to get, especially after Inzaghi publicly said several times that he asked for Cerci. Sky journalist Sandro Sabatini reported that after the game with Cesena there was an exchange of words between Cerci and Inzaghi in which the winger asked for clarifications as to why he was only given 5 minutes to play and showcase his abilities.
Sabatini wrote on calciomercato.com that “on Sunday, just after Milan-Cesena, Cerci screams at Inzaghi: ‘Don’t ever try to get me to play when the game is already over! The next time you send someone on, don’t make it me.’ The coach responded: ‘If so, don’t even enter at Milanello! Stay home!’.”
Kako me nerviraju ovi umisljeni igraci...jebote postao igrac u Torinu zaigrao za repku, otiso u Atletico nije kako treba sutno loptu, Milan ga vrati i dadnes mu sansu da se ponovo dokaze, Pippo mu pusti da igra tekme iako se vidi da je fizicki nespreman....
Normalno je da ce na promjenu taktike i 4-3-1-2 vise sanse u napadu dobit Destro kao igrac u sesnesterci i nas najbolji igrac ove sezone Menez...i iza njih Bonaventura sasvim logican izbor trojice naprijed...
Imaju trening pa nek se dokazu....Ako ovako Cerci nastavi ( a supruga mu je prozvala na Twitteru Pippa isto) onda je bolje da ode nazad vec u julu...jeste dobar igrac i bolji i od Honde i Nianga i sada od Elshe, al nije neka klasa pa da se ponasa kako hoce....
Ovo me strasno nervira, nemamo kapitena i nemamo igraca koji ce drzati ekipu na okupu, koji ce biti autoritet na terenu i izvan njega....zamislite samo u starom Milanu da se pojavi neko sa ovom izjavom i napadom na trenera kao Cerci...pa prvo bi mu Maldini samar opalio, onda bi mu Gattuso zaprijetio i jos bi Seedorf ga otresao na treningu...
Ma ne znam za vas...ali ja sam sve vise uvjerenja da su svi nasi problemi krenuli kad smo poceli da forsiramo ovu igru sa krilima. Ja licno vise volim gledati ekipe sa dva klasicna spica. Dok smo igrali onaj 4-4-2 dijamant bili smo skoro nepobjedivi. Doduse, to su bili vanzemaljci u odnosu na ove polovnjake koji sad igraju za Milan. Al opet mi se cini da cak i sa ovakvim sastavom bolje na terenu stojimo bez tih krila.
@Huss to je sto posto istina...bar po meni...Milan je godinama bio prepoznatljiv po jakoj sredini...ne samo kod Carla nego prije i kod Capella i Sachia...samo sredina, pa makar ih naredaj 5 ali mora biti jaka...i ono sto je bitno takodjer pogotovo kod Carla to je da bekovi moraju biti ofanzivni
Nekako sa pojavljivanje Elshe je pocelo to forsiranje po krilima(zato sam ii ocekivao dosta vise od njega ali nazalost to nista nismo dobili, pa sam zbog toga rekao da mozda treba razmisljati o njegovoj prodaji)..jer mi smo igrali sa dva napadaca ili sa jednim napadacem i iza dva ofanzivna i zadnju sezonu kad smo osvojili Seriu A....Ibra i Pato, ili Ibra i Robinho, iza uglavnom Boateng nekada i Seedorf...
I ja jedva cekam da zaboravimo tu igru po krilima...zato mi je drago sto je Pippo presao na 4-3-1-2 ... sa solidnim De Jongom i Montolivom i vrlo dobrim Bonaventurom mozemo uzeti prevagu na sredini terena ....medjutim Milan puno bas puno ovisi od Montoliva i De Jonga...
Svaka cast Italianima ove sedmice, 6 pobijeda

Jos da samo bude fin baraz danas u 13:00 pa da prođu dalje svi 5 ekipa. Vec sam pogledao 5 godina statistiku, znaci opet smo napravili strašan skok. Portugal i Francuzi nam više nisu prijetnja. Samo da je nekako stic Engleze i Njemice, i vratit 4 pozicije u ch. Ligi. Volio bi da finale bude Napoli - Roma
a o Milanu nemam Šta pricat. Ponašaju se ko ovi moji na terminu, ti ćeš igrat, ti neces igrat.... obična glupiranja jednog osrednjeg kluba
Nema šanse, Nemci će tek da dominiraju a Englezi i Španci su svakako nedostižni...
njemci su nedostizni....volio bi da borrusia izbaci juve....5 klubova medju 16 europa ligi je senzacija
Mislim da Englezi nisu nedostizni...sta vise...Tottneham je ispao vec kao i Liverpool, samo je Everton prosao u Liga Evropi...sto se tice CL Man City i Arsenal su blizu ispadanja, znaci samo Chelski ostaje...
Sto se tice klubskog fudbala i bodova Spanci su nedostizni...sad imaju 3 ekipe koje se bore prvo mjesto u CL, prosle god dva finalista iz Spanije...isto tako dobru su gurali u Liga Evropi...Atlethico Bilbao i Atletico Madrid su im digli bodove...sad tu solidno gura Sevilla i Villareal...
Njemci opet s druge strane naprave uspjeh ali samo do neke tacke...Schalke BvB i Leverkuzen tesko da ce dalje od ovog plasmana, jedino Bayern tu moze daleko dogurati...sto ce tice Liga Evrope samo je Wolsburg ostao i to ide na Inter...
Znaci suma sumarum...Englezi su itekako dostizni na ovoj listi jer ce ubrzo spasti na 3 mjesti....Spanci i Njemci su ipak daleko ispred...
Talijani kroz Liga Evropu mogu vratit bodove...tako su to uradili Spanci...Real i Barca kolko doguraju u CL, a ostali ginu za osvajnaje Liga Evrope...tako slicno i u Italiji treba da bude...Juve i Roma kolko naprave u CL kao i 3 predstavnik, a ostali koji igraju Ligu Evrope mogu daleko dogurati, jer dosta ekipa iz sredine tabele u Italiji je jace od ostalih liga, prije svega jer je veoma jaka konkurencija za to 3 mjesto...i velika je borba...tako da to moze samo donjetu uspjeh klubskom nogometu u Italiji...identicno kako se izrodio Atletico Madrid u toj zelji da se stignu Barca i Real...tako sam siguran da su se u Italiji vec sada imao mnogo ozbiljnijeg Lazia, Fiorentinu,Samdoriu, Genovu ... prosle godine je borba za Liga Evrope bila strasno zanimljiva...sjetite se samo kako je Torino otislo u Liga Evropu...isto tako ove godine na tabeli razlika izmedju 4 i 11 je samo 7 bodova a ima jos 12 kola do kraja...
Jebem ti fudbal kad jedan Poli za 45 min ima manje izgubljenih loptih, losijih pasova i jos plus vise trazi rjesenja prema naprijed od jednog Montoliva...Ja ne znam koji kurac igra Montolivo...kao samo sto se oporavi pa odma uskoci u sastav jebo to...uopste ne pruza partije i ne zasluzuje da igra u prvi 11 bezobzira kolko mi losi bili u veznom redu...
Boccheti igra dobro na poziciji ljevog stopera...I nije mi jasno zasto ocigledno fizicki loseg Alexa stavlja u prvi 11...niti je vise jak u duelima a o brzini da ne pricam...