pogledaj koliku prednost imaju englezi...talijani su cetvrti i nemaju sanse nikad doci medju 3 opet...treba se poklopiti par sezona losih rezultata engleza ili njemaca i paralelno super sezone talijana...nemoguce
Milan da je sacuvao prednost u svim utakmicama ove sezone u kojima je poveo imao bi tacno 16 bodova vise nego sada i to bi bilo dovoljno za trece mjesto...
Jos jedan dokaz nezrelosti, neuigranosti ekipe i nezrelosti i neiskustvu trenera...
Ja se fkt stalno nadam evo sad ce uvezat 2,3 pobjede sad ce to krenuti pa ce bolja biti pozicija na tabeli, ali nista....Evo krenuo mart mjesec i dalje mucenje i nista...Ako na kraju doguramo do 6,7 pozicije to se moze smatrati kao maksimum iz ove sezone...
Sad se tek vidi da Seedorf uopste nije lose radio iako je kao i Pippo bio potpuno neiskusan cak i vise od Pippa, ali je trazio pojacanja, trazio je Stampa i Crespa u strucnom stabu a to nije odgovaralo Gallianiu...i samo nametanje Pippa da vodi on ekipu za nekih 0,5 miliona eura mu se sad odbija odglavu...uopste nema zastitu od Galliania, cak sta vise samo mu je on napravio vise belaja jer dovodi igrace samo da ih dovede a trazi od njega i vrsi pritisak da mora biti 3, Pippo je uletio tu mlad za trenera i neiskusan...ja sam siguran da je Pippo veliki radnik i na trenigu...vidi se da zivi utakmicu kad je vodi pored aut linije stalno pokusava da pomogne ali je tu uletio prerano i neiskusno...Galliani mu je napravio offside zamku i on je duboko usao u offside ovaj put...
I Galliani je vec sad rekao da status Pippa zavisi od rezultata( mada to nikad nije izjavio npr za Allegria)...znaci na kraju sezone bas kao i prosle god sto je otisao Seedorf otice i Pippo...jos jedna zvjezda i legenda kluba potrosena, jos jedna sezona propala....i onda na pocetku sljedece sezone krecemo od pocetka i iznova...pa dokle vise...mi evo vec trecu sezonu svaki put krecemo iznova i od pocetka....odu legende kluba, pa odu Ibra i TS, pa ne igramo u Evropi, pa Galliani najavi ovu sezonu da ce biti maksimum 24 igraca u rosteru a mi ih sad imamo 32....i vec tri sezone su potpuno izgubljenje za jedan veliki klub kao sto je Milan...nema strategije vodjenja ekipe i formiranje igrackog kadra...bojim se da ce posljedice tek se osjetit u narednim godinam, to jeste nema CL, nema klasnog igraca u ekipi, nema novca a kamoli titula...
Jedini izlaz vidim da prvo ode Galliani, pa da onda Berlu proda dijelove Milana da imamo vise kesa na raspolaganju....i posto je vec sada sigurn da ce Milan ponovo po treci put zaredom krenuti od pocetka u septembru ja se nadam da je to posljednji put...
Rekao sam da @Kalla i jos par momaka su prestogi kad kazu da je bitan samo opstanak, ali nazalost i ja sve vise i vise mislim isto...
Da su htjelo da ovako upropaste Milan nebi uspjeli...
Forza Milan !
Galiani je super prošao sa Pipom koji je tako ambiciozan kao budala uleteo u ovo da bi ga iskoristili. Klub nikad gori u poslednjih ko zna koliko godina a situacija relativno mirna, Pipo miljenik navijača iako radi užasno loš posao i dalje ima kredit.
I jebem ti neka više odustane od 3 vezna i kombinacije Menez-Destro, treba 10 utakmica ovako jalovo da napadamo da odustane od toga. Kad vidim ko sve izleće na teren smuči mi se, polovinu ne mogu ga smislim. Ekipa kojoj su Honda, Pacini i Ćerći na klupi ne zabije gol Kievu, pa genijalno.
Seronje iz Rima, ista priča kao sa Napolijem, ništa dok se ne srede Milan i Inter.
Čekaju oni 70. minut da prime gol da krenu fudbal da igraju, pa nisu slučajno vezali silne remije.
I koja je filozofija bila uzeti Manolasa ili De Vrija posle svetskog kad su svi videli o kome se radi, za godinu-dve najbolji štoperi u ligi, mi jurimo Aleksa i Boketija jebo nas Boketi.
Gabriel briljira u Seriji B ako ovako nastavi, Lopez ce sljedece sezone na klupu

pippo odlazi ako ne pobijedimo...bravo muntari...forza hellasverona
LOL ti mislis da je Inzagi glavni problem ovog kluba
Nazalost desilo se tacno onako kako su Galliani i Berlusconi zelili da ispadne ako krene po zlu....Navijaci, novinari svi razapinju i pljuju Pippa....A Pippo je posljedna karika u lancu problema ovog Milana...Sad ti isti navijaci i novinari pozivaju Seedorfa da se vrati a ovako su ga na ljeto isto pljuvali...
Pippo nije imao nikakvu podrsku od Galliania i Berlusconia...Cak je Galliani rekao Pippo ima ugovor ali sve zavisi od rez. (jel se mozete sjetit da je to uradio Allegriu? ..naravno NE)....uopste ga nije zastito i dao mu podrsku u medijima nego se samo sklanjao u stranu...PICKA CELAVA...
Ove sedmice je dva puta dosao u Milanello i imao sastanak sa cijelim strucnim stabom i doktorima...jedan dan svi zajedno, drugi dan cak 9 sati sa svakim clanom posebno...novinari su ga prozvali detektiv...pa gdje je to normalna atmosfera u klubu prije utakmice...
Naravno da bi neko drugi uzeo vise bodova nego Pippo s ovom istom ekipom, svako ko je gledao fudbal zna da treba proci vrijeme odredjeno da steknes iskustvo i da je u trenerskom poslu vrlo bitno...Pippo radi sa ekipom i to mu niko ne moze uskratiti, taj rad ce se njemu vratit i pokazati kad tad ali treba imati strpljenja....Galliani je picka jer zna da Pippo ima platu od 500 000 eura ( ne vjerujem da je i jedan trener imo manju), zna da je neiskusan i da treba vremena ali nista mu nije ponudio ni dao...
Milan bez strategije u poslovanju i bez strategije u kupovanju igraca nece i ne moze daleko dogurati ma ko god da sjedio na klupi...Pippo Carllo Montella Conte Klopp uopste nije bitno...
Barbara je izgleda uspjela da nagovori Silvia da krene prodavati klub i o nacinu i modelu prodaje, zeni svaka cast jedina koja radi nesto za buducnost Milana...Prodace ga bogatasima sa Tajlanda...u naredne 4 godine 25% svake godine po 250 miliona eura...za 4 godine ce isplatiti ravno milijardu eura...tako ce polako ulaziti u klub, Sivlio nece odma otici i bice predsjednik jos neke 3-4 godine...
Ma sve su vece spekulacije oko prodaje. Nama je to jedini spas, al pod uslovom da i taj novi vlasnik pocne ulagati.