(03-21-2015, 01:06 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ] (03-21-2015, 01:01 PM)dejo Wrote: [ -> ]Navijači pozvali na bojkot svega vezanog uz Milan, traže transparentnost itd. Bit će zanimljivo u kojem pravcu će se to razvijati. Nekako mislim da se neće svi pridržavati tog bojkota.
http://acmilan-balkan-fans.blogspot.com/...ivaju.html
Pročitao sam još jučer. Sve su dobro rekli.
ajde fala kurcu da se nesto pokrenulo....
Kako Niang i Saponara igraju dobro na pozajmicama a kod nas ne dobijaju sansu?
ona dva promasaja na kraju tekme odraz su stanja u klubu...
(03-22-2015, 04:02 PM)huss Wrote: [ -> ]Kako Niang i Saponara igraju dobro na pozajmicama a kod nas ne dobijaju sansu?
DES i Šaravi kao vrhunski talenti stagniraju već 2 godine kako neće ostali, trenutno je u klubu sve trulo.
Sjećam se Shaarawya kada je tek počinjao igrati. Čovjek je imao super tehniku, dribling, sve. Onda smo ga napumpali sa 10kg mišića, počeo se ozlijeđivati i od njega su napravili lijevog beka jbt! Da igra na strani sa onim Muntariem, Antoniniem itd. Sramota. Des ozlijeđen, Saponara 2 gola + asist, Niang igra vrlo dobro, gledao sam ga 3 puta.
Čini se da smo prodali klub. Sada manji dio, postotak, a u sljedećih 3, 4 godine i većinu. Mr. Bee je taj neki broker koji vodi poslove, a nekakav Pink je Kineski milijarder koji ce uloziti lovu. I predsjednik Kine je odobrio ulaganja bla, bla. Tako svi pisu, a postoje i slike nekakvog sastanka sa Silviom. Valjda su dogovoreni i neki uvjeti pod kojima moraju Kinezi ulagati u momčad, stadion itd. Doyen sports je firma koja drzi nogometase poput Falcao-a, Kondogbie itd., i s njima bismo kao surađivali. Toliko, ukratko, o tomu koliko sam ja pohvatao.
Sud i dalje prosvjeduje, i to direktno protiv Galliania. Za Maldinia kazu da nemaju nista protiv. Mislim da se Gallianiu uskoro dani odbrojani. I to je dobro, dosta vise sranja.
Evo izgleda da je i matori potvrdio prodaju kluba u nekom privatnom razgovoru, tako da sve to postaje zvanicnije. Nadamo se samo da ce to biti brzo i bezbolno pa da i Milan opet moze izdvojiti barem 15 miliona za nekog igraca a da ne prosjaci.
(04-02-2015, 02:10 PM)huss Wrote: [ -> ]Evo izgleda da je i matori potvrdio prodaju kluba u nekom privatnom razgovoru, tako da sve to postaje zvanicnije. Nadamo se samo da ce to biti brzo i bezbolno pa da i Milan opet moze izdvojiti barem 15 miliona za nekog igraca a da ne prosjaci.
Jeste da sad deluje da je samo bitno prodati klub ali od toga ko je kupac zavisi budućnost...
Nista jos nije zvanicno...ali sve je izglednije...nema vise demantovanja od strane Finavest i Berlusconia na sve price...Berlu ne zeli da odma proda Milan nego da novi vlasnik polako ulazi u klub i da proda 75% za 1,5 milijardu eura...to je pravo dobra cijena i za Berlusconia i za kupca...Ne zna se ko ce biti novi vlasnik...ali ono sto se zna Milan ce da ima vlasnika sa istoka, tacnije Kine...cak 4 covjeka(tajkuna) pregovara oko kupovine Milana...
Veceras se nakon Mr.Bee i Mr.Pinka ...pojavila prica da je novi kupac Richard Lee, vcrs je vidjen kako izlazi iz vile Berlusconi u Arcore...cak je bio gost 27 oktobra na San Siru i gledo Milan...
Ono sto je sigurno da Berlu nece prodati sve dionice Milana vec 75% odnosno vecinske i da ce samo Barbara sa svojom ekipom zadrzati pozicije ostali su svi upitni, pogotovo Galliani...
Danas je objavio i Guardian, tako da je ovo vjerovatno jos malo pa Offical...http://www.theguardian.com/football/2015/apr/02/milan-silvio-berlusconi-milan-chinese-takeover?CMP=share_btn_tw
Ustvari sve se svelo na borbu konzorcija iz Kine i Tajlanda...Mr.Pink i Lee su iz istog konzorcija iz Kine, a Mr.Bee predstavlja Tajland i navodno je u prednosti nad Kinezima...
U subotu u 15:00 Palermo