Mihajlovic je prije godinu dana bio trener Z klase i sada je odjednom jedan od jacih trenera? Malo morgen. Nista na nacionalnoj osnovi samo kazem da je to glupost.
Igrači nemaju karaktera jer su škart igrači! 90% njih. Treba ostaviti golmana, De Sciglia, Antonellia, Montoliva, DJ-a, Shaarawya, MENEZA i vratti Nianga. Priključit Mastoura i Mastallia i to je to. Ostali mogu u Cesenu.
Menez 20 miliona kao vredi, fino bih ja to prodao

.
@Mrki ...niko nije reko da nisu skart igraci...i tesko je bilo kojem treneru raditi sa takvom ekipom, a kamoli nekom neiskusnom kao Pippu...zato je nelogicna mi tvoja izjava da Pippo nema pojma itd...Pippu treba vremena i to je sve...doso je u najgorem trenutku kada nema Evrope, kada nema novca i kad su mu dali skart igrace i sada kada nije uspio sad je los trener...ja tvrdim da to nije tacno...naravno pravi greske koje su rez neiskustva ali je strasno vrijeda i samo radi, a to ce mu se kad tad isplatiti...
Moja poenta nije da je Mihajlovic neki super mega extra trener...tavkih je trenutno mozda 5 u Evropi Anchelloti, Mou , Simeone, Klopp pa i ne znam jos koga to da nabrojim...ali Mihajlovic se pravilno razvijao i trener je koji takodjer puno radi sa ekipom...
Ja sam ga samo uzeo za primjer...njegova karijera ide kao pomocni Intera, pa Bologna, Catania, Fiorentina pa evo sad Sampdoria druga sezona...a poceo je sa trenerski radom 2006...ili Montela poceo je 2011 sa radom Roma vrlo kratko, pa Catania pa Fiorentina evo 3 sezona...
Ima tu jos par imena koji rade vrlo dobro sa ekipama koja ne trose neke ogromne novce, koji pomno i polako traze svoja pojacanja i cije ekipe se bore...pa i nemaju oni takodjer neku super ekiipu ali se bore ....
Ili evo ti jos bolji primjer Stefano Pioli Chievo, Palermo, pa Bologna tri sezone...i ispadne iz Seria A sa Bolognom....predje u Lazio istrpi Andersona i dobije trenunto najtrazenijeg igraca. ima odlicnu POSLOZENU momcad...trazio De Vrija (vjerovatno jedan od bolji stopera u Italiji), trazio Parola zadrzao Klosea, trazio da ukljuci par juniora u ekipu...Kad mu se povrijedio Djordjevic nije dobio ni jednog napadaca vec je pola sez ostao sa Kloseom i Pereom...i ja vjerujem da ce na kraju sezone biti drugi iza Juventusa i ici direktno...a ne prati ni njega bas najbolje uprava Lazia...ne dovode mu bas neke strasno dobre igrace...
To je moja poenta....SVI MI KAO NAVIJACI NISMO PIPPU DALI VREMENA, A LOGICNO DA MU TO VRIJEME TREBA...POGOTOVO KAD SE NA POJACANJA JEDVA ULOZI 10 MILIONA EURA...I IZA NJEGA SEZONA U PRIMAVERI...
Hocete najbolji primjer da je za novog trenera potrebno vrijeme...Van Gaal..iskusan i uspjesan...ulozeno skoro 200 miliona eura u ekipu, pa opet jedva da se bore za to mjestu koje vodi u CL....
Ili evo Benitez...dobio je Higuaina, zadrzali su Hamsika i sve one mlade nade Napolia...ali on hoce neke Spance u ekipi i skoro svaki su mu zelju ispunili...i sta biva...ispada iz CL...ove god se nece kvalifikovat za CL...igra citavu sez toplo-hladno...osvojio kup i super kup i to je to...gura nestu u toj EL ali i tu su isli na ruku protivnici...
Al je zato Pippo nema pojma i Pippo je glup...isto kao i Seedorf prosle sezone....Pippo ce otici na kraju i ja bi najvise volio da ode u neku osrednju ekipu da bez pritiska stice iskustvo i da se vrati u Milan za par godina...Seedorf me licno razocarao jer se nije nastavio raditi kao trener....
Upravo i jeste poenta da u danasnjem fudbalu treneri Z klase mogu ako rade i sticu iskustvo postati veoma dobri i zahvalni trener....mozda nece nikad nesto veliko osvojiti, jer je za takvo nesto potrebna i doza srece
Maji dobro si pisao i evo slažem sa sa dijelom toga, a nešto više ću napisati kasnije večeras jer sada idem malo svirati s ekipom. Rock n roll and forza milan!
I navijamo za Violu protiv Jubeta, večeras je kup u 20:45.
Maji dobro si pisao i evo slažem sa sa dijelom toga, a nešto više ću napisati kasnije večeras jer sada idem malo svirati s ekipom. Rock n roll and forza milan!
I navijamo za Violu protiv Jubeta, večeras je kup u 20:45.
Ne znam za Ibru ali Silvu svakako očekujem kad tad...
Muntari ipak nije pozvan protiv Sampdorie, bravo bravo bravo. Napokon su počeli razmišljati kako treba. Onakva vrsta igrača nam ne treba, i treba mu odma poklonit sat i rastat se od njega. Smislit ga ne mogu.
večeras sve osim 3 boda je propast sezone. Kao što su rekli, od sada nam je svaka utakmica finale.
jebo vas cerci...vratite nam torresa....
kakav gol....haha...pippo gleda nije mu jasno...miha gleda...ni njemu nista nije jasno...kakva samo mi sprdnja od kluba majko mila....
Ja se samo molim da ne odemo u Euro League slijedeće godine. Pa čovječe to bi bila sramota za klub, nas bi Mechelen i Žilina nabijali. Ovo nema veze s fudbal om. Evo 68min ja još nisam vidio ništa ozbiljno sa naše strane.