Ja Meneza isto ne krivim. Prvo, vecina nasih "ultrabrzih" igraca ga ne moze uopste pratiti tako da vecinom sam istrci kontre. Drugo, pokazalo se i kada im da loptu po boku oni se spetljaju i izgube je...tako da je covjek shvatio sto manje dodaje bolje po tim

Dan derbija, fina atmosfera, ni da me dotakne...
Kako smo samo losi...nisam sklon bespotrebnoj kritici, ali ovaj Milan je ubjedjljivo najlosiji otkako ih pratim, a to je preko 20 godina. I to bez premca...
Navodno ovaj Bee preuzima za par dana, Kinezi se takođe guraju u poslednjem trenutku. Šta znam, oni su mi nekako sigurnija opcija, sa sve tim projektom razvitka fudbala u Aziji, s druge strane o Beeu nema puno informacija. Ko će ga znati šta valja...
Točno, u nedjelju se igrao gradski derbi, a ja sam se toga sjetio negdje oko 22 sata, kada sam se sjetio provjeriti rezultat na livescoreu. Sve u svemu, vjerujem da nisam jedini koji se nada i priželjkuje što brže preuzimanje kluba od strane gospodina Bee-a. Valjda će on napokon uložiti nešto u ovaj klub, a najviše od svega mi se sviđa što će Galliani završiti svoju karijeru, a dolazi nam veliki Paolo Maldini.
Čisto da vam predočim koliko je nisko pao klub. Počeo sam predavati u jednoj osnovnoj školi, klincima od 5. do 8. razreda i oni nemaju uopće pojam o Milanu kao jednom velikom klubu. To su djeca između 10 i 14 godina, dakle već postoje generacije koje smatraju Milan provincijskim klubom i to me kao velikog navijača Milana iznimno žalosti. Svima je na pameti ova Barcelona, Neymar i šta ti ja znam...ali pozitivno me iznenadila jedna klinkica koja navija za Milan. Njoj je petica osigurana.

Haha, nepotizam za decu koja navijaju za Milan
(04-21-2015, 02:44 PM)dejo Wrote: [ -> ]Čisto da vam predočim koliko je nisko pao klub. Počeo sam predavati u jednoj osnovnoj školi, klincima od 5. do 8. razreda i oni nemaju uopće pojam o Milanu kao jednom velikom klubu. To su djeca između 10 i 14 godina, dakle već postoje generacije koje smatraju Milan provincijskim klubom i to me kao velikog navijača Milana iznimno žalosti. Svima je na pameti ova Barcelona, Neymar i šta ti ja znam...ali pozitivno me iznenadila jedna klinkica koja navija za Milan. Njoj je petica osigurana. 
U nekoliko navrata, iako sada trenutno ne radim u školi, ali jesam profesor, sam isto doživio kod djece u osnovnoj školi. Chelsea, Real, Barca, Neymar... Takve ni ne prozivam, kao da ih nema

Milan je kultni klub na Balkanu bio, zbog balkanskih igrača svjetske klase koji su tamo igrali. I ovo su napravili, fuj... Izgubit će renome i publiku, zato nas treba što prije prodati. A sada, hoce li taj netko uložiti novac ili će se praviti blesav kao i ovaj Trohir (iako on nesto jos i kao ulaže) to cemo vidjeti.
Ajde Pippo napusti klupu. Nemaš ti muda da izvadiš Meneza. Čovjek radi sta hoce na terenu. Šuta, dribla, uopće ga ne zanima timski igra. I takvog pacijenta ti ne smiješ da vadis s terena? Ma idi nosi se Pippo i ti i tvoje stizao je rezultata sa 5 napadača. Nemaš ti pojma o fudbalu.
oficijelno mi je ovo zadnja tekma Milana ove sezone
Cudi me da ima jos pojedinaca koji misle da je trener najveci problem ove ekipe!?? Pa cak i slijepac vidi da za ovaj Milan igraju procjecni igraci i ne postoji trener na svijetu koji bi tu nesto mogo promijeniti. Najbolji primjer je Alegri kojem ste isto jebali majku prije, a sta covjek radi sad s ekipom koja ima igrace?
Podržavao sam i ja Alegrija i jeste činjenica da imamo mnogo mediokriteta ali su to sve igrači za duplo bolju poziciju na tabeli.
Pipo je možda najgori trener u ligi i glupo je ne kritikovati ga samo zato što ima dubljih problema. Čoveku do pre mesec dana izmene donele 0 bodova, to bre nije normalno.
A ovo je muka za gledanje, tačno ne uživam ni malo al' aj biće bolje valjda...