Barca ima sudije na svojoj strani. JA Real ne mogu smislit. Gade mi se. Volim pogledat Barcu, jer igraju divan nogomet, jer je Messi cudo, ali ono jucer je bila sramota.
Da li je crveni ili nije? Kao prvo Pepe vec 2 utakmice za redom lomi Barcine igrace, ali nisu to normalni fauli vec nasilnicki startovi, punom grubosti, ljutnjom, ono bas da povrijedi igraca (skocit i koljenom zviznut Villu u glavu, za mene to ne moze bit normalna osoba) i sve te utakmice dobija maksimum zuti. Jucer kad je Stark svirao faul, nisam vidio tacno, ali mi je izgledalo grubo i povikao sam kad ce se naci sudija koji ce Pepeu vise dosudit crveni, i desi se... da li je bio crveni? Nije, jest jaci start ali nije crveni. Ali Pepe je sam kriv. Zna veoma dobro da su ga sudije uzele za zub radi njegove agresivnosti i da jedan zesci start ce jednom morat kulminirat u crveni, i to se jucer i desilo. Nazalost, jer nije bio crveni, ali Pepe ga je jednom morao dobit za svoja djela.
Drugo bilo mi je vise muka Barcini igraca i njihovog valjanja. Svaki faul se valjaju po terenu. Istina jest da je u sve 3 utakmice bio moto: lopta smije proc, ali Barcin igrac ne. Tako da su svi bili faulirani kad krenu naprijed. To sa sobom donosi zute kartone. Ali sto je previse previse je. Ja bi onom Pedru dao zuti i naredio mu da napusti teren jer slijedeci pad mu je crveni. Pa onaj mali nema pojma o fudbalu ( a donedavno sam ga hvalio)
Trece Barcin nogomet. Wooow koja igra, ali zbog cega? Jer se niko ne usudi napast ih u njihovoj polovici. Zbog toga se oni i mogu onako dodavat i sve izgleda divno i bajno. Real je to skontao i u drugom poluvremenu napao ih odma pri prvom dodiru Puyola i Piquea, i Barca se pocela gubit. Nazalost ti napadi su trajali samo 10 minuta, i onda je Barca ponovo krenula svoje. Jer Pep je kreten. Pa Ancelotti je za njega umjetnik. Taj idiot 4 godine vuce jednu te istu formaciju, islo il ne islo, samo se tako igra. Jebote njega Hidink zaustavi, zatvori mu putanju, nema vise brzog dodavanja, smisli nesto drugo, ali kakvi... ovaj i dalje gura svoje. hahahha pa to je moron na klupi. Nedo mi dragi Bog da onaj celavac dovede onu flasu na nasu klupu. Pa ja bi odma otpisao sezonu sa 10 mjestom.
Crveni Mourinhu je ne samo ne potreban, vec uzas UEFA-e. Cista sramota. Bilo mi je zao gledat tog covjeka

Ma zna se da je takav, zna se da on tako postupa i zbog toga ga volimo (tj. mrzimo, preziremo ili ga ismijavamo) sto je na klupi. Jer on je pojam tamo. I zbog cega ga tjerate sa klupe? Digao je prst i kimnuo glavom sudiji: OK, shvatio sam (ironicno). Pa dobro, on to tako radi i smijao sam se tome, ali kad mu je dao crveni. E ono je stvarno zalosno. Ubili su jedan dio fudbala. Toliko zele spektakl i zar na terenu, a onda ga UEFA sa svojim sudijskim postupcima sama "usere". Iskreno, po prvi put cu navijat za Manchester. Iako mi se ne gleda finale jer je sramota.
Real - Barcelona 3.dio je jedno zalosno poglavlje danasnjeg fudbala, gdje se fino moze primjetit koliko sudije mogu naskoditi ovom sportu. Jedan klub za koji se smatralo najboljim na svijetu, sudije mjesto da pomognu oni mu samo odmognu tako sto su cijelom svijetu pokazali koliko je ova Barcelona jadna da kad ne moze sama doci do gola da joj cak i sudije pomazu. zalosno kraj jedne sezonske Sage El Clasica