Dobro to su nagađanja da bi hteo za Inter, mislim ako je to istina bolje da ode tamo.
Ali iskreno i ja sam se ohladio, borimo se kao da je Mesi u pitanju.
Kakva je ovo zajebancija u Montekarlu, malo mi, malo oni pa u krug. I to za 30 - 35 miliona. Idi kuci moj Galijani.
Citavu noc sam na Sky gledo ovu sagu i situaciju oko Kongodbie skoro pa filmsku...da krenem redom...
Galliani vec vise od 20 dana pregovora sa Kongodbiom...uspio je da ga ubjedi da prihvati ponudu Milana i odbije Arsenal i jos neke ekipe koje igraju CL...kako?...na lukav nacin njemu svojstven....stavio je roster veznog reda Milana na sto i ostali timova i rekao mu da sam zakljuci gdje ce vise igrati...rekao mu da Milan oko njega zeli da gradi igru i vezni red...Miha mu je rekao na telefon kolko mu je vazno da dodje i da zele da izbore CL...i momak je pristao...sa Monacom su se dogovorili oko otkupa kao i sa igracem oko plate i sve je bilo gotovo u cetvrtak navece dobili su stisak ruke i od Kongdobie i od Monaca ...
U medjuvremenu dok Milan pregovora samo sa Francuzem ...Inter pokusava dovesti niz vezni igraca ali svi pokusaju propadaju....Yaya Toure, Mbia, Motta na kraju su spali vjerovali ili ne na Felipe Mela ... i kad su culi da Kongodobia ne zeli iskljucivo da ide u CL i da je Galliani uspio da ga nagovori da je Italija dobra za njega rade ŠUPAĆKI I NESPORTSKI POTEZ...sve kako je i Milan uradio rade i oni, Mancini ga zove na telefon, nude vise para od Milana i Monacu i igracu...naravno Monaco sada ponovo otvara pregovore...takodjer nesportski potez Monaca i igraca....
Galliani se bio vratio u Milan kontajuci da je sve gotovo jer je dobio stisak ruke od svih...i onda dobije info o Interu...pozove ih na mob trazeci da odustanu jer ce na kraju samo podici cijenu igracu i nista nece postici...Medjutim Inter ne odustaje...Galliani se vratio nazad i cak je ,razocaran sto Monacno i igrac to uradili, odustao od pregovora medjutim Lucas(Doyen Sports) ga je ubjedio da se nastave boriti...U jednom trenutku u istom restoranu su sjedili za stolom Milan, Inter,Monaco i agent Kongdobie...
Galliani je izjavio da nece ici nazad dok se sve ne zavrsi ali je bio vidno razocaran...prepoustio je Interu da pregovaraju i nude igracu i onda ce napraviti finalnu ponudu...Inter je napravio tolku zajebanciju i glupost kao da je u pitanju Messi...mnogi novinari u Italiji kritikuju ovaj potez Intera kao sraman i nesportski koji nije dobar za fudbal u Italiji....Milan nece davati sulude i nerealne cifre za igraca bez obzira koliko novca imaju na raspolaganju i mislim da je to ispravno...na kraju je Galliani rekao :"Ko god dovede igraca bice to pirova pobjeda", vidno razocaran...
Ma da sto neko rece, nije Messi. Sad se svaki balavac nafura da treba imati platu 5 miliona i vecu. Ja ne bih toliko vremena trosio na njega, ima jos milion igraca...
(06-20-2015, 10:11 AM)huss Wrote: [ -> ]Ma da sto neko rece, nije Messi. Sad se svaki balavac nafura da treba imati platu 5 miliona i vecu. Ja ne bih toliko vremena trosio na njega, ima jos milion igraca...
Bas tako...al uopste do toga nebi doslo da se Inter nije umjesao to je poenta cijele price...Novinari u Italiji su ljuti jer ce jedan Francuz koji jos nije gotov igrac nego veliki potencijal doci za ogroooomne novce...Monaco je u pregovorima sa Milanom trazio 30 sada je cijena 40 a i Kongdobia hoce vise od 4 miliona platu...Milan nece da odustane zato sto je on bio prime target za vezni red...uopste nisu ni poceli pregovore oko nekog drugog i boje se da ce izvisiti...Evo sta je Galliani jutros rekao, a usput je napustio Montecarlo...
“Competition made the player's price and his salary explode,” he told La Gazzetta dello Sport.
“The winner is going to bleed himself out. We're starting from €35m, but this could go beyond €40m.
“And now Kondogbia is asking for quite a few millions to be convinced.
“The winner of this contest is not necessarily the real winner. I'm neither pessimistic nor optimistic.”
Evo sad se spominje kako je Martinez dobio ponudu od Atletica i kako bi Milan mogo izvisit i tu. Jebote koje su pick* ovi igraci, vise izgleda nema ni malo ponosa i dostojanstva medju njima. Nekad je rijec znacila nesto, mislim sve pod uslovom ako je tacna informacija da je on vec pristo na Milanovu ponudu.
(06-20-2015, 11:33 AM)huss Wrote: [ -> ]Evo sad se spominje kako je Martinez dobio ponudu od Atletica i kako bi Milan mogo izvisit i tu. Jebote koje su pick* ovi igraci, vise izgleda nema ni malo ponosa i dostojanstva medju njima. Nekad je rijec znacila nesto, mislim sve pod uslovom ako je tacna informacija da je on vec pristo na Milanovu ponudu.
Atletico Madrid vreba iz sjene!
Milan je završio posao oko Martineza i on bi uskoro trebao biti novi igrač Rossonera, ali on još nije prošao medicinske preglede jer Milan još nije dobio odobrenje od Kolumbijske federacije da prođe sa igračem medicinske preglede dok je Martinez igra Coppa America za reprezentacijom. Atletico Madrid bi mogao napasti Martineza i odmah keširati 35 miliona eura Portu i uzeti Jacksona bez da prođe medicinske preglede. Milan ne želi da riskira i odmah potpiše igrača bez medicinskog pregleda jer kako smatraju velike su pare uložene!
Sto se tice Kongodibe vrlo vjerovatno je novi igrac Intera...Galliani je stavio na sto zadnju ponudu za igraca i Monaco i otisao...Inter je ostao duze i pregovarao...na kraju igrac ce kostati 40 miliona i imati platu skoro 6 miliona eura...prakticki je sve gotovo sa Interom...
Ma ovo je sve jedan kurac veliki...bas sam se razocarao...krivio sam Galliania sto puta ali ovo sad nije kriv...Milan je ozbiljan tim i nikada nebi na svom kanalu objavio nesto da nema cvrste argumente...Imao je stisak ruke od Martineza ali jos nisu prosli ljekarski pregledi jer je na Copa Americi...sada Ateltico hoce da ga potpise bez ljekarski pregleda....Aloooo??? Pa da si jebeni Maradona ima da prodjes ljekarske preglede...kako je nisko pao taj fudbal i ti igraci to je strasno...
Sto se tice Kongdobie na kraju je i bolje da zavrsi u Interu...Milanu je bio glavna meta, a njima tek 3-4 ...ponudilu su mu vise novca i on je otisao...znaci nije mu bitna karijera kako ce se razviti kao igrac nista bitno je samo da ima 1 ili 2 miliona vecu platu i to je to...I sa Kongdobim je Galliani imao stisak ruke jer se vratio u Milan da napravi ugovor sa pravnicima i onda se sve promjenilo jer se umjesao Inter...
Na kraju nece mi biti ni zao ako ne dodju jer im je bitnije da odu negdje gdje ce imati milion ili dva vise ili negdje gdje mogu mimo klubskih propisa i principa preci(bez ljekarskog pregleda)...
Nema vezze ima jos igraca na trzistu hvala Bogu i napadaca i vezni igraca...tacno bi bilo da smo s ovom dvojicom pokazali svima da zelimo da se vratimo na vrh i vratili bi i navijace na tribine, ali placenici nam definitivno ne trebaju ...
Tuzan je ovo dan za nas sve navijace Milana, s obzirom koliko dugo cekamo na renoviranje ekipe i stvaranje respektabilnog tima...ovo je bas samar...
I ja gledam da okrivim Galianija kad mogu jer je mnogo zasrao prethodnih godina ali ovde nema šta da mu se prigovori, kurvinski je Inter postupio a našao je i pravu kurvu od igrača za sebe, ne žalim jer je sam želeo Inter.
Što se tiče Martineza ja sam i dalje ubeđen da dolazi, ne može tako da se prekrši dogovor.
Nema potrebe za pesimizmom, ako ćemo stvarno potrošiti silne milione svakako ćemo imati dobar/odličan tim. Kondogbia jeste bio premija ali jbg.
(06-20-2015, 03:33 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]I ja gledam da okrivim Galianija kad mogu jer je mnogo zasrao prethodnih godina ali ovde nema šta da mu se prigovori, kurvinski je Inter postupio a našao je i pravu kurvu od igrača za sebe, ne žalim jer je sam želeo Inter.
Što se tiče Martineza ja sam i dalje ubeđen da dolazi, ne može tako da se prekrši dogovor.
Nema potrebe za pesimizmom, ako ćemo stvarno potrošiti silne milione svakako ćemo imati dobar/odličan tim. Kondogbia jeste bio premija ali jbg.
Ma to je taktika Mancinia...ne moram ti nabrajati koliko je igraca na taj nacin doveo u Man City...Nasri je bio pred potpisom za Arsenal i onda je on poslao milion dva vise igrac i 3,4 timu ...
Ma smjesno...Milan treba da izgradi ekipu i ojaca...nisam pesimista, vjerujem da hoce jer Mr.Bee ih tjera da to urade zbog ulozenog novca, covjek je biznismen...
Ali Milan nikada ne treba da izgubi ugled i pokrsi neke osnovne principe i postovanje...pa makar na kraju igrao samo sa juniorima...
Milan je pušiona, pa više im ni pare ne pomažu da dovedu igrače.