Milan lost their two main targets (and are also losing Jose Mauri to Fiorentina while it’s unlikely they’ll manage to buy Andrea Bertolacci from Roma) and the Aldo Rossi club is upset and wants to react. They are linked in today’s newspapers to different players as Plan A failed but perhaps the news of the day is about the break between Galliani and Lucas, as the partnership doesn’t work.
According to il Corriere della Sera and La Gazzetta dello Sport, Adriano and Nelio will stop working side by side and Uncle Fester will return to dealing with clubs on his own. Lucas is Mister Bee’s advisor and the role of Doyen, while not officially defined, is to “help Milan return to being great with our knowledge in the field of the transfer market and for example with our team of scouts, which is one of the secrets to our success,” as they said in a presser two weeks ago.
Lucas is expected to have a different role in the Milan of Berlusconi and Taechaubol. Another thing that affects Milan’s lack of success with Doyen Sports is the cold war between the famous agent Jorge Mendes and Nelio Lucas as Mendes is reportedly trying to sabotage Doyen’s moves.
CorSera also reports that there’s the worry that Milan’s project is just not compelling or convincing enough to make players want to come. Milan want to react but it won’t be easy.
Sto se tice ostalih transfer spekulacija:
J.Martinez se pokusava posuti pepelom...rekao je da nije jos siguran gdje ce nastaviti karijeru ali sve ce se znati do 1.7.
Galliani je izjavio da su dvije mete sljedece vrhunski napadac i vezni igrac...
Kao glavne zamjene za J.Martineza spominju se... Cavani,na prvom mjestu, Bacca i Dzeko i Diego Costa...
Takodjer od napadaca se jos spominju i dalje Ibra, pa onda Jovetic, Gamerio i Pjaca ...
Kao zamjena za Kongdobiu pominje se dosta imena ... Imbula( zeli veci kesh od Intera i ne zeli na posudbu, jer je vidio kako su se iskesirali za Kongdobiu), Witsel, Rabiot, William Carvallo
Veceras na Milan Channel ...
Sjecate se Saponare kojeg smo sutnuli i rekli da nema pojma? E pa tog Saponaru zeli Juventus u svom timu. hahahaha toliko o nasim strucnjacima. A da, upravo je izaslo u novine da cemo dovest tamo nekog turcina iz rabzonspora a njima poslat Mastouria hahahhaha znaci za nekog turskog pacijenta za kojeg niko nije cuo mi cemo dati nase najbolje djete, trenutno jedina svijetla tacka Milanove skole????
Poserem se ja na ovu upravu. Mozes ti njima dat i 1 milardu €, pa da dovedu Boga oca, ali on ce i tad uspijet unistit ovaj klub. Sto prije ova govna ala Galliani, Berlu, i njihove maskote odu, to cemo bolje radit. Do sad smo unistili sve sto smo mogli. Sve moguce smo zajebali. Dovodili smo igrace koje smo drugima posudjivali. Tako ce biti i sa ovim 120 miliona, ulozit cemo ih u najveca govna. a prodat cemo i ono malo dobrog sto je ostalo u klubu
Neka nam je laka zemlja
Saponara je dobio kod nas bedne 2-3 prilike i svaku iskoristio sasvim solidno. Baš mi je bilo žao kad smo ga šutnuli a tek će biti kad se probije u nekom jačem klubu.
Gledaj kad puknemo neke masne pare na propalog Kavanija umesto da uložimo u 2 mlađa igrača.
Kazem vam ja, dok ne vidim igraca slikanog u dresu Milana kako pred tv kamerama stisce ruku nekom iz nase uprave ja ne vjerujem u nista.
Zato se i ne zivciram toliko. Ja cu uvijek navijati za ovaj klub, a koliko cu im pozornosti dati, kupiti rekvizita ili eventualno otici na utakmicu, e to ovisi o njima.
Čitam da bi se moglo dovesti Higuaina, što bi za mene bilo najbolje rješenje za napad. Higuain je možda najpotcjenjeniji napadač današnjice, a u svakoj ligi može utrpati 15-20 golova.
“We thank Milan and especially Adriano Galliani, who did everything possible to take him to the Rossoneri,” the agent told Calciomercato.com.
“The lad preferred to say yes to Atletico Madrid for the project they built around him.
“The deal is done because I say it is. He has already signed on for the next four years and the Spanish club paid the release clause in his contract.”
Sve vam je jasno...agenti su moderni reketasi...Nakon Kongdobie i Martinez ciao, addio ...
(06-23-2015, 05:26 PM)dejo Wrote: [ -> ]Čitam da bi se moglo dovesti Higuaina, što bi za mene bilo najbolje rješenje za napad. Higuain je možda najpotcjenjeniji napadač današnjice, a u svakoj ligi može utrpati 15-20 golova.
Higuain je najveca prevara svjetskog nogometa. U kojem je on to klubu uspio? Usavrsio se? Napredovao? Igra isto ili losije vec 10god. Taj ce zabiti 15-20 golova ali ce isto toliko i sjebat. Apsolutno ga ne zelim u Milanu. Ako ipak dodje, neka zabije 50 golova. Onda cu reci da sam pogrijesio. Heh, volio bi to

Ali nema sanse.
(06-24-2015, 10:09 AM)MEMO Wrote: [ -> ] (06-23-2015, 05:26 PM)dejo Wrote: [ -> ]Čitam da bi se moglo dovesti Higuaina, što bi za mene bilo najbolje rješenje za napad. Higuain je možda najpotcjenjeniji napadač današnjice, a u svakoj ligi može utrpati 15-20 golova.
Higuain je najveca prevara svjetskog nogometa. U kojem je on to klubu uspio? Usavrsio se? Napredovao? Igra isto ili losije vec 10god. Taj ce zabiti 15-20 golova ali ce isto toliko i sjebat. Apsolutno ga ne zelim u Milanu. Ako ipak dodje, neka zabije 50 golova. Onda cu reci da sam pogrijesio. Heh, volio bi to
Ali nema sanse.
Memo ne mogu se složiti s tobom. Higuainova najveća greška je što se ne gura po novinama nego se zabavlja i igra nogomet.
U Real Madridu je pored supersebičnog Ronalda zabijao više od 20 golova redovito i to samo u ligi, na kraju je dogurao do 108 golova. Pa i u seriji A bi zabio više od ovih 16-17 da je imao trenera, a ne Beniteza.
Bilo kako bilo, navodno je Witsel dosta blizu Milana. Meni je taj nekako nedorečen, radije bih Matuidija koji se isto spominje.